Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Астро-аспекти

24 януари  Марс преминава в Козирог

26 януари R Меркурий преминава в Козирог

29 януари R Меркурий съвпад Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците –Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване – 26, 29 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 24, 25, 26, 28, 29 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

25.01. 00:11 – 25.01. 05:58
27.01. 07:29 – 27.01. 09:36
28.01. 21:01 – 29.01. 11:10

Овен – Старайте се да прекарвате време с хора, на които можете да се доверите, защото така ще можете да намерите сили да преодолеете трудностите, с които ще се сблъскате. Опитайте се да проявите максимално въображение и креативност, за да намерите най-добрите възможни решения. В крайна сметка получавате всичко, което искате. Слънцето и Сатурн правят нещата по-лесни за вас. Ще откриете невероятен потенциал, таланти и сили в себе си. Марс в квадратура натиска малко спирачките, но вие се борите и не отстъпвате.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –24

Телец – Тази седмица може да има някои много важни промени, които биха могли да окажат положително влияние върху вашите финанси. Време е да подредите нещата и да вземете решения, които ще ви помогнат да подобрите положението си. Някои представители на този знак най-накрая биха могли да постигнат някои от целите си. Вашата упоритост няма край и ще ви отведе там, където искате да бъдете. Бъдете позитивни, оптимистични и енергични.

Благоприятни дни – 29, 30

Morkadis

Бъдете внимателни –25, 26

Близнаци – Тази седмица ще бъдете вдъхновени от позицията на Слънцето. Ако сте изпитвали безпокойство и нестабилност, сега ще намерите много повече мир и спокойствие в живота си.  Време е да се заемете сериозно с професионалните си отговорности. Очакват ви нови предложения и неочаквани събития. Можете успешно да завършите важни неща.  Справяте се блестящо дори с трудни задачи.  Имате нужда от по-добро планиране, когато става въпрос за вашите финанси. Тези, които търсят нова работа, могат да имат късмет тази седмица.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Рак – Ще бъдете по-чувствителни и уязвими тази седмица от обикновено. Ще се ръководите от емоциите си, които стават все по-дълбоки и по-силни. Много е вероятно да изпитате някои от по-дълбоките си несигурности, свързани с любовта, която получавате от семейството или партньора си. Много е важно да потърсите допълнителна работа или допълнителен източник на пари, за да подобрите финансовото положение. Добър момент е да убедите другите във вашите способности и да покажете колко много знаете.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Лъв – Слънцето ви дарява с много енергия тази седмица, но бъдете внимателни, трябва да знаете накъде да насочите силата си. Уран може да доведе до промени, които не сте очаквали. Но това няма значение. Няма да е драматично. Просто ще предефинирате себе си и това ще ви направи по-силни. Вашето мото трябва да бъде: „Концентрирайте се върху най-важното!“ Не е нужно да се доверявате на всички.  Стремете се да бъдете рационални и спокойни. Положителните и отрицателните планетни аспекти са в постоянен конфликт, самите вие ​​сте разкъсвани в чувствата.

Благоприятни дни – 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – Това ще бъде чудесен момент да направите някои промени и да продължите напред. Ще бъдете в много добро настроение тази седмица, което ще се отрази и на любовния ви живот. Слушайте партньора си и покажете разбиране за нещата, за които иска да говори с вас. Това ще направи връзката ви много по-добра и по-хармонична и ще можете да изживеете много хубави моменти заедно. Много е важно да посветите част от времето си на приятелите и хората, които обичате. Грижете се повече за здравето си.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Това може да бъде много интересна седмица за вашия любовен живот. Говорете с партньора си и намерете решения на проблемите, в които се намирате в момента. Покажете разбиране и гъвкавост, ако искате да запазите мир във вашата връзка. Не се страхувайте да покажете чувствата си на някой, който харесвате, ако сте необвързани. Не се забърквайте в спорове и кавги, които не ви засягат. Така само ще си спечелите излишни проблеми. Слушайте интуицията си и правете нещата така, както смятате, че трябва.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни –24

Скорпион – Тази седмица може да се чувствате немотивирани и несигурни на моменти.  Но моля, прогонете това чувство незабавно, защото то само ще ви обърка. Юпитер, Марс и Венера ще ви помогнат да противодействате. Вашето самочувствие скоро ще се върне. Ще трябва да решите някои много важни въпроси, свързани с кариерата си. Опитайте се да избягвате конфликти и да решавате проблемите, които имате с колегите си по мирен начин. Планетата Меркурий ще окаже положително въздействие върху вас и ще ви даде смелостта, от която се нуждаете, за да предприемете действия и да осъществите някои от идеите си.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни –25, 26

Стрелец – Планетите ще бъдат благоразположени към вас и ще ви помогнат да избегнете разногласията. В момента няма големи неща, които могат да ви причинят главоболие. Избягвайте да взимате решения, в които не сте сигурни както в личния живот, така и в работата. Не се разстройвайте твърде много за нещата, които не можете да контролирате. Опитайте се да погледнете от различен ъгъл и да разрешите проблема по мирен начин. Бъдете внимателни с думите, но не се колебайте да изразявате мнението и възгледите си.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – Тази седмица постигате голям напредък по своите цели и проекти. Не защото бързате напред, а защото много добре сте обмислили всичко. Меркурий отново влиза в Козирог, който е вашата голяма движеща сила и ви дава правилната инерция. Някои представители на този знак може да изберат да направят някаква промяна в къщи. Много е важно да се отървете от неща, които вече не ви трябват и да спрете да трупате такива, които не са ви от полза. В края на седмицата може да има повече вълнения, да изпитате гняв, да възникнат спорове.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Водолей – Слънцето е във вашия знак и вие излъчвате много топлина от този транзит. Това може да бъде много динамична седмица за вас. Ще бъдете много ентусиазирани и пълни с енергия, което ще ви накара да работите непрекъснато и да се стремите да напредвате. Ще имате много отговорности, които ще трябва да изпълните възможно най-скоро. Въпреки това, трябва да си вземете кратка почивка, когато се почувствате уморени, за да не правите грешки, които могат да ви доведат до неприятности.

Благоприятни дни – 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби –Вие самите тази седмица сте силно мотивирани, вдъхновявате другите и движите напред плановете и целите си, пълни с амбиции. С Нептун във вашия знак можете да разчитате на своите инстинкти и интуиция. Може да се почувствате притиснати, да трябва да правите избори, които не ви харесват. Добре е да внимавате и да не взимате прибързани решения. Не позволявайте на някои маловажни неща да ви извадят от равновесие и не се разстройвайте за дреболии. Ако сте свободни, бъдете отворени за нови запознанства и нови предизвикателства.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.