Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

По-важни астро-аспекти

На 18 октомври Юпитер излиза от ретроградност

На 18 октомври Меркурий излиза от ретроградност

На 19 октомври Марс тригон  Юпитер

На 20 октомври Пълнолуние в знак Овен в 17:58ч

На 22 октомври Марс квадратура Плутон

На 23 октомври Слънцето преминава в знак Скорпион

Луна през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване –  18, 19, 24 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата – 18, 20, 21, 22, 23, 24 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

18.10. 02:25 – 18.10. 13:05

20.10. 17:58 – 20.10. 23:00
22.10. 23:36 – 23.10. 10:58

Овен – Винаги сте готови за трудови подвизи и сте способни да постигнете невъзможното, но постоянният героизъм ви уморява и енергията ви е почти на нула. Ще трябва да вземете решение и да действате бързо, понякога почти импулсивно, разчитайки на собствената си интуиция. Бъдете внимателни, когато споделяте лична информация или лични вещи. Ако ще пътувате, може да има усложнения или проблеми с транспорта, но без неприятни последици. Напоследък осъзнавате, че вътре във вас кипи възмущение, дори гняв, който ви е все по-трудно да сдържате. Старайте се да не давате воля на негативните емоции, убедете се, че ще можете да насочите натрупаната енергия в положителна посока.

Morkadis

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –19, 20

Телец – Тази седмица най-накрая ще можете да уловите динамиката на напредъка – промяната се случва, ускорява се и скоро резултатите, които сте чакали, ще започнат да се появяват. На работното ви място може да възникне трудна ситуация, която ще трябва да обсъдите с колеги, началници или клиенти. Ако проявите упоритост или инат може да направите тази ситуация неприятна. Подобни емоционални действия от ваша страна дори могат да застрашат позицията ви. Ще имате притеснения или задължения, свързани със собственото ви здраве или здравето на близките.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Близнаци – Не трябва да бързате с решения и действия, свързани с финанси, особено с голяма сума пари. През тази седмица може да станете обект на нечие желание да ви измами или да се възползва от вас. Понякога е полезно да слушате другите, но е добре и да проверявате получената от тях информация. Напоследък искате да отделите повече време за тихи радости – гледане на телевизия, да лежите на дивана с книга в ръка, разходки в парка, да слушате шумоленето на падащи листа, да прекарвате часове в галерии и книжарници.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –18, 23, 24

Рак – Като цяло ви очаква емоционална седмица. През следващите дни ще имате тревожност, която ще бъде свързана с началото на промяна в живота ви. Може да се разочаровате от отношението на някой към вас, презрителното му отношение или склонността му да ви критикува или да създава други проблеми. Важно е да запомните, че всъщност сте по-силни, отколкото си мислите. Освен това вие сте сила, с която трябва да се съобразяват. Вселената ще ви даде шанс да завършите това, което по-рано сте отложили.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Тази седмица ще бъде важна за вас, тъй като ще трябва да разработите лични или семейни планове, да задвижите въпроси в благоприятна за вас посока. Звездите ще ви напомнят, че е време да коригирате баланса в различни области от живота си. Внимавайте с личните си документи и поверителната информация, която съхранявате на компютъра или телефона си. Не бързайте да изпадате в лошо настроение заради някои неприятни новини или събития тази седмица. Повечето от тях ще получат ново развитие през следващите дни и може да има някои обрати, свързани с тях.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Дева – Ако връзката ви (лична или служебна) ви изглежда по-объркваща, отколкото е, време е да направите крачка назад, да преоцените ситуацията и да се отнесете с лекота, без да затруднявате живота там, където нямате нужда. Тази седмица Вселената ви дава време да помислите за важността на случващото се – от вас ще се изисква ясно решение. Около вас има много неща, на които трябва да обърнете внимание, за да уловите в потока от информация всички значими факти, които могат да повлияят на живота ви, както от положителна, така и от негативна гледна точка.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 23, 24

Везни – Тази седмица рискувате да губите енергия и затова звездите ви съветват да успокоите ненужния ентусиазъм и да правите само необходимото, като давате всичко най-добро, само колкото трябва. Понякога е добра идея да си припомните стойността на простите радости, скрити в ежедневието ви. В сряда пълнолунието в Овен ще ви вдъхнови да помислите за някакъв вид единение – взаимна любов, продуктивно сътрудничество, истинско приятелство – това, което липсва в живота ви. Ще бъде благоприятна седмица за малки подобрения в дома ви.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –19, 20

Скорпион – Навън е златна есен, но красотата наоколо не ви пречи да се отдадете на носталгични мисли. Като цяло тази седмица ще бъде запомнена с различни забавяния, пречки или застой във вашите семейни или професионални дела. Някои от идващите събития ще бъдат единственият начин животът да ви принуди да направите промени, които отлагате или не искате да правите. Дава ви се шанс да завършите това, което избягвахте. Сега не е моментът да продължавате да отлагате – личното щастие зависи от вашата решителност. Звездите са окуражаващи: бъдете по-смели и няма да има причина за съжаление.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Стрелец – Трудностите, които възникнат, ще бъдат свързани с неочаквани обстоятелства и пречки, свързани с други хора във вашата професионална среда. Съберете цялата си смелост и направете още една крачка напред, без да се страхувате от бъдещето. По принцип промяната не ви плаши. Мислите ви ще бъдат насочени в посока какво бихте могли да направите за семейството си, включително различни идеи, свързани с вашите деца, родители, партньор. При тяхното изпълнение ще трябва да разчитате на помощта на правилните хора, но инициативата ще дойде от вас.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –18, 23, 24

Козирог – От една страна планетите ще ви склонят да вземате рисковани решения, а от друга, те могат да забавят някои от вашите начинания. По професионални въпроси може да не успеете да сте в крак с променящата се ситуация. Тази седмица ще почувствате, че безкрайните възможности са притиснати в една тясна траектория. Скоро ще разберете смисъла на мантрата „всяко зло за добро“. Не забравяйте да се вслушате в съвета на някой, който ви обича и ви мисли доброто. Отделяйте повече време за почивка и не се насилвайте да правите неща, които не харесвате.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Хората, които общуват с вас, могат да повлияят не само на настроението ви, но и да посеят съмнения в душата ви. Избягвайте да бъдете песимисти или подозрителни към действията или думите на други хора. Ако изпаднете в лошо настроение, това ще бъде свързано със собствените ви страхове или притеснения, без никаква сериозна причина. Когато сте изправени пред много препятствия, е напълно разбираемо да искате да избегнете допълнителни проблеми – започвате да чувствате, че имате проблеми с късмета.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Риби – Въпреки благоприятните тенденции тази седмица, не бива да губите контрол над реалността около вас. Вероятността да попаднете в трудна ситуация или да понесете загуби е напълно реална. Това ще се случи само поради вашите необмислени действия. Седмицата ще бъде запомнена с неочакван обрат във връзка с познат човек. Избягвайте финансови спорове или конфликти в следващите дни, тъй като в крайна сметка ще трябва да отстъпите или да направите компромис. Бъдете внимателни, възможни са повреди на оборудването, всякакви произшествия или други непредвидени инциденти.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 23, 24

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.