Седмичен хороскоп от 30 декември до 5 януари

Очаква ни една конструктивна седмица, изпълнена с позитивна енергия.

В новогодишната нощ Луната ще бъде в знак Риби. Малко след това прави съвпад с Нептун. Ще преобладава позитивно настроение, повишава чувствителността, състраданието, милосърдието. Вдъхновява, стимулира мечтите и желанията за по-добро бъдеще. Това е подходяща енергия за празника в позната компания, но ако сте в непозната среда, внимавайте за измами и опити за манипулации. Не се доверявайте на непознати. Да не се прекалява с алкохола и опияняващите средства.

На 30 декември Меркурий влиза в тригон с Уран – подходящо време за вземане на решения, за приятелски контакти. Чрез творчески подход могат да се намерят решения на много въпроси. Може да се родят много прогресивни идеи, да има неочакван обрат в събитията, щастлива случайност. Благоприятно за преговори. Може да донесе приятни вълнения.

На 2 януари Меркурий в съвпад с Юпитер – засилва ентусиазмът и оптимизмът, носи добри новини. Тактичността и дипломатичността са подходящ момент за уреждане на спорове между вас и другите.

На 3 януари започва първа четвърт на Луната, а Марс преминава в знак Стрелец, където ще остане до 16 февруари – засилва желанието за разширяване на хоризонта, за приключения, желания за завоевания, за предприемане на инициативи и рискове. Нараства вероятността от конфликти и катастрофи.

Благоприятни дати за подстригване – 30, 31 декември; 1 (до 11:50ч), 2 (след 12:14ч), 3 (до 12:36ч), 4 (след 11:00ч), 5 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

30.12.19 12:25 – 30.12.19 17:43
02.01.20  04:15 – 02.01.20  06:02
04.01.20  03:19 – 04.01.20  18:16

Овен – Юпитер ще засили оптимизмът и ентусиазмът ви, ще ви подкрепя във всички начинания, а Марс  ще ви дари с енергия, самочувствие и смелост. С вашата находчивост и инициативност може да постигнете много. Благоприятно е за започване на нови проекти. Меркурий ще донесе на някои повече контакти и кратки пътувания. Динамичното темпо може да доведе до нервна раздразнителност и прибързано мислене. Засилва се сексуалната ви привлекателност и харизмата ви, но не ставайте екстравагантни. Прекрасно време за запознанства или подобряване на съществуващите отношения. Ще почувствате желание да се забавлявате повече.

Благоприятни дни – 30.12; 05.01.
Бъдете внимателни – 02, 03, 04.01.

Телец –  Юпитер ви носи личен растеж, късмет и щастие. Ще се чувствате изпълнени с оптимизъм. Подходящо време за пътуване, за решаване на правни въпроси. Възникват възможности да се увеличи материалното състояние и да разширите хоризонтите си. Можете успешно да решите някои финансови въпроси.  Вярно е също, че ще имате неудържима склонност да похарчите малко пари.  Седмицата ще донесе промяна и вълнение в живота ви. Следвайте интуицията си. Възможни са случайни срещи с необикновени личности. Неочакваните събития могат да донесат тревожност и напрежение.

Благоприятни дни – 31.12; 01.01.
Бъдете внимателни – 30.12; 05.01.

Близнаци – Подходящо време за размисъл и планиране на вашето бъдеще. Положителното мислене, широката перспектива и отличните умения за вземане на решения ви позволяват ясно да визуализирате предпочитания път напред. Ще се почувствате по-отворени към промените в живота си и даже може активно да ги търсите. Марс може да донесе съпротива от страна на околните, ако бъдете твърде егоистични и упорити. Може да почувствате, че другите застават на пътя ви или се противопоставят на вашата воля, така че избирайте своите битки внимателно.

Благоприятни дни – 30.12.; 02, 03, 04.01.
Бъдете внимателни – 31.12; 01.01.

Morkadis

Рак – Седмица изпълнена с оптимизъм, щедрост, късмет и добри новини. Пред някои ще се разкрият добри възможности. Следвайте инстинктите си и се възползвайте максимално от всички шансове, които изникват по пътя ви.  Рационалността и способността да балансирате емоциите ви ще ви позволят да разгърнете потенциала си. Опитайте се да реализирате плановете си, започнете нови проекти. Не забравяйте да разрешите проблемите си, защото сега имате достатъчно сила и енергия за това. Можете да поемете инициативата и да действате със страст. Това е подходящ момент за подобряване на отношенията с партньора ви или за намиране на нова любов заради повишената харизма и сексапил.

Благоприятни дни – 31.12; 01, 05.01.
Бъдете внимателни – 02, 03, 04.01.

Лъв –  Спокойна и хармонична седмица, в която ще се чувствате по-емоционални, грижовни и обичащи. Ще усетите вътрешна свобода и еманципация, чувства на радост и добро самочувствие, лесно ще привличате околните към себе си.  Ще бъдете енергични, активни, изобретателни. Нещата ще стават лесно, ще трябва само да насочите енергията си в правилната посока.  По-ниското енергийно ниво ще се отрази негативно на настроението ви. Рискувате да надцените собствените си сили и способности, като се захващате с повече неща, отколкото можете да изпълните. Това може да ви направи жертви на собствения ви ентусиазъм.

