Седмичен хороскоп от 7 до 13 ноември

pixabay.com

Астро-аспекти

На 7 ноември Венера квадратура Сатурн

На 8 ноември Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Телец

На 8 ноември Слънце съвпад с Меркурий

На 9 ноември Слънце и Меркурий опозиция с Уран

На 10 ноември Меркурий квадратура Сатурн

На 10 ноември Венера тригон Нептун

На 11 ноември Слънце квадратура Сатурн

На 12 ноември Меркурий тригон Нептун

На 13 ноември Венера секстил Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 7 ноември до 16:45ч (ако се подстригвате сами), 12 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 7 (след 16:45ч), 8, 9, 10, 11, 12 и 13 ноемвр

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

Morkadis

09.11. 14:01 – 09.11. 15:38
12.11. 00:30 – 12.11. 02:23

Овен – Може да сте много рационални в друго време, но тази седмица планетарната обстановка ще ви въведе в самозаблуди и обърквания, които ви карат да промените гледната си точка. Някои факти ще ви накарат да поемете по нов път. Областта на финансите ще бъде нестабилна. Възможно е забавяне или пречки в реализацията на плановете, проблеми и трудности. Може да почувствате, че се създава дистанция между вас и партньорът ви. Ще сте предразположени към настинки и леки вирусни инфекции. Здравословните проблеми можете да разрешите със здравословна диета и прием на витамини.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Нещата в работата вървят много добре, така че трябва да очаквате някои положителни развития през тази седмица, под формата на важни бизнес предложения или интересни сътрудничества. Висящите и нерешени проблеми вече не могат да бъдат отлагани, така че трябва да се справите с тях скоро. Финансовото състояние ще е задоволително, но избягвайте големи разходи, които не са необходими. В здравословен план са възможни стомашни проблеми и да сте леко депресирани.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци –Предстоящите дни ще бъдат много полезни за кариерата ви и ще имате възможност да реализирате плановете си. Ще се отворят нови врати като пряк резултат от цялата упорита работа, която сте вложили в нещата. Бъдете дипломатични и правете правилните ходове, когато дойде точният момент. Трябва да придобиете по-реалистичен поглед върху живота си. Спрете да преследвате непостижими неща. За тези, които имат връзка ситуацията с партньора е по-стабилна. Напрежението постепенно отшумява. Използвайте тези дни, за да направите някои фини промени в отношенията си.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Тази седмица ще бъде много интензивна откъм работа и задължения, които ще изискват много усилия от вас. Трябва да проявите дисциплина и самоконтрол. Финансите ви не са в най-добро състояние, но скоро ще настъпи известно подобрение. Дотогава е препоръчително да ограничите финансовите транзакции, които включват покупки и разходи, както и да изградите по-ефективен финансов план. Възможни леки храносмилателни проблеми, вероятност за вирусни инфекции и чувствителност на пикочните пътища.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Организирайте и се движете с повече разум. Ще видите, че нещата бавно ще влязат в ред, който можете да продължите да следвате. Краят на периода е вероятно да донесе някои конфликти и разногласия с хора от вашето обкръжение. Планетарната обстановка създава интензивни ритми и напрежение в любовния ви живот тази седмица. Но начинът, по който избирате да се справите с тези ситуации, е във вашите собствени ръце. Намален имунитет, възможни сърдечно-съдови проблеми, вариращо кръвно налягане. Не пренебрегвайте почивката.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – На мнозина предстоят промени в работата. Вероятно ще бъдете принудени да вземете големи и ясни решения. Позволили сте на безпокойството и абсурда да нахлуят в живота ви, така че не възприемате реалността такава, каквато е. Вие сте увлечени от страховете си и се чувствате в застой. Чувствата ви са непостоянни тази седмица и сте доста недостъпни за другите. Лутате се в някои свои мисли и се опитвате да намерите някакъв баланс. Няма да ви е толкова лесно. Търпението няма да е силната ви страна, поради което ще влизате в словесни спорове. Обърнете внимание на засилване на имунната система, промяна в диетата и повишен прием на витамини.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни –В работата ще трябва да сте много внимателни с ходовете си, защото ще бъдат свързани с бъдещи развития, така че всеки ваш ход ще бъде от решаващо значение. До края на седмицата ще получите новини, които ще ви изненадат, но е добре да бъдете малко резервирани, преди да правите изводи. През следващите дни се уверете, че сте сдържани и избягвайте напрежението в личните отношения. Не позволявайте на нищо да развали атмосферата между вас. Свободните представители на знака, могат да задействат събития, които стъпка по стъпка ще ги доближат до човека, когото искат.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Ще трябва да вземете някои важни решения относно следващите си стъпки. Ще се носите ли по течението или ще проправите свой собствен път? Ще бъдете въвлечени в словесен спор заради нечие арогантно поведение, което не можете да търпите. Бъдете по-сдържани и малко по-тактични въпреки предизвикателствата, не хвърляйте първи топката. Може да се появят проблеми в общуването с партньора ви. Трябва по някакъв начин да компенсирате липсата на време и внимание, да намерите сами начин да разрешите сложната ситуация.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Късметът ще бъде на ваша страна тази седмица и топката е във вашето поле. Вашата страст и чувственост ръководят действията и мислите ви. Професионалният ви живот ще бъде нормален и сравнително спокоен, така че можете да балансирате другите по-интензивни области от живота ви. Занимавайте се само с текущите си задължения и оставете по-сложните въпроси за друго време. Вашите финанси ще бъдат наред, стига да останете разумни в разходите си. Действайте по разумен, внимателен начин и всичко ще върви добре.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – Началото на седмицата е напрегнато, ще трябва да се адаптирате към някои непредвидени ситуации. Научете се да бъдете по-търпеливи и сдържани. Ситуациите ще ви накарат да решите дали ще следвате текущия ход на нещата или ще направите това, което смятате за правилно. Вашият любовен живот може да се сблъска с някои проблеми поради намесата на член на семейството, което може да създаде напрежение и объркване, както и негативно настроение