Седмичен хороскоп от 31 август до 6 септември

Астро-аспекти:

На 1 септември Меркурий в тригон с Плутон

На 2 септември в 08:23ч Пълнолуние в знак Риби

На 2 септември Венера в опозиция на Сатурн

На 2 септември Слънцето е в тригон с Уран

На 3 септември Меркурий в тригон със Сатурн

На 4 септември Венера в квадратура с Марс

На 4 септември Меркурий в секстил с Венера

На 5 септември Меркурий преминава в знак Везни до 27 септември

На 6 септември Венера преминава в знак Лъв до 2 октомври

Предстои Марс да стане ретрограден от другата седмица до средата на ноември.

Луната се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване –  31 август, 5 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 1, 2, 3, 4, 5, 6 септември 

Morkadis

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

Овен – Повишената емоционалност само ще ви донесе неприятности, затова се опитайте да се придържате към самоконтрол. Звездите ви съветват да не проявявате прекомерно самочувствие и авторитарност в отношенията с близките. В противен случай съществува риск от конфликтни ситуации. Въздържайте се да не участвате в рисковани приключения – конфигурацията на звездите не е най-успешната за подобни действия. Ще трябва да завършите процесите, започнали през лятото. Опитайте се да направите това, преди Марс във вашия знак да стане ретрограден (следващата седмица). Направете си ясен план и действайте в съответствие с него.

Благоприятни дни – 31.08.

Бъдете внимателни –04, 05.09.

Телец – Желанието за свобода и независимост ще се превърне в основната доминанта за много представители на зодиакалния знак. На първо място, това се отнася за креативните хора, които не бива да се ограничават в нищо. Сега сте способни на много, реализирайте идеите си, не отлагайте! Нежелателно е да се бърза с вземането на финансови решения. Добре е да бъдете предпазливи. Звездите ви съветват да не се впускате в съмнителни приключения. Прекомерната работа, честият стрес и напрежението на нервите могат да доведат до главоболие. Би било добра идея да не се напрягате прекалено много и да се фокусирате само  върху най-належащите задачи.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни –31.08.

Близнаци – Търсете радост в малките неща и се задоволявайте с това, което имате. Ще имате възможност да установите нови полезни контакти. Разширявайте социалния си кръг без колебание. Звездите ви обещават успех в намирането на допълнителни източници на доход или преминаване към нови дейности. Не се излагайте на ненужен стрес и високи физически натоварвания. Не забравяйте за здравето си, придържайте се към умереност във вашата диета. Не хабете енергия за целите на други хора. Вие оставате оптимисти и не изоставяте плановете си. Такъв подход дава шанс не само да получите добър резултат, но да постигнете най-значимите цели, да реализирате стари планове.

Благоприятни дни – 31.08.; 04, 05.09.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Рак – Не трябва да се страхувате от промяната, особено ако тя почука на вратата ви! Понякога в живота просто трябва драстично да промените нещо, в противен случай продължаващият период на стагнация може да унищожи ентусиазма ви. В крайна сметка всички препятствия са преодолими, а проблемите са временни. Ще имате възможност да си починете, да съберете мислите си. Старайте се да запазите доброто си настроение през целия период, въпреки че не е толкова лесно. Опитайте се да стоите далеч от това, което навява тъга и меланхолия. Ако се чувствате уморени, оставете настрана всичко и почивайте.

Благоприятни дни – 02, 03, 06.09.

Бъдете внимателни –04, 05.09.

Лъв – Като цяло седмицата е благоприятна за работа и творчески изяви. В много сфери на живота за вас настъпват важни промени. Срещата с приятели ще донесе много приятни моменти. Активирайте се и се свържете с нови съмишленици. Време да подредите нещата в живота си. Фокусът на вниманието ви ще бъде върху семейните работи. На плещите ви ще паднат многобройни домакински задължения. Старайте се да избягвате напрегната физическа активност. В отношенията с любимия човек, опитайте се да избягвате рутината, експериментирайте, измислете смели предложения. Възможно е здравето да ви създаде проблеми.

Благоприятни дни – 04, 05.09.

Бъдете внимателни –31.08.; 06.09.

Дева – Тази седмица можете да почувствате прилив на сили и енергия. Дните на относително спокойствие ще се редуват с такива, в които има изпускане на нервите. Чашата на търпението на някои от вас може да прелее. Старайте се да се освободите от всички негативни нагласи, които ви пречат да се развивате и да разкриете своите таланти и възможности. Внесете положителни неща в живота си и не се отдавайте на унинието. Реагирайте спокойно на неприятностите. Трябва да внимавате с парите, склонни сте да харчите твърде много. Помислете два пъти, преди да правите непланирани покупки. Семейните отношения ще изискват тактичност и внимание.