Благоприятни дни – 02, 03, 04.01.
Бъдете внимателни – 30.12.; 05.01.

Дева – Слънцето ви носи вътрешно спокойствие и баланс, които добавят хармония към вашите взаимоотношения. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и идеите си.  Това, че сте по- разкрепостени и готови да поемате рискове, ви позволява да се възползвате напълно от неочакваните възможности, които могат да доведат до изненадващо нова посока в живота. Лесно може да осъществите мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен, иновативен подход.

Благоприятни дни – 05.01.
Бъдете внимателни – 31.12; 01.01.

Везни – Седмицата е добро време за дългосрочно планиране на бъдещето. Вашето позитивно мислене и окуражаващи думи ще имат стимулиращ ефект върху другите. Периодът ще бъде толкова динамичен, събитията ще се развиват с бързо темпо, затова не бързайте да вземате важни решения. Венера ви носи любов, доброта, обич, подаръци и комплименти, вътрешен мир и хармоничните взаимоотношения. Засилва очарованието ви и ви прави по-привлекателни. Ще получите повече внимание и нежност от партньора си или от други представители на противоположния пол.

Благоприятни дни – 30.12; 05.01.
Бъдете внимателни – 02, 03, 04.01.

Скорпион – Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация. Не се притеснявайте, сега късметът е на ваша страна. Вие ще се нуждаете от решителност, активност, способност за бързо реагиране на ситуацията и Марс ще ви помогне във всичко това. Трябва да бъдете много внимателни по отношение на финансовите въпроси, както и навреме да уредите отношенията си с данъчните или държавните институции. Отделете време да се отпуснете, ако се чувствате напрегнати, притеснени или объркани. Идеално време за романтика и релакс.

Благоприятни дни – 31.12; 01.01.
Бъдете внимателни – 30.12; 05.01.

Стрелец – Слънцето ще ви направи активни, енергични и инициативни.  Ще ви привлича всичко красиво и ще се стремите да стоите далеч от всякакви ситуации или среди, които са критично настроени или агресивни. Можете да разчитате на силните си инстинкти и здрав разум при вземане на важни решения относно вашия дом, семейство и отношения.  Лесно ще се адаптирате към всякакви промени. Марс освен, че ще ви подтиква към флиртове, ще ви помогне да успеете да свършите голямо количество работа и да се отърсите от ангажиментите си. Отношенията ви с близките хора ще се развиват успешно.

Благоприятни дни – 30.12.; 02, 03, 04.01.
Бъдете внимателни – 31.12; 01.01.

Козирог – Слънцето във вашият знак прави този период динамичен, активен и комуникативен. Пред вас стоят позитивни тенденции. Лесно можете да изявите себе си. Увеличават се вашата енергичност, активност, жизненост, ставате предприемчиви, инициативни, решителни. Меркурий ви дарява с ясно и творческо мислене. Неочаквани събития могат да доведат до безпокойство и напрежение. Възможно е да се създаде напрежение в отношенията ви с партньора ви. Внимателно преценявайте и обмисляйте всяка дума преди да я изговорите. Не бъдете брутално искрени, ако искате да имате по-светло бъдеще заедно. Не се страхувайте да използвате по-творчески подход към решаването на проблемите.

Благоприятни дни – 31.12; 01, 05.01.
Бъдете внимателни – 02, 03, 04.01.

Водолей – Ще сте изпълнени с енергия и силен стремеж към самоутвърждение. Ще посветите усилията си на осъществяване на мечтите си. Пред вас ще има много
благоприятни обстоятелства. След като ги използвате разумно, ще получите това, за което отдавна сте мечтали. Не се поддавайте на провокации, тъй като някои хора ще искат да ви използват, въвличайки ви в своите интереси. Въпреки че не всичко ще върви по план, не позволявайте на леките препятствия да ви отклонят от пътя към целта. Пазете се от бързане, прекалена упоритост, силна раздразнителност и склонност към конфликти. Благоприятно време за пазаруване на дрехи, козметични продукти и красиви неща.

Благоприятни дни – 02, 03, 04.01.
Бъдете внимателни – 30.12.; 05.01.

Риби – Седмицата ви  носи добри новини, ентусиазъм и оптимизъм.  Ще правите добро впечатление там, където е необходимо с вашето добро самочувствие и позитивна нагласа. Подходящо време за инициативност и постигане на напредък. „Умереност” е ключовата дума за периода – във всичко. Повечето от вас тези дни ще бъдат енергични и активни и няма да ви липсва желанието да успеете! Внимавайте и не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Може да не е лесно да се справите с променливите си чувства. Престанете да се адаптирате към другите и да се стремите да отговаряте на техните очаквания.

Благоприятни дни – 30.12; 05.01.
Бъдете внимателни – 02, 03, 04.01.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.