Седмичен хороскоп от 14 до 20 юни

Астро-аспекти

На 14 юни Сатурн в квадрат с Уран

На 20 юни Юпитер става ретрограден

Луна през седмицата се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дни за подстригване –14, 15, 16, 17 (до 12:25ч), 18 (след 13:36ч), 19 (до 14:50ч), 20 (след 16:00ч) юни.

Благоприятни дни за боядисване на косата – 14, 16 (след 11:15ч),  18 (след 13:36ч), 19, 20 юни.

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

15.06. 20:28 – 16.06. 06:03
18.06. 06:55 – 18.06. 11:55
20.06. 13:53 – 20.06. 14:59

Овен – Време е да преоткриете нова перспектива в това, което искате от живота си. Новите цели, амбиции, приятели и пътища, които да ви отведат до новите ви дестинации, може да са точно това, от което се нуждаете в момента. Промяната е на път и вие сте повече от готови да я поемете „с рогата си“. Пазете се от нараняване, обърнете специално внимание на главата и лицето си. Тези, които имат стабилни връзки може да изпитат преходни любовни трепети. Необвързаните имат възможност да влязат във връзка, която ще започне с (или ще се превърне в) голяма страст.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Телец – Помислете за новото начало, което ви се предлага напоследък. Комбинирайте старите си амбиции и нови страсти, за да оформите изцяло нов пакет от живот и решителност. Нови приятелства и сътрудничества на работното място ще бъдат във ваша полза. Направете семейството основен приоритет. Работете за установяване на мир и хармония. Предстоят ви много продуктивни дни, така че не позволявайте на пасивността да ви завладее. Можете също да очаквате новости в емоционалната сфера, тъй като напоследък сте положили много усилия за това.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Morkadis

Близнаци – Бъдете поне малко по-отворени и възприемчиви към новите неща в живота. Това е и единственият начин да напреднете. Времето е добро, ако планирате стратегии за увеличаване на приходите си. Ситуациите понякога може да изискват от вас да бъдете дискретни и изкусни. Във всички отношения се стремете да бъдете дипломатични. Дори ако човекът, който ви интересува все още не ви забелязва, въпреки че се опитвате по най-добрия начин да привлечете вниманието му, не се отказвайте. Не забравяйте, че трябва да сте отворени за приемане на нещо ново и да сте приспособими към тези промени.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17

Рак –  През първата половина на седмицата вашето самочувствие ще бъде малко по-лошо, тъй като може да бъдете обзети от меланхолично настроение. Причините за това най-вероятно ще бъдат скрити в емоционалната сфера. Иновациите изискват трансформация, така че бъдете готови да пуснете това, което не можете да промените. Не вземайте прибързани финансови решения. Тази седмица вие сте в състояние да видите невидимото, да почувствате нематериалното и да постигнете невъзможното.

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

Лъв – Важна седмица, която ще възвърне страстта ви към живота. Следвайте страстта си, бъдете готови да работите упорито и да се жертвате и най-вече не позволявайте на никого да ограничава мечтите ви. Транзитния Марс през вашия знак ще засили силата на волята и мотивацията, както и самочувствието и харизмата ви и ще ви донесе много нова положителна енергия в живота ви (освен ако Марс няма лоши аспекти с наталните ви планети!).

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –14, 15

Дева – През следващите дни ще посветите по-голямата част от времето си на работа и задължения. Положете малко усилия в проучването на нови възможности. Промяната може да е неизбежна сега. Не е задължително обаче да е отрицателна. Обърнете внимание на здравето си, както физическо, така и емоционално. Някои закъснения или проблеми могат да възникнат на работното място поради неправилна комуникация. Хората могат да ви тълкуват погрешно, особено в професионалния ви живот; следователно е необходимо внимателно да подбирате думите си.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни –16, 17

Везни – Домашните неприятности, счупените уреди и дребните дискомфорти ви занимават тази седмица. Отделете време, за да изследвате нови измерения и да научите нови неща. Може да срещнете и потенциален учител или наставник, който да ви свърже с очарователни нови духовни прозрения. Поставете здравето си като приоритет, като полагате специални грижи. Кратко или по-дълго пътуване. Време е да започнете отначало и да преоткриете себе си. Сега започвате нов път в живота си, който ще ви даде нов набор от възможности за преживяване на нови събития и емоции.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Скорпион –Някои сътресения във вашия социален живот ви причиняват стрес. Носете позитивната нагласа у себе си, дори ако ежедневно да попадате на малки неуспехи. Това би било подходящ момент да се съсредоточите върху дома и домашното щастие с тези, които са най-важни. Работете за установяване и запазване на мира у дома. Намерете време за отдих и приятни мигове с най-близките си. Не отлагайте необходимия ремонт или обновяване у дома. Може да откриете ново хоби или ново увлечение през тази седмица.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – Време е за промяна на обстановката. Вие сте заинтересовани от свързване с нещо ново, може би нов духовен път или различна възможност за кариера. Тази седмица може да предизвика различни емоции във вас и околните, вариращи от любов до ревност, конкурентност, вражда или дори омраза. Не влизайте в ненужни спорове с другите. Този период не е за приключения или търсене на силни усещания. Вярвайте в себе си и във възможностите си, защото така ще постигнете най-голям успех. След всеки дъжд грейва слънцето и този път същото ще направи!

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17

Козирог –Тази седмица ще ви донесе много оптимистично отношение към работата. Има много планове, които трябва да бъдат осъществени. Инвестирайте внимателно нови средства и избягвайте рискови покупки. Това е време на ново начало за вас. Много скоро можете да очаквате промени, които ще ви донесат удовлетворение. Във всеки случай предстоят много приятни дни. Най-накрая ще започнете да гребете от живота с голямата лъжица. Дори финансите ще спрат да ви тревожат, поне за известно време. Най-накрая ще се появят възможности за по-качествен личен живот.

Благоприятни дни – 16, 17, 20

Бъдете внимателни –18, 19

Водолей – Проучването на нови възможности и избягването на предразсъдъци ще ви донесе само добро. Затова си позволете времето, необходимо за обмисляне на нови перспективи и нови начини, които могат да ви помогнат да започнете живота си отново. Като цяло вашето самочувствие, особено през първата половина на седмицата ще бъде отлично, а комуникацията в междуличностните отношения ще протича гладко. Марс ще засили енергията ви, така че ще искате да започнете много неща от нулата.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –14, 15

Риби –Марс ще има движещ ефект върху вас. Ежедневието ви ще бъде по-оживено от предишния период; очакват ви много общуване и движение, а извършването на ежедневни дейности и задължения няма да ви затрудни. Всичко, което ви се случва сега, не е случайно. По някаква причина е важно, защото ще ви помогне в бъдеще. Може да изпитвате допълнителен стрес по време на работа, тъй като сте в противоречие с колега. Бъдете дипломатични относно споделянето на идеите си. Промяна на обстановката или обкръжението ще ви се отрази чудесно.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни –16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.