Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

В тази енергийна седмица има много възможности за вълнения и спонтанност, като някои от тях се появяват привидно неочаквано. Слънцето напуска консервативният Козирог и се премества в свободолюбивия Водолей, насърчавайки ни да мислим по-свободно, докато съвпадът на Марс и Уран може да донесе драма и изненада. По-късно Марс влиза в квадратура с Юпитер, донасяйки огромно количество енергия и нови възможности. През уикенда обаче се наблюдава по-спокойна атмосфера от вдъхновяващият секстил на Венера с Нептун.

Астро-аспекти

На 19 януари Слънцето преминава във Водолей

На 20 януари Марс в съвпад с Уран

На 23 януари Марс в квадратура с Юпитер

На 23 януари Венера в секстил с Нептун

На 24 януари Слънцето в съвпад със Сатурн

Благоприятни дни за подстригване –  18, 19 (до 11:24ч), 20 (след 11:45ч), 21 (до 12:08ч), 22 (след 12:32ч), 23, 24 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата –  18 (след 11:02ч), 19 (до 11:24ч), 20 (след 11:45ч), 21, 22, 23, 24 (до 13:34ч) януари

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

18.01. 05:46 – 18.01. 09:08

20.01. 10:30 – 20.01. 20:57

22.01. 23:29 – 23.01. 09:44

Morkadis

Овен – През новата седмица ще трябва да съсредоточите усилията си върху работата. Ще ви трябва повече почивка и сън, различна диета и лека физическа активност. Възможни са проблеми с безсънието, болки в гърба (особено врата) и главоболие. Добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Пред свободните представители на знака ще се открият интересни възможности за нови запознанства, чрез работата или чрез сферата на приятелствата и социалните мрежи. Също така, не се изненадвайте, ако бившият ви партньор ви се обади – контактът може да бъде подновен, но в каква посока ще тръгне – твърде рано е да се каже.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19

Телец – Всичко е наред тази седмица. Чувствате се в отлична форма, просто сте в добро настроение. Ще изпитате прилив на енергия. Ставате по-амбициозни и по-уверени, въпреки че Марс може да ви направи по-неспокойни и ви предупреждава: “Не прекалявайте“. Сега е моментът да продължите с плановете. Възможни са наранявания, вирусни инфекции, придружени с повишена температура и проблеми с гърлото. Нуждаете се от почивка от ежедневните задължения. Връзките, които не са изградени на стабилна основа и в които няма хармонизация, могат да преминат доста неравен път през този период.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Близнаци – Могат да ви се отворят нови шансове, нови възможности, нови оферти за работа. Напрежение, безсъние, нервност – всичко това може да бъде причина за потенциални здравословни проблеми. Най-общо казано – повишена нервност във връзките. Всичко тайно, скрито, неизказано, потиснато със сигурност може да създаде проблем в емоционалните ви отношения. Ако сте стабилни като двойка – ще ги избутате. Това, което можете да направите, е да не следвате тайни пътеки, да не предизвиквате съмнения у партньора си с поведението си, да казвате това, което ви притеснява и да се опитвате да го разрешите.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

Рак – Това е благоприятна седмица както за личностно развитие, така и за напредък. Посветете се на четене на книги и придобиване на нови умения. Не влизайте в излишни дискусии с колеги. Някои неща е по-умно да се премълчат и да не спорите на всяка цена. Подарете си почивка, защото наистина имате нужда от нея. Изолацията от околната среда ще ви помогне да презаредите батериите си. Възможна е нова вълнуваща романтика, тъй като вашето сексуално влечение и физическа привлекателност се радват на нов тласък. Ако сте в сериозна връзка, бъдете внимателни, защото безобидният флирт може да усложни ситуацията.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Лъв –  Началото на седмицата носи прилив на положителна енергия и амбиция. Помислете за стартиране на нов проект, защото периодът е благоприятен за това. Постепенно ще започнете да разбирате какво е наистина важно в живота ви и за какви неща просто си губите времето. Съвпадът на Марс и Уран в сектора на кариерата може да доведе до неочаквани промени, но не се шокирайте. Съсредоточете се върху важното, поставете си цел и ще получите това, към което се стремите. Нещо повече, самите обстоятелства ще се развият във ваша полза. Любовта ще помогне и вдъхнови.

Благоприятни дни – 18, 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Дева – През седмицата ще почувствате прилив на сила и активност. Обичате предизвикателствата, така че всичко, което започнете, ще завършите успешно. Единственото нещо, от което трябва да се въздържате, е да участвате в нови проекти. Началото на седмицата ще бъде доста нервно. Семейната ситуация няма да е най-идеалната, така че често ще влизате в конфликтни ситуации с близките. В емоционалните отношения с партньора ви ще преобладава студена атмосфера. Ще има много предизвикателства в областта на любовта и връзката ви ще бъде подложена на изпитание.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

Везни – Сега е моментът да съберете всичките си сили и да покажете на себе си и на околните, че сте боец. Имайте предвид, че всички пречки са само уроци и ви правят по-силни. Бихте се радвали на малка почивка и дистанциране от хора, които разпространяват негативна енергия и ви затрупват със собствените си проблеми. Посветете се на някое творческо хоби, защото то ще ви помогне да се успокоите. Успехът ще ви съпътства по много начини. Старайте се да не пренебрегвате близки хора поради служебни задължения. Нужно е да отделите повече време за личния си живот, независимо дали имате партньор или не.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19

Скорпион – Седмицата може да бъде доста динамична.  Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Плановете ви през следващите дни могат драстично да се променят поради обстоятелства, които не зависят изцяло от вас. Опитайте се да контролирате чувствата си, защото в противен случай ще влизате само в конфликти. Ще се чувствате уморени, така че преосмислете навиците си. Опитайте се да спите повече, да си почивате и да приемате повече витамини. Ще има някои нови хора, които ще обогатят живота ви и ще внесат нова, приятна енергия.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Стрелец – Звездите ще ви дарят с достатъчно енергия и ще се увеличи вашата активност. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Най-накрая ще се доближите до личния успех чрез различни промени. Вие създавате дълготрайна основа на успеха, за която сте копнели. Въпреки всички обстоятелства, оставате фокусирани върху пътя си. Ще реагирате много импулсивно, което може да ви създаде неприятности и да ви въвлече в различни конфликти. Настроението ви ще варира. Съветът е да намерите някакъв баланс. Някои представители на този знак ще почувстват страхотна сексуална енергия.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

Козирог – Трябва да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилните решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Марс ще добави енергия към вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подтикне към активни действия. Ще имате силно желание да се грижите за всичко около вас и да установите контрол над всичко и всички.

Що се отнася до работата, ще бъдете много продуктивни и креативни в желанието да получите повишение или дивиденти. Ще бъдете много продуктивни, но това може да има отрицателен ефект върху здравословното състояние. Ще имате много задължения, поради което ще страда вашето свободно време и отношенията ви с близките ви.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

Водолей – Тази седмица ще бъдете максимално фокусирани върху работата. Ще се справите добре, но сериозно ще започнете да мислите, че е време за промени. Ще откриете много нови възможности, ще се радвате на добро настроение и голямо количество енергия и търпение. Със Слънцето, Меркурий, Юпитер и Сатурн във вашия знак вие сте в добри ръце. Вече можете да се насладите и на тихите моменти, да се отпуснете, да мечтаете, просто да се чувствате добре. В това духовно спокойствие често се раждат добри идеи. Само Марс отслабва малко енергията ви. Понякога се чувствате така, сякаш трябва да промените всичко веднага и тогава сте склонни да го правите.

Благоприятни дни – 18, 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Риби – През седмицата ще бъдете изключително заети, особено след като Марс се съедини с Уран – непредвидени задачи, задължения или отговорности се насочват към вас и може да ограничат значително свободата ви, но за кратко. Вие сте много интуитивен знак и сега ще се засилят тези способности. Ще се чувствате така, сякаш знаете точно какво искате от живота и всяка стъпка ще се извършва в съответствие с Вселената. Сега имате възможност да промените живота си към по-добро. Ще започнете да копнеете за мир и тишина далеч от забързания ритъм на ежедневието.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.