Седмичен хороскоп от 20 до 26 юни

Астро-аспекти

20 юни – Меркурий секстил Юпитер
21 юни – Венера тригон Плутон
21 юни – Слънце влиза в знак Рак
23 юни – Венера влиза в Близнаци

Седмицата е забележителна с факта, че две планети сменят зодиакалния си знак, аспект, който косвено ще промени и колективната енергия. Това са Слънцето, което влиза в знака Рак на 21 юни, отбелязвайки по този начин лятното слънцестоене, и Венера – планетата на любовта и парите, която ще влезе в знака Близнаци на 23 юни.

Транзитът на Слънцето през Рак ще продължи до 22 юли, когато ще стимулира нашата чувствителност, нежност и нуждата от стабилност и емоционална сигурност. Венера ще пресича знака Близнаци до 18 юли, когато ще подкрепя комуникацията във връзките, а тези, които са сами, ще флиртуват повече. Можем да бъдем привлечени от сексапилни партньори, а от финансова гледна точка можем да похарчим повече за забавления и разходки.

Луна през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване –20, 23 и 26 юни (по лунен ден)

Когато Луната е в знак Риби (20 юни) не се препоръчва подстригване, боядисване и миене, тъй като се смята, че косата губи блясъка си и може да се появи пърхот.

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22, 23, 25 и 26 юни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.06. 06:12 – 21.06. 06:38
23.06. 11:03 – 23.06. 14:59
25.06. 22:03 – 26.06. 02:14

Овен – Лятото ви прави неуморни и решени да продължите напред. Ще се съсредоточите върху работата. Можете да получите допълнителен доход. Добра идея е да имате резервен план, ако нещата не вървят както трябва. Продължавайте, защото сте на прав път. Ще бъде много естествено за вас да общувате, да заставате пред другите. Може би защото осъзнавате, че вашият начин на действие и изразяване е силен, убедителен, солиден. Не се страхувайте да говорите. Добър момент е да се погрижите за домакинските задължения, но и да отидете на мини ваканция с половинката си.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни –21, 22

Телец – Идеите и енергиите, които ще ви трябват, за да действате, ще намалеят малко. Съсредоточете се върху тихите моменти, за да мислите и живеете с любимите хора. Венера, вашата управителка, силно ще ви насърчи да увеличите доходите си и може да ви донесе финансови ползи. Доверете се на финансовите идеи, които ви идват на ум, независимо дали са идеи за растеж на доходите или идеи за стабилизирането и управлението им. Тъй като Меркурий е управител на дома на вашата любов, имате възможност да постигнете напредък в романтичните си отношения. Ако харесвате някого, не се колебайте да му го покажете.

Благоприятни дни – 20
Бъдете внимателни – 24, 25

Morkadis

Близнаци – Влизането на Венера във вашия зодиакален знак ви прави щастливи, защото ще ви даде особен чар, по-голяма сила на съблазняване, желание за флирт и добро общо състояние. Освен това Слънцето ще навлезе във вашия финансов сектор и ще ви стимулира да подобрите доходите си. Доверете се на идеите си и можете да направите някои оптимистични и ентусиазирани планове за бъдещето. Не е изключено да получите предложение за присъединяване към нов групов проект. Запознанствата чрез приятели през втората част на седмицата могат наистина да заинтригуват и привлекат свободните представители на знака.

Благоприятни дни –22, 23
Бъдете внимателни – 20, 26

Рак –Възползвайте се от астрологичната обстановка на седмицата, за да преодолеете някои професионални страхове. По-конкретно, ако имате разговори с началниците си, направете го с увереност, защото ще получите ползите, които искате. От друга страна, имате повече доверие в опита си и в себе си, защото можете да постигнете известен професионален напредък. Не се страхувайте да спрете малко, да бъдете по-малко активни и реактивни. Спестете енергия, за времето, когато ще имате повече нужда от нея. Слънцето влиза във вашия зодиакален знак и ви носи енергия, жизненост и добро здраве.

Благоприятни дни – 20, 24, 25
Бъдете внимателни – 21, 22

Лъв – Слънцето и Меркурий ще бъдат защитници на вашия знак. Това е достатъчно, за да осъзнаете, че сте център на вниманието. Занимавате се с големи неща и със сигурност ще успеете, защото имате подкрепата на звездите. Някои от промените няма да ви харесат, но ще трябва да се приспособите към тях. Внимавайте с финансовата страна на нещата. Тази седмица трябва да се опитате да си почивате повече и да бъдете по-внимателни с по-старите здравословни проблеми, които сте пренебрегнали. От друга страна, Венера ще ви подкрепи да излизате с приятелите си и да правите планове за почивка.