Благоприятни дни – 06.09.

Бъдете внимателни –02, 03.09.

Везни – Периодът е добър за релакс. Умората може да ви накара да се почувствате леко отпаднали и депресирани. Вероятно ще ви се иска да останете вкъщи и да лежите в леглото вместо да ходите на работа или да вършите нещо друго. Ако е възможно, направете го и не се срамувайте. Не е подходящо време за вземане на големи решения. Докато обръщате внимание на малките неща, рискувате да пропуснете нещо по-важно. Добре е да не споделяте своите наблюдения и идеи с всички. Думите ви могат да бъдат използвани срещу вас.  Мнозина от вас може да ви обхване силно романтично чувство към някого.

Благоприятни дни – 31.08.

Бъдете внимателни –04, 05.09.

Скорпион – Първата половина на седмицата ще бъде сравнително спокойна, докато втората половина ще трябва да се сблъскате с някои обстоятелства. Но не се притеснявайте, всичко ще се нареди както трябва. Вселената ще ви зареди с положителна енергия и ще ви даде това, от което се нуждаете, за да реализирате плановете си. Ще имате чудесен шанс да комбинирате успешно идеите си с практиката и да сбъднете мечтите си. Не се включвайте в рисковани проекти. До уикенда много позиции ще бъдат спечелени и ще се почувствате господари на ситуацията.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни –31.08.

Стрелец – Тази седмица е време да подредите нещата и да разгледате перспективите. Не пропускайте възможността, която скоро ще изгрее на вашия хоризонт! Марс показва, че всичко ще бъде във вашите ръце. Ще имате възможност да промените нещо в живота си. Време е да разгледате отблизо обкръжението си – възможно е да надценявате някои хора, а някои да не забелязвате. Творческото ви настроение и свежите идеи ще изненадат вашите приятели и колеги. В работните дела можете да постигнете добри резултати. В средата на седмицата са възможни търкания в личен план, но до уикенда облаците ще се изчистят, обстановката ще се разведри и ще прекарате чудесно със семейството или близките си.

Благоприятни дни – 31.08.; 04, 05.09.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Козирог – Седмицата може да бъде нееднозначна, с подводни камъни и игри под прикритие. Не е необходимо да решавате всички проблеми сами; в някои ситуации помощта или съветите на приятели ще ви помогнат. Душата изисква романтика, но засега ще трябва да се справяте с ежедневни проблеми и скучни задължения. Излагането на негативни емоции може да повлияе на здравето ви по лош начин! Време е да промените подхода си към живота. Ако отношенията с вашата половинка напоследък са станали по-обтегнати, трябва да направите всичко възможно, за да поправите ситуацията! Свободните представители на вашия зодиакален знак ще имат интересна среща.

Благоприятни дни – 02, 03, 06.09.

Бъдете внимателни –04, 05.09.

Водолей – Седмицата не е лоша, макар и не най-ползотворната. Периодът е подходящ повече за размисъл, отколкото за действие, затова трябва да помислите два пъти, преди да се впуснете в нова идея, независимо колко страхотна изглежда. Опитайте се да бъдете в хармония със себе си и света около вас. Вашата енергия и излъчване ще имат голямо влияние върху всички, с които общувате. Ще получите това, към което се стремите от дълго време. Обстоятелствата ще се нареждат във ваша полза. Ако сте предразположени към високо кръвно налягане, опитайте се да избегнете нервния стрес. Звездите показват, че напоследък нервната система е претоварена. Таблетките от валериана или чаят от маточина могат да ви помогнат да успокоите нервите си.

Благоприятни дни – 04, 05.09.

Бъдете внимателни –31.08.; 06.09.

Риби – Пълнолунието във вашия знак няма да премине незабележимо – някои промени за добро или лошо просто са неизбежни. Следвайте темите, които животът връща за отработване – най-вероятно това ще е свързано със събитията от миналото. Ако нещо може да се поправи, опитайте се да го оправите, за да избегнете проблеми и препятствия в бъдеще. Вашата интуиция ще ви подскаже правилните решения. Избягвайте да вземате необмислени решения, особено ако са под влияние на емоциите. Мнозина попълват своя арсенал за съблазняване с нови техники. Вашето настроение ще засили вашата привлекателност в очите на противоположния пол.

Благоприятни дни – 06.09.

Бъдете внимателни –02, 03.09.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.