Седмичен хороскоп – от 16 до 22 ноември

Овен – В началото на седмицата са възможни паричните постъпления. Вторник и четвъртък могат да бъдат особено успешни в бизнес или делови план. Но не се отпускайте, в противен случай са възможни грешки. Вашата предприемчивост и инициативност, в която и да е област има шанс да придобие доста съществени очертания. Не се притеснявайте, късметът е на ваша страна сега. Работата ви отнема много време, но е хубаво да отделите повече време и за партньора си. Пригответе изненада, направете вечеря на свещи. А през уикенда една съвместна разходка извън града ще ви се отрази много добре.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни –18, 19

Телец – Изглежда, че трябва да работите усилено през цялата седмица. Най-вероятно ще бъдете силно натоварени. Сега е вашият шанс да създадете солидна основа за по-нататъшни постижения в работата. Има шанс да успеете във финансово отношение, просто не се увличайте твърде много, не всички инвестиции на пари ще се изплатят. Струва си да се проучи внимателно пазара. Не позволявайте на хората около вас да ви манипулират, не правете безкрайни компромиси. В сряда, особено внимателно контролирайте емоциите и думите си, не давайте воля на раздразнението.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни –20, 21

Близнаци – Със сигурност сега е вашето време. Допринася за разкриването на вашия творчески потенциал, натрупване на сила и енергия. Вътрешният ви стремеж към ред и дисциплина се увеличава. Ако сте достатъчно мотивирани, можете да направите живота си по-продуктивен. Ще можете лесно да се концентрирате върху най-трудните въпроси, ще решавате проблеми с лекота. Тази седмица ще бъдете много търсени, мнозина ще се домогват до вашето внимание. Звездите препоръчват тези дни да се грижите повече за белите си дробове.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Рак – Седмицата обещава да бъде много добра. Възможно е да се срещнете с нещо ново и необичайно, вълнуващо. Ако времето позволява, излезте извън града, вземете малко свеж въздух някъде близо до река или езеро. Спете достатъчно, обърнете максимално внимание на грижата за външния си вид. Промяната на имиджа ще добави още привлекателност към личността ви. Откажете се от кулинарните изкушения в полза на по-обикновени ястия. Не вярвайте, че чувствата на любимия човек вече са напълно изстинали. Опитайте се да не бързате с изводите, не бъдете твърде подозрителни.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни –18, 19

Лъв – Тази седмица късметът няма да ви изневери. Особено на тези от вас, които възнамеряват най-накрая да започнат да реализират своите „наполеоновски“ планове. Вие сте доста ентусиазирани – но не прекалявайте. Не забравяйте – всичко си има своето време. Звездите ви препоръчват да обърнете максимално внимание на семейния си живот през този период. Именно в семейството можете да почувствате и намерите истинска радост и хармония. Ще изпитате нужда от комуникация с определени хора. Общуването с тях ще ви достави много радост.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21

Дева – Деловите плановете за тази седмица може да се променят драстично, бъдете подготвени за това. Срещите в сряда ще бъдат напрегнати и не особено продуктивни. Често ще пропускате нещо. По-добре е да сведете до минимум ненужните контакти. Би било хубаво да заминете за няколко дни някъде извън града, да избягате от домакинските задължения и да си починете добре. Ако ще пътувате, препоръчително е да проверите списъка на основните елементи в багажа си и то няколко пъти. Също така си струва да се ограничите в сладкишите, в противен случай ще си добавите няколко килограма с лекота.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Везни – Основният проблем за вас може да бъде постоянната умора. Опитайте се да си лягате рано и правете почивки, докато работите. Излизайте повече на чист въздух. Звездите ви съветват да се отпуснете и да отдадете значение само на онези неща, които са наистина важни. Вкопчването в детайлите през следващите дни, може доста да развали живота ви. Спокойствието и сдържаността са особено важни за вас тази седмица. Ще има шанс да промените личния си живот към по-добро. Непланирана, но много приятна среща може да ви даде интересни перспективи. Просто не бързайте, може да изплашите късмета си.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21
Бъдете внимателни –18, 19

Morkadis

Скорпион – Успешна и приятна седмица. През втората половина на периода се опитайте да се предпазите от безполезна информация и ненужни контакти. Може да се появи информация за нова работа, която обещава много добро заплащане. Някои хора около вас мислят, че сте повече от привлекателен и интересен човек. Очаква ви остър прилив на вдъхновение в любовен план. Носете малахит, той ще ви помогне да постигнете хармония и да намерите точно това, към което се стремите отдавна.

Благоприятни дни – 18, 19, 22
Бъдете внимателни –20, 21

Стрелец – Трябва леко да намалите своята делова активност, тъй като старанието ви няма да има голям ефект върху крайния резултат. Би било хубаво тази седмица да спите повече, да се разхождате и да общувате с приятели, в противен случай има опасност от пренапрежение и нервно изтощение. Основното нещо за вас сега е да слушате внимателно тялото си. Звездите предупреждават представителите на вашия зодиакален знак, че са изложени на риск от различни наранявания.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Козирог – Звездите ви съветват да не си поставяте големи планове и задачи през тази седмица. Решителните и упорити усилия могат да доведат до голяма загуба на енергия и минимален краен резултат. Нежелателно е да се стартира нов бизнес и проекти. Не се опитвайте да правите нищо сами, в каквото и да е, първо потърсете хора, които биха могли да ви помогнат да разрешите проблема. Трябва да запазите търпение и спокойствие, да приемете света около себе си такъв, какъвто е. Не се опитвайте да поправяте близките хора, мислете, че те имат повече предимства, отколкото недостатъци, простете им за малките слабости.

Благоприятни дни – 22
Бъдете внимателни –18, 19

Водолей – Мотото ви тази седмица трябва да бъде „умереност във всичко“. Опитайте се да не правите прекалено амбициозни планове, важно е просто да свършите важните неща и да се справите с ежедневните проблеми. Не се опитвайте да спорите, да давате съвети и насоки на другите. Не бива да се изнервяте, това ви кара да се ядосвате и да сте по-напрегнати, което означава, че заплашва да ви лиши от вашата красота и естественост. Усмихвайте се по-често и прекарвайте време с приятели, които отдавна не сте виждали и които искрено ще ви зарадват.

Благоприятни дни – 16, 17
Бъдете внимателни – 20, 21

Риби – Чувствата и емоциите ще кипят във вас и една от основните задачи тази седмица ще бъде да можете да ги управлявате. Сдържан подход, обмислени стъпки ще ви позволят да се освободите от тежестта на ненужните и натрапчиви проблеми. Опитайте се да не се спирате на „неуспехите“, подсказват небесните тела. В крайна сметка сега повече от всякога имате голям шанс да „попаднете в бъркотия“, да стигнете до задънена улица и да се изгубите, да направите някои глупости.

Благоприятни дни – 18, 19
Бъдете внимателни – 16, 17, 22

източник: tribune.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.