Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Астро-аспекти

На 17 март Меркурий секстил Уран

На 18 март Пълнолуние в знак Дева в 09:19ч

На 19 март Венера квадратура с Уран

На 20 март Слънце ингресия в знак Овен (астрономическа пролет)

Луна през седмицата се движи през знаците –Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване – 14, 15 (до 15:20ч), 20 март

Благоприятни дни за боядисване на косата –15 (след 15:23ч), 16, 17, 18, 19, 20 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

15.03. 12:57 – 16.03. 17:00

18.03. 10:12 – 18.03. 13:27

20.03. 14:41 – 20.03. 17:46

Овен – Стремете се да бъдете не само амбициозни, но и реалистични в действията и целите си. Като се съсредоточите върху своите силни страни и ценности, ще имате по-голям контрол върху напредъка си. Трябва да слушате собствените си желания, без дори да се оправдавате. Може да изпитвате чести главоболия през следващите няколко дни. Може да не ви се говори, да не се чувствате добре. Нищо лошо. Причината: дехидратация, стрес или някаква форма на изтощение. По видими и невидими причини може да се разклатят основите на съществуващите отношения. Ще срещнете някой човек, който бързо ще докосне сърцето ви. Предстои интересна седмица!

Благоприятни дни – 14, 15

Morkadis

Бъдете внимателни –19, 20

Телец –Показвате неизменна жизненост и весело настроение. Възползвайте се от това положително състояние на ума, за да останете мотивирани и да продължите усилията си. Имате всички шансове да постигнете поставените цели. Поддържайте темпото, но не забравяйте да се награждавате от време на време. Така ще избягате от всякакви разочарования, без да губите амбициите си. Ако наскоро сте започнали диета, първите ефекти трябва да се появят много бързо. Обвързаните от вас да внимават да не се увлекат в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжалявате. Има опасност да се влюбите страстно!

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Атмосферата на работа е станала леко потискаща: това се отразява на мотивацията и на вашето благополучие. Трябва да си поемете дъх и да презаредите батериите си. Затова си вземете няколко дни почивка, ако това ще ви помогне. Тази седмица е идеалното време да вземете добри решения. Ще бъдете мотивирани за нови инициативи. Вашата експлозивна личност няма търпение да изрази себе си. Вие ще се покажете отворени за приключения, носейки динамика, която е спяла досега. Изглежда, че сте били затворени твърде дълго.

Благоприятни дни – 14, 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак – Звездите ви обещават една лъчезарна седмица, в която любовта, обичта и разбирането ще ви дадат силно чувство за сигурност. Вие, които сте свикнали да се съмнявате, този път ще придобиете увереност. Да живее хармонията и спокойствието. Някаква ситуация ще има положителен развой. Не се намесвайте в опасни игри. Позволете на разума ви да ви води в решенията и дръжте чувствата встрани. Не винаги е добре да разкривате емоциите си, добре е да се научите да бъдете силни и твърди. Ще се почувствате по-добре. Поглезете се, заслужавате го! Така че подарете си моменти на щастие: гледайте хубав филм, яжте любимите си ястия и т.н.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Понякога, за да презаредите батериите си, просто трябва да прекарате известно време със семейството си. Избягвайте продължително физическо усилие. Дори и да сте с устойчив характер, не се насилвайте повече и се щадете! По-добре е да почине тялото ви, за да се върнете във форма плавно. Важно е да поддържате позитивно мислене във всички области. Възползвайте се от текущата набрана инерция, за да продължите възможно най-дълго напред. Възможно е да се окажете в любовен триъгълник, което да ви донесе напрежение и стрес или разочарование.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –14, 15

