Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Астро-аспекти

На 29 декември Юпитер влиза в знак Риби

На 29 декември Меркурий в съвпад с Венера

На 30 декември Марс е в секстил със Сатурн

На 30 декември Меркурий е в съвпад с Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване – 28, 31 декември и 2 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 27, 28, 30 31 декември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

28.12. 23:12 – 28.12. 23:17
30.12. 19:11 – 31.12. 01:09

01.01. 10:17 – 02.01. 01:03

Овен – Успявате да намерите изгубена мотивация и да привлечете пари в живота. В службата можете да получите признание за страхотните идеи и решения, които сте проектирали и внесли в работната среда. Вашите емоции и взаимоотношения ще излязат на преден план тази седмица. Това обаче ще бъде специално време, тъй като може да доведе до ключов спор в семейния ви живот. Време, в което ще можете да си кажете всичко, което ви притеснява и ще можете да започнете отначало.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.; 02.01.

Morkadis

Телец – Любовта може да изисква от вас преданост и загриженост, така че знайте как да бъдете на разположение на хората, които ви обичат, и тогава те могат да усетят вашето присъствие и привързаност. В работата си не бива да се товарите с твърде много задачи: тази седмица е по-добре да се съсредоточите върху качеството, а не върху количеството.  Трябва да се обърне специално внимание на собственото ви здраве. През следващите дни са възможни настинки, вирусни заболявания, обостряне на хронични заболявания.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете внимателни – 29, 30.12.

Близнаци – Освен търпение, ще са необходими предпазливост и дискретност. Колкото повече пазите плановете и действията си в тайна, толкова по-добре за вас. Ако носите емоции от миналото, трябва да се отървете от тези чувства и да изчистите ума си. Забравете разногласията и покажете на света своето добро аз. Запазете лицето на добър човек, който може да разбира другите. Обърнете повече внимание на здравето си и се пазете от наранявания. Седмицата може да донесе загуби или кражби, така че внимавайте с документи и лични вещи.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете внимателни – 31.12.; 01.01.

Рак – На работното място може да стане малко напрегната атмосферата, но не бива да обръщате внимание на клюките, просто си вършете добре работата и всичко ще бъде наред. В близко бъдеще Венера ще ви даде красиви преживявания в прегръдките на партньора ви. Ще осъзнаете и нуждата от целувки и докосвания. Насладете се на това красиво време, което спокойно можете да споделите с любовта си. Ако сте сами, не се страхувайте от отхвърляне. Просто търсите на грешните места. Подарете си малко почивка.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –02.01.

Лъв – Не пренебрегвайте приятелите си. Поканете ги на среща и се забавлявайте. Това ще ви позволи да се отпуснете заедно и вашите енергии ще се обединят. Ако все още търсите партньор, време е да помислите за промяна на начина си на живот. В живота на Лъвовете започва един ярък период и късметът ще придружава представителите на знака във всички области. Очаква ви изключително успешно време. Разбира се, ако самите вие вземете съдбата си в свои ръце.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни –29, 30.12.

Дева – Ще се създаде нужда от хармония във взаимоотношенията в живота ви. В последно време, ако не сте обръщали достатъчно внимание на половинката си, сега е време да се поправите. Ако цените връзката, тогава бъдете по-мъдри. В никакъв случай не се поддавайте на емоциите – сега всякакви решения трябва да се вземат не със сърцето, а с ума. Стресът ще играе основна роля за житейският ви дисбаланс през този период. Ако се съсредоточите върху балансирането на негативните енергии от миналото си, ще привлечете повече положителна енергия и щастие в живота си.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –31.12.; 01.01.

Везни – Меркурий ще повлияе основно на способността ви да общувате и чувството ви за хумор. Възможно е в момента да пренебрегвате здравето си и да забравите колко необходимо и важно е. Не забравяйте да прекарате следващите моменти с партньора си, с хубава вечеря или просто в прегръдките си. Времето е подарък, който трябва да си направите, ако целта ви е в любовта да продължите напред в правилната посока. Необвързаните ги очаква кратък/моментен флирт с някого.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.; 02.01.

Скорпион – Влиянието на планетата Меркурий ще почувствате много интензивно през следващите дни. Планетата ще повлияе основно на способността ви да общувате и чувството ви за хумор. Обърнете специално внимание на поведението на хората около вас. Време е да премахнете негативните хора от живота си. Не забравяйте да се грижите повече за нуждите на партньора си. Пазете се от нараняване, бъдете по-внимателни.  Съсредоточете се върху вътрешния мир, това ще ви помогне да преодолеете стреса.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете внимателни – 29, 30.12.

Стрелец – Идващата седмица ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Вселената ще разчиства всички възможни ограничения пред вас, така че трябва да си поставите ясни планове. Препятствията вече не могат да ви съборят на земята. Бъдете по-решителни да направите всичко възможно и необходимо, и скочете във влака на успеха, който наистина ви приближава. Имате подкрепата на планетите.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете внимателни – 31.12.; 01.01.

Козирог – Този период може да изглежда малко сложен от гледна точка на финансите, но не е нещо, с което не можете да се справите. Гледайте на нещата с далновидност, защото парите не трябва да предизвикват кавги или усложнения във взаимоотношенията. През този период можете да срещнете нови хора, които ще ви бъдат полезни в по-късния етап от живота. Не пренебрегвайте социалния си живот, сега е моментът за нови контакти. Възприемайте само положителната енергия около вас и черпете жизнена сила от нея.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –02.01.

Водолей – Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. При работа с документи и отчети бъдете двойно по-внимателни. Също така бъдете внимателни и когато шофирате. Планетата Марс ще ви помогне във вашите финанси да привлечете редица възможности, които отключват вратата за подобряване на финансовото ви състояние. Планирайте добре края на седмицата и бъдете подготвени за събития, които не сте очаквали.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни –29, 30.12.

Риби – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Имате да довършвате доста неща, а не да ги замитате под килима. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, най-напред обмислете добре нещата. Тези дни ще ви донесат много възможности да се включите в живота на другите. Но не се увличайте от добрата си природа и не се опитвайте да помогнете на целия свят. Ако се задълбочите твърде дълбоко в личните драми на другите, ще страдате.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –31.12.; 01.01.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.