Седмичен хороскоп от 31 октомври до 6 ноември

Астро-аспекти

На 6 ноември Венера опозиция Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –31.10.; 1 (до 14:18ч), 2 (след 14:50ч), 5, 6 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 31.10 (след 13:40ч), 1 (до 14:00ч), 2 (след 15:00ч), 3, 4, 5, 6 (до 16:20ч) ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

31.10. 17:16 – 31.10. 17:44

02.11. 13:09 – 02.11. 20:48

05.11. 00:06 – 05.11. 01:08

Овен – Първите дни на ноемврийската седмица ще създадат колебание, тъй като вашият управител Марс е започнал ретрограден ход в знака на Близнаци, което ще ви накара да помислите два-три пъти, преди да кажете или направите нещо. Разбирате, че не можете да се доверите на никого и всичко задължително трябва да минава през вашия контрол и ръце. В края на седмицата опозицията на Венера от знака Скорпион с Уран в Телец може да поднесе изненада както във финансов, така и на любовен план. На психологическо и емоционално ниво ще бъдете по-интровертни и ще ви е трудно да изразите чувствата си.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Тази седмица ще трябва да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с финансовия сектор, тъй като ретроградният ход на Марс от втория ви дом може да доведе до известно забавяне на приходите. Затова би било добре да изясните нуждите си и да избегнете ненужни покупки. Не забравяйте, че тези дни може да има някои забавяния в плащанията, така че би било добре да проявите сдържаност по отношение на разходите, които могат да изчакат. Със сигурност ще има напрежение, у дома и на работното място. Още преди да успеете да боядисате мислите си в черно, ситуацията ще се развие по такъв начин, че всичко ще се обърне във ваша полза.

Благоприятни дни – 3, 4

Morkadis

Бъдете внимателни – 1, 2

Близнаци – Седмицата може да започне мързеливо за вас, което ще ви накара да не ви се прави нищо! Тези дни са много добри, ако искате да уредите проблеми, които са висящи от дълго време, но ако искате да предприемете нова стъпка в личен или професионален план, ще трябва да бъдете много внимателни. Опитайте се да подредите приоритетите си, тъй като в последните дни на седмицата може да се появят извънредни задължения. Вашата емоционална нестабилност ще създаде проблеми в ежедневието ви, тъй като ще действате според настроението си. Възможно е да имате изблици към колегите си и между вас да възникнат конфликти.

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – Тази седмица можете да направите една крачка напред и две назад. Ще бъде важно да задържите вниманието си върху практическите въпроси. Опитайте се внимателно да подберете начина, по който ще изразите своята съпротива срещу определени неща, за да няма напрежение, което да се отрази както на потока от професионални дела, така и на отношенията с хората, с които работите. Адски привлекателни, със сексапил като никой друг, можете да приложите всички „мръсни“ трикове и то така, че обектът на вашето желание да падне като зрял плод в скута ви.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни –5, 6

Лъв – Може да има през новата седмица предизвикателства с хора или ситуации, които изглеждат извън вашия контрол. Важно е да не приемате всичко прекалено на сериозно. Избягвайте да действате импулсивно или от разочарование. Постоянно сте нащрек и се стараете да не оставяте нищо на случайността. Изглежда, като че ли сте навлезли в еднопосочна улица. Нямайте големи очаквания. В личен план ще имате неочаквани възможности да осъществите план или голяма ваша мечта с помощта на хора от приятелския ви кръг.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –1, 2

Дева – През седмицата ще разполагате с изобилие от ентусиазъм. Вашата енергия ще е по-висока от обикновено. Можете да работите повече дни не защото трябва, а защото се наслаждавате на усещането да сте във форма и гъвкави. Не позволявайте на психическия стрес да повлияе негативно на тялото ви, защото този период може да донесе нови предизвикателства. Атмосферата около вас е малко мистериозна. Имате таен обожател/ка или сами сте влюбени тайно. Не бързайте да си разкривате картите. Отпуснете се и участвайте малко в играта.

Благоприятни дни – 31.10.

Бъдете внимателни –03, 04.11

Везни – Ноемврийската седмица започва с ретрограден Марс, което може да върне някои хора в живота ви не само в личен, но и в професионален и социален план. През уикенда опозицията на Венера в Скорпион с Уран в Телец ще доведе до много мисли за неща, които искате да направите, но най-вероятно нямате време. Ако сте необвързани, е много вероятно човек от миналото да се появи и общуването с него да разпали отново флирта помежду ви! Вие сте секси и изпълнени с любов, привличате погледите, логично е да създадете запознанства и близки контакти! Една добра случка ще ви накара да подскочите от радост.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Вие сте фокусирани върху проблеми, които създават несигурност и безпокойство. Нужно е да запазите спокойствието и самоконтрола си през тези дни, тъй като развитието и събитията в живота ви са извън вашия контрол и не можете да направите нищо по въпроса. Ще бъдете особено потайни в разговорите с хората около вас през тези дни, изпитвайки понякога ирационалния страх, че всичко, което кажете, може да бъде използвано срещу вас. Голяма е възможността за любов от пръв поглед, в името на която може да промените живота си.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2

Стрелец – Периодът на умора продължава за вас, поради опозицията на Марс… Енергията ви е малко, а с това и желанието да правите нещо. Вероятно отново ще преминете през някакъв вид бунтарство. Може да срещнете някои други пречки в работната сфера. В работата може да се наложи да отстоявате гледната си точка. Но ако вече сте осъзнали, че трябва да промените мнението и отношението си, тогава играта може да се обърне във ваша полза! Между четвъртък и петък една щастлива Луна ще бъде готова да ви се усмихне и е възможно да дойдат добри новини.

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Въпросите, които ще ви вълнуват през следващите дни са свързани основно с ежедневието ви, задълженията ви, някои работи, които сте поели и други, които сте обещали на близките си как ще изпълните. Ако изглежда, че в началото на седмицата нещата излизат извън контрол, потърсете лесни решения. Отговорите са по-близки и по-достъпни, отколкото си мислите. Давате всичко от себе си през уикенда, но това може да не е достатъчно, за да направите впечатлението, което сте искали.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Ретроградният ход на Марс влияе на вашата енергия и на моменти може да почувствате, че макар да искате да правите много неща, не сте в настроение за тях.  Тази седмица може да бъде доста добра, ако сте готови да оставите настрана всяко съмнение в себе си и да продължите напред. Ще има изненади в емоционалния сектор независимо дали сте свободни или имате връзка. Ако сте необвързани е възможно да срещнете човек, който ще привлече интереса ви на място, което не сте очаквали!

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 2

Риби – Тези дни е възможно да се появят нови професионални въпроси, които ще се нуждаят от вашето участие, за да бъдат разрешени. Трябва да вземете властта в ръцете си и да създадете физическата реалност, в която можете да бъдете щастливи. Ако запазите сериозността си и не се отклонявате от целите си, ще имате успех, но трябва да внимавате, защото ако се движите с висока скорост и лесно правите заключения, ще си докарате по-скоро неприятности. В любовните ви отношения има достатъчно страст между вас и човека, който ви интересува, но за пореден път ще натиснете спирачките.

Благоприятни дни – 31.10.

Бъдете внимателни – 03, 04.11

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.