Седмичен хороскоп от 12 до 18 април

Астро-аспекти

На 12 април Венера в квадрат с Плутон

На 12 април Новолуние в знак Овен в 05:32ч

На 14 април Слънце в секстил с Марс

На 14 април Венера преминава в знак Телец

На 15 април Слънце в секстил с Юпитер

На 16 април Слънце в квадрат с Плутон

На 17 април Марс в тригон с Юпитер

На 17 април Меркурий в секстил с Юпитер

На 17 април Меркурий в секстил с Марс

На 18 април Меркурий в квадратура с Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване –12, 13, 15, 16, 17 април

Благоприятни дни за боядисване на косата –12, 13, 14, 15 и 17 април

Morkadis

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

12.04. 15:08 – 12.04. 20:45
15.04. 03:01 – 15.04. 09:36
17.04. 18:04 – 17.04. 22:26

Овен – Тази седмица само ще добави още масло в огъня към вече съществуващата атмосфера. Наличието на лични планети (Слънце, Венера и Меркурий) в първия ви дом показва, че много от вас ще проявят егоизъм и самодостатъчност в партньорствата. Някои планират пътуване, други ще имат печалби от близки отношения. Слънцето и Венера в напрегнат аспект с Плутон ще дадат отражение особено върху представителите на последната десетдневка на Овен. Мнозина ще бъдат засегнати от някои заповеди или промени на работното място или искания от партньорите, които могат да предизвикат бурни реакции у мнозина.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 18

Телец – Що се отнася до работата, ще работите отлично, когато сте в екип, но ще бъдете също толкова успешни в изпълнението на независими задачи. Силната нужда от реформа – този път ще бъде идеално подходящо времето за възможността да се направи това. Ще покажете спонтанно искрена съпричастност и грижа към други хора, което ще им повлияе положително. Мнозина ще правят тайни планове, ще предприемат тайни действия от другите.  Наличието на планети в последния дом на хороскопа показва малко по-лошо здраве и по-лош сън, така че е необходимо да се работи по всички вътрешни проблеми.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Близнаци – Седмицата е идеален период за започване на нови проекти. Успешно ще намерите баланс между самоувереност и инициативност, за да можете лесно да влияете на други хора. Ще бъдете конструктивни и продуктивни и в същото време достатъчно креативни. Тъй като ще имате много задължения, нивото на стрес също ще се увеличи, затова се опитайте да се занимавате с физически и спортни дейности в свободното си време. Тригонът на Юпитер и Марс, с присъствието на Меркурий в Овен, който също получава положителни аспекти от тези две планети, ще донесе повишена смелост, активност в много области на живота (особено любовта), както и попътен вятър за важни решения.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Рак – През тази седмица ви очаква много работа и много задължения. С думите си ще можете да успокоите всички, така че ще помогнете на някого, когото обичате, да намери утеха или да се върне в правилния път. Въпреки че ще имате ясни стратегии и планове, вашата собствена интуиция всъщност ще ви помогне най-много за вземане на най-правилните решения. Новолунието в Овен носи нов старт в областта на кариерата и личните ангажименти. Навлизате в период, в който ще трябва да преодолеете всичките си страхове и да се научите да бъдете търпеливи. Обръщайте повече внимание на личния си живот, където ви очакват положителни преживявания.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –12, 18

Лъв – През тази седмица ще се чувствате щастливи, оптимистични, щедри и като цяло доволни. Очакват ви множество възможности за личен и професионален напредък. Ще имате впечатлението, че сте придружени от невероятен късмет и щастие. Отделете време, за да изследвате нови измерения и да научите нови неща. Ценете хубавите неща в живота и подхождайте към всичко спокойно и внимателно. В момента сте във фазата да искате всичко сега и веднага. Енергиите на Овена ви карат наистина да врите и кипите с всичките си пори. Възползвайте се от обстоятелствата и се уверете, че вашите добри вибрации не са загубени.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни –13, 14

Дева – Седмицата е доминирана от енергията Овен. Енергия, която не харесвате особено. Понякога нещата се объркват, лесно се дразните и сте склонни да бъдете нетърпеливи. Благоприятните аспекти на Меркурий ви дават усещане за постижение, Юпитер добавя малко късмет на всичкото отгоре. Тази седмица имате златен билет за възможности. Но не чакайте твърде дълго, за да го осребрите. Марс в Близнаци в квадратура с Нептун може да предизвика подозрение в партньорските отношения или да разклати самочувствието поради липса на взаимно доверие.