Дева – Тази седмица парите са в основата на мислите ви, особено за тези с асцендент Дева, което ви пречи да бъдете спокойни. Имате известни притеснения. И все пак, благодарение на способността ви да управлявате интелигентно бюджета си, финансовото ви състояние е доста добре. Някои може да се почувстват по-самотни, смятайки, че за това са виновни другите, които не ви приемат такива, каквито сте. Не се сърдете за това, защото често изглеждате студени, пресметливи и недостъпни. В любовта има някои неща, които отлагате дълго време. Независимо дали става дума за решение или стъпка напред, която знаете, че трябва да направите.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Астралните влияния носят своя дял от непредсказуемост. От вас зависи да се възползвате максимално от това и да знаете как да играете играта си! Дръжте очите си отворени, невниманието може да ви изиграе номера. Вашите усилия най-накрая ще дадат плод и ще можете отново да живеете спокойно във всички измерения. Семейни или приятелски различия вероятно ще възникнат в следващите дни. Бъдете нащрек и не изпадайте в агресивност в случай на разногласия. Време е за отстъпки. Това ще бъде единственото решение за възстановяване на хармонията.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –19, 20

Скорпион – Атмосферата на работа не е идеална за вас. Прехвърчащите искри между колеги или натиск, свързан със спешен проект, създават неприятна атмосфера. Въпреки това, бъдете търпеливи и не се притеснявайте твърде много, тази ситуация няма да продължи дълго. Това може да е добра възможност да се поинтересувате от изкуството на медитацията или да се възползвате от момента, за да отидете на масаж и да освободите напрежението. Тъй като предстои някаква промяна, оставете нещата да се развият по естествен начин, преди да вземете необмислени решения.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – Имате вкус към хазарта и обичате да поемате рискове, особено по отношение на финансовите инвестиции. Въпреки това, ако не сте внимателни, можете да изложите капитала си на риск и дори да загубите много пари. Наистина, това не е най-доброто време за инвестиране. Докато чакате по-добро влияние на звездите, ще бъде по-добре да предпочетете бдителността и умереността, отколкото неблагоразумието и дързостта. Благоприятно време за романтика и любов. Но внимавайте да не бъдете твърде директни. Ако се придържате към това, ще получите вниманието, което заслужавате.

Благоприятни дни – 14, 15, 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Ще бъдете обхванати от нова динамика, която ще ви съпътства през цялата седмица. Ще регулирате мислите и емоциите си до такава степен, че ще гледате на света с голяма доза оптимизъм и няма да имате търпение да изчакате всичко, което животът ви поднася. Вашата откровеност може да обиди някои хора. Ще бъде по-добре да превъртите езика си седем пъти в устата си, преди да кажете нещо необмислено! Особено ако сте с асцендент Близнаци. Вашата вибрация ще привлече интересни хора в близост до вас. Ако сте необвързани, може да възникне ново увлечение.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Мъдростта на Меркурий ви съветва да помислите внимателно, преди да приемете изкусителни финансови предложения. Това би крило рискове, ако не се обмисли добре. Претеглете плюсовете и минусите, като направите необходимите изчисления. Следете кръвното си налягане, което има тенденция към повишение. Избирайте храни с ниско съдържание на сол, пийте достатъчно вода и отделяйте моменти за релаксация по време на стрес. Възможно е да прехвърчат любовни искри между вас и човек, когото вече познавате. Ако знаете ясно какво искате да постигнете, имате всички шансове да успеете!

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –14, 15

Риби – Носени от инерцията на Юпитер, вие вече галопирате. Тази седмица ще имате възхитителен ентусиазъм. Много пъти дори няма да знаете откъде черпите цялата тази енергия. Към края на периода обаче може да се почувствате уморени. Ако сте необвързани и свободни, очаква ви голям пробив в сферата на любовта, където ще започнат да се отварят възможности за сериозна емоционална връзка. Този период е повлиян от планетата Сатурн. Това ви прави по-чувствителни към всичко, свързано с костната структура. Отдайте предпочитание на храни богати на калций и антиоксиданти, като сардини, спанак или дори кисело или краве мляко.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –14, 15

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.