Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

По-важни астро-аспекти

На 30 август Меркурий влиза в знак Везни

На 2 септември Марс в опозиция с Нептун

На 5 септември Меркурий в тригон със Сатурн

Луна през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване –1, 4 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 30, 31 август; 1, 3, 4 септември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

31.08. 23:50 – 01.09. 08:27
03.09. 08:38 – 03.09. 18:59
05.09. 17:23 – 06.09. 02:07

Овен –  На работа ще бъдете доста креативни и пълни с енергия, но обстоятелствата постоянно ще ви забавят малко. Въпреки че сте в добро здраве, главата може да ви боли по-често през следващата седмица. Независимо дали това е въздействието на времето или сте стресирани, ще трябва да помислите повече за себе си. Бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с хората, внимавате за тайните – свои и чужди. В любовта не всичко ще върви по план, но Венера ще помогне да се подобрят семейните отношения.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03. 09.

Телец – Няма да има нищо специално през следващата седмица. Чувствате се добре и сте изпълнени с енергия, но трудностите и отговорностите може да ви накарат да се почувствате леко стресирани и неспокойни. Макар да цените стабилността и предвидимостта, много е възможно да възникне нещо неочаквано. Често разногласията между вас и партньора ви ще бъдат свързани с по-шумната ви реакция, предимно за дреболии. Понякога трябва да се отдадете повече на връзката. Не бъдете толкова упорити и неотстъпчиви.

Благоприятни дни – 01, 02, 03. 09.

Morkadis

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

Близнаци – Напълно възможно е нещо неочаквано да ви изненада, което ще обърне нещата с главата надолу. По-вероятно по-положителен начин. Позволете си повече спонтанност и ще намерите ключа към сърцето на човека, който харесвате, ако сте свободни. Ще е добре да влезете в нова среда, да се запознаете с нови хора и да участвате в нови дейности. Където и да се появите, приковавате погледите към себе си. Препоръчително е сега да отложите големите промени по отношение на вашия естетически и външен вид.

Благоприятни дни – 04, 05. 09.

Бъдете внимателни –30, 31. 08.

Рак – Можете да закъснеете в работата тази седмица, да сте неорганизирани, неефективни, лесно да правите грешки (добре е, че те ще бъдат лесни за коригиране). Мислите ви ще се лутат лесно и ще изглежда така, сякаш сте се изключили. Някои ще се почувстват неспокойни вътрешно. Въпреки, че нямате причина да се съмнявате в партньора си, възможно е някои от вас да се измъчват с този тип въпроси. По-решителните ще решат да обсъдят това с човека, с когото са емоционално свързани. Свободните представители на знака е лесно да изпаднат в екстаз и романтика, емоциите и желанията бързо слагат розовите очила, което никога не е добре за ново начало.

Благоприятни дни – 05.09.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

Лъв – През седмицата можете да очаквате положителен изход от дадена ситуация. В решенията умът ви трябва да ви води. Можете да правите нови планове относно вашите цели в кариерата си и да разработвате проекти. В момента сте „заредени“ с по-голямо количество предпазливост, мъдрост и способност да превърнете опита си в страхотни (бизнес) ходове. Срещайте се с повече хора, общувайте в компанията на приятели и така по-лесно може да срещнете търсената половинка, ако сте още сами.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни –04, 05. 09.

Дева – За мнозина седмицата ще бъде напрегната и изпълнена с неясноти или дори лошо настроение, а чувствителността ви като цяло ще бъде по-висока от обикновено. Вашият прекомерен перфекционизъм може да ви докара трудности. Колегите могат да бъдат „източник“ на някои странни, неприятни или проблемни ситуации. Не е благоприятно за правене на големи планове, защото Нептун може да превърне дори такива добри намерения в някаква непонятна бъркотия.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.09.

Бъдете внимателни – 30, 31. 08.

Везни –Венера във вашия знак ви казва: Животът е красив, просто трябва да живее. Липсва ви релаксация, много сте напрегнати. Лесно можете да допуснете грешки. Време е да намерите отново баланса в себе си. На дневен ред ще бъдат въпроси, свързани с вашите семейни отношения и родители. Положителният аспект между Меркурий и Сатурн в неделя ще ви подкрепи при трайното разрешаване на кризите в семейството. Обърнете специално внимание на здравето си, тъй като вирусът не е единствената заплаха, но са възможни и наранявания поради невнимание.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03. 09.

Скорпион – Това определено не е добра седмица за правене на заключения или вземане на решения, но е добър период да оставите нещата да вървят по своя ред. Първите дни може да са по-напрегнати и стресиращи. Някъде в средата на периода можете да почувствате малко по-приятна енергия, така че напрежението във вас ще се отпусне. Завършете всичко, което имате недовършено, преди да се съсредоточите върху нови неща. Нека действията ви бъдат добри и мислите ви да бъдат положителни.

Благоприятни дни – 01, 02, 03. 09.

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

Стрелец – През този период не сте в най-добро работно настроение. Вие сте твърде разсеяни, ефирни, енергията ви е разпръсната и ви е трудно да се съсредоточите. Добре е да стоите далеч от напрегната среда през седмицата, защото може да изпаднете в кризи, които не искате. Ще има моменти, в които ще изоставите логиката си, тъй като ще подхождате емоционално към всякакви проблеми. Възможно е да изпитате някои трудности в семейния си живот. Някой близък може да ви разочарова. Здравни проблеми може да имате с кръвното налягане, вирусите, стомаха. Имате нужда от повече почивка.

Благоприятни дни – 04, 05. 09.

Бъдете внимателни –30, 31. 08.

Козирог – Работата тази седмица може да ви донесе някои стресиращи, объркващи моменти. Но вие отдавна сте в такъв период, така че сте свикнали с всякакви препятствия и вече нищо не ви изненадва. Би било добре да не вземате някои важни решения под натиск или под стрес. Към края на периода може да имате проблем с емоциите си – битка между ума и сърцето. Някак си се опитайте да ги съгласувате. Ще ви трябва спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония.

Благоприятни дни – 05.09.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

Водолей – Предстои ви интересен период, в който всичко ще зависи само от вас, от това как можете да балансирате между добри възможности и неприятни проблеми. При сегашните обстоятелства емоционалните ви отношения се развиват доста добре. Това не означава, че всичко е перфектно и приказно, но че вие двамата се разбирате, че имате воля и желание да се хармонизирате и да правите компромиси. През следващите дни ще срещнете човек, който напълно ще ви привлече с външния си вид и положителна харизма.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни –04, 05. 09.

Риби – Някой ще се нуждае от вашето внимание и може би дори от грижи. Не жертвайте обаче цялото си свободно време за другите. Понякога е достатъчно да насочите другия да постигне целите си сам. Но трябва да го насърчите и да му покажете правилния път. Съсредоточете се върху своите цели и желанията си. Започнете да правите малки стъпки към тях.  Ако сте смели и упорити, скоро ще видите първите плодове от усилията си. Дръжте главата си изправена и бъдете отворени към промените и нововъведенията, които идват в живота ви. Заслужавате качествена почивка, в която няма да мислите за неща, които ви стресират.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.09.

Бъдете внимателни –30, 31. 08.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.