Благоприятни дни – 13, 14, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Везни – Вие сте човек, който понякога е малко плах и страхуващ се от нещата. Но тази седмица Марс ще ви даде смелост, сила и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да знаете какво наистина искате и да сте сигурни, че ще достигнете целите си. Успехът сега е много по-лесен от обикновено. Бъдете отворени за всичко, което ви се предлага. Както и за нови контакти, които може да се окажат полезни в бъдеще. Трябва също да слушате внимателно другите; може да получите полезен съвет за вас. Много свободни представители на знака ще влязат в нова и интересна връзка. Време е за промяна на обстановката.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 18

Скорпион – Не е лесна седмица за вас, тъй като повечето планети се срещат в Овен. Това изцежда силите ви. Бързо се чувствате съкрушени. Така че не поемайте нищо голямо. Инвестирайте времето, което имате за вашето благополучие, релаксация и здраве. Ще трябва да се мобилизирате, ще ви е необходимо постоянство и търпение. Необходимо е да се контролират импулсите. Късметът в малките неща ще доведе до оптимистично настроение. Звездите ви обещават благоприятен период от време, за да разрешите много проблеми, с които не сте се справяли преди.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Стрелец – Седмицата да бъде изключително продуктивна и богата на различни събития. Навлизате в период, който е идеален за постигане на стари цели и стартиране на нови проекти. Ще имате високо самочувствие и ентусиазъм няма да ви липсва. Ще се чувствате силни и смели, ще сте наясно как можете да промените нещата с вашата инициативност. Що се отнася до любовния живот, в средата на седмицата отделете достатъчно време, за да общувате с любимия човек, като обсъдите всички теми, които са важни за вас. Периодът е идеален за всичко, което изисква поемане на рискове.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Козирог – Отпуснете се малко и се отдайте на нови преживявания, но винаги бъдете наясно с рисковете. Ще бъдете решителни, упорити и няма да позволите на проблемите и непредвидените предизвикателства да ви обезсърчат. Планетите в Овен поставят акцент върху областта на дома и семейството и ще има възможни искри и напрежение. Възможни са премествания, работа в дома, ремонти и промени в динамиката на връзката. Научете се да бъдете търпеливи, дори понякога да е трудно. Защото, както се казва: тревата не расте по-бързо, ако я извадите от земята.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –12, 18

Водолей – Очаква ви добра седмица. Проявете повече инициатива и не бързайте – ще трябва да променяте решенията си повече от веднъж или да действате при съвсем нови обстоятелства. Енергията на Овена ви прави малко неспокойни. Просто имате твърде много възможности. Затова е важно да не бързате в тези дни и да мислите за всичко предварително. Във всички отношения се стремете да бъдете дипломатични. От доста време се грижите за нуждите на другите. Време е да се освободите и да се насладите малко на живота. Марс, Меркурий и Юпитер, ви обсипват с щастливи енергии. Това не е за изпускане.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни –13, 14

Риби – Със силните енергии на Овен тази седмица не се справяте много добре. Чувствате се отслабени и сте склонни да обвинявате другите за това. Малко търпение би било по-полезно. Юпитер в дванадесетия ви дом ви дава невидима опора и сила, която ви защитава. Въпреки факта, че не всичко ще се получи веднага, можете лесно да се справите с всички трудности, ако имате търпение и сте активни, решителни. Стремете се към обективност, не губете напразно ентусиазма си. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за комуникация и разширяване на знанията. Благоприятно време за промяна – накрая обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че да можете да се справите с всичко, без никакви допълнителни усилия.

Благоприятни дни – 13, 14, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.