Седмичен хороскоп от 3 до 9 април

Астро-аспекти

На 3 април Меркурий влиза в Телец в 19:23ч

На 3 април Меркурий квадратура Плутон в 21:54ч

На 5 април Меркурий секстил Сатурн в 19:22ч

На 6 април Пълнолуние във Везни в 07:36ч

На 7 април Венера секстил Нептун в 21:00ч

На 8 април Меркурий секстил Марс в 09:30ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 3 (ако се подстригвате сами), 8 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3 (след 17:10ч), 4, 5, 6, 7, 8, 9 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

04.04. 16:51 – 05.04. 00:52

06.04. 15:44 – 07.04. 09:30

09.04. 12:10 – 09.04. 15:58

Morkadis

Овен – Отлична жизненост за една прекрасна седмица! Наистина, вие преливате от положителна и творческа енергия. Вашият финансов комфорт е осигурен и това ви осигурява заслужено спокойствие. Вашият професионален възход вече няма да се забавя! Тази седмица е вашата и ще успеете във всичко, което предприемете. Уменията ви ще бъдат признати от всички и самочувствието ви ще бъде непоклатимо. Стига да искате, можете да имате всичко. С вяра в най-доброто и надежда за изпълнение на желанията, стремете се към заслужен успех.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Късметът ви спохожда и ако си направите труда да стартирате правилните инициативи, дързостта ще ви се отплати. Бъдете по-внимателни с колегите си и така ще спечелите тяхното одобрение и подкрепа. Материалното богатство е вашата цел и постигането на желаното е изцяло във ваши ръце. Звездите ви призовават да не губите оптимизъм, търпение и енергия, дори ако ситуацията все още изглежда мрачна – победата ви е на път, добрите новини няма да ви накарат да чакате дълго и ще бъдат приятна изненада.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Вие сте наложили много интензивност в ежедневието си, което пряко засяга вашата жизненост и здраве, с последствия, които не винаги са положителни и не винаги желани! Във финансово отношение периодът е обнадеждаващ. Вашият интелектуален капацитет е голям и намирате много възможности за обмен, излизане и създаване на нови връзки. Ще поемете контрола над живота си, за да задоволите вашите желания или амбиции. Със семейството или приятелите ще бъдете особено щедри.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – Небето ви дава енергия и силно ви насърчава да реализирате своите многобройни и разнообразни проекти. Увлечени в пламенна енергия и желание да се реализирате, трябва да се опитате да вървите възможно най-спокойно към целите си, без да изразходвате резервите си. През седмицата ще получите стабилно подобрение в много области на живота и нови възможности. Насладете се на заслужения си успех. Вашите мечти най-сетне може да започнат да се материализират. Пътеводната ви звезда ще осветява житейския ви път и ще ви води към късмета и вдъхновението.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Тази седмица ще имате за какво да се радвате, къде да инвестирате енергията си. Сега е моментът да осъществите предстоящите си проекти, радикалната промяна е в ръцете ви. От вас зависи да се осмелите да започнете нещо отначало. Вашият темперамент може да се пробуди. Вашето лично и социално развитие със сигурност ще бъде по-лесно и по-бързо! Ще можете да разчитате на подкрепата на небесата, да общувате безпроблемно и да спечелите всички, които ви интересуват, с всички шансове да бъдете чути и разбрани.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Предизвикайте себе си, осмелете се, изследвайте различни пътища, забравете опасенията си. Въпреки че няма такова нещо като нулев риск, опитайте късмета си, ако можете, тъй като това ще ви позволи да се почувствате напълно в хармония с желанията си и напълно отговорни за избора си. По пътя към целта ще ви помогне вашата удивителна духовна хармония – тя е способна да изглади всякакви грапавини и остри ъгли в ключов момент! Добре управляваните спестявания не се римуват с лишения и разочарование, точно обратното, с много по-голяма възможност да угодите на себе си и на другите.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Моментът е добър да проучите внимателно възможностите, било то емоционално или финансово. Когато става въпрос за предприемане на инициативи в тези области, ще бъдете по-добре подготвени и следователно по-ефективни. Вашият досега спокоен и стабилен емоционален живот може да пострада от някои проблеми. За да успокоите напрежението, трябва да разчитате на голямото си чувство за дипломация и уменията да съблазнявате. Въоръжени с логика, опит и умения, можете да разрежете гордиевия възел на вашите проблеми с една решителна стъпка. Вярвайте, че ви очакват благополучие, щастие, изпълнение на желанията и най-благоприятни перспективи.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Кой казва, че парите не могат да купят щастие? Може би тези, които ги нямат, за да се успокоят и да поемат търпеливо болката си. Във всеки случай, когато късметът е там, където сте вие, най-малкото, което можете да направите, е да му се насладите. Ако сте необвързани, възможностите за запознанства са реални, но сравнително сложни: от вас зависи да знаете какво искате да преживеете! Във всеки случай дипломацията ще бъде препоръчителна! Можете да продължите напред със самочувствие, небето над вас е ясно и изглежда не ви очакват неприятни изненади тази седмица.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Ще се насладите на по-добра форма и нито едно препятствие няма да устои на вашата завоевателна енергия. Чувствате се добре, в унисон с вашата среда, създавате добра атмосфера чрез вашето оптимистично, общително и снизходително отношение. Доброто ви настроение ви прави привлекателни и достъпни и така нататък… Вие поддържате динамични и страстни отношения: истински, спонтанни и идеализирани чувства оцветяват любовния ви живот. Имате всички активи, за да процъфтявате. Виждате живота в нюанси на розово.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Новите перспективи ви водят до неизследвани пътища. Трябва да можете да преодолявате страховете си, стресът не трябва да бъде спирачка. В случай на конкуренция се възползвайте от някои предимства: късметът съпътства вашите проекти.  Удвоете усилията си, ако е необходимо. Слушайте какво ви казва сърцето, но се опитайте да не вземате решения въз основа на моментни импулси. Дори и да сте чисти материалисти, помислете за мистичното измерение на битието. Животът е ясно решен да ви го разкрие. Е, ако вече сте мистици, радвайте се – скоро ще бъдете възнаградени според вярата си.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Вие сте в зората на невероятна промяна. Слънцето в секстил към вашия знак създава прекрасна атмосфера, която ви позволява да правите няколко неща едновременно, с по-голяма нужда от комуникация и способност да се адаптирате. В личния ви живот цари взаимно разбирателство и хармония, което изпълва душата ви с щастие и положителни емоции. Ако сте необвързани, късметът ви кани да се интересувате отблизо от случващото се около вас. Каквото и да правите, извлечете максимума от живота си.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби– Слънцето ще ви даде допълнителна енергия. Ще се почувствате пълни със сила, уверени в себе си, в средствата си. Вашето позитивно и ентусиазирано отношение ще привлече подкрепата на хората. Изпълнени с енергия и смелост, вие ще почувствате силна нужда да действате, да поемате инициативи и да се борите за постигане на амбициите си. Топлината на дома ви е за вас остров на увереност и спокойствие в бушуващия океан на живота.  Благодарение на силните връзки със семейството и приятелите вие се чувствате сигурни в себе си и успявате смело да продължите напред.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.