Благоприятни дни – 21, 22, 26
Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Настъпването на лятото ви кара да се чувствате в добро настроение. Ангажиментите ще се увеличат за вас (но също и късметът и успеха), особено на работното място. Тази седмица сте по-загрижени за кариерата си и подобряването на професионалния си имидж. Можете да имате шансове да се утвърдите или възможности да постигнете целите си. Въздействие на Марс ви кара да изпускате нервите си. Не се отказвайте, защото само така ще успеете. Бъдете търпеливи. Нямате какво да правите, освен да се надявате, че нещата ще се уредят, така че и вие да се чувствате добре.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 26

Везни – Слънцето осветява вашия кариерен сектор и ви носи енергията, от която се нуждаете, за да се утвърдите или да се придвижите към целите си. Пазете се от склонността да прекалявате и да изразходвате енергийните си запаси. Юпитер е в сектора на вашата връзка, а секстилът с Меркурий ви помага да поддържате добра комуникация с партньора си и лесно да достигате до общи споразумения. Това е идеалният период да си направите планове за почивка. Свободните представители на знака са настроени за общуване, както и за малко приключения.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни –21, 22

Скорпион – Можете да измислите страхотни идеи и решения по време на работа, които ще ви помогнат да увеличите производителността си и да постигнете напредък в проект, в който участвате. Може да се сблъскате с някои финансови проблеми или да се откажете от някои планове, поради високите разходи. Понякога е достатъчно да поддържате положително отношение, за да промените хода на лошите дни. Слънцето със сигурност ще повдигне настроението ви. Свободните Скорпиони могат да имат не едно, а няколко открити предложения и флирт от страна на противоположния пол.

Благоприятни дни – 20
Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Периодът, който оставихте след себе си, беше малко странен за вас, пълен с възходи и падения. Но в края на това лудо състезание изглеждате готови да започнете отначало. Сега сте получили потвържденията, които сте очаквали и затова се чувствате по-сигурни от преди. Меркурий и Венера ви представят две предизвикателства. Нещо, което изисква от вас да се занимавате повече с любов. Чувствайте се ентусиазирани, не позволявайте на връзката ви да стане скучна. Отдайте повече значение на партньора. Ако сте сами, имате всички шансове да срещнете някой, който ще ви привлече.

Благоприятни дни –22, 23
Бъдете внимателни – 20, 26

Козирог – Предстои доста натоварена работна седмица. Идват ви страхотни идеи, които ви помагат да бъдете ефективни и продуктивни в работата. Марс ще ви накара да се чувствате по-енергични и трябва да признаем, че в тези моменти имате нужда от това. Работните ангажименти се увеличиха доста внезапно през последния период. Имате нужда от повече почивка, повече време за себе си, нужда от обновяване на енергията си. Възможни са леки проблеми с храносмилането, кръвното налягане и чести главоболия. В емоционалната сфера тази седмица ще стигнете до някои важни прозрения, които могат да обърнат хода на събитията.

Благоприятни дни – 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Водолей – Планетите ще повлияят положително на вашия знак, така че сега е подходящият момент да конкретизирате своите планове и проекти. Меркурий се присъединява към Венера, така че ще можете да разчитате на нова приятелска енергия, която ще ви помогне да живеете с много любов и страст, за да компенсирате емоционалните проблеми, които сте имали. Венера ще влезе в сектора на вашата любов и ще ви донесе повече романтика, забавление и може да ви подкрепи да започнете любовна история. Ако сте необвързани, може да се запознаете с някой, който ви привлича.

Благоприятни дни – 21, 22, 26
Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – Винаги се чувствате по-добре, когато имате някой до себе си, който ви подкрепя, но не забравяйте, че сте сами по пътя си и в изборите, които правите. Венера ви подкрепя да подобрите отношенията си със семейството си и да се сближите с близките си. Също така е добър транзит за ремонт на дома. Изживявате конфликтна ситуация в работата, с която трябва да се справите спокойно. Тази седмица ще бъде период на възстановяване. Вече сте готови да поемете по нов път. Миналото е зад вас, така че се фокусирайте върху бъдещето. Ако го гледате с оптимизъм, то със сигурност ще ви донесе само красиви неща.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 26

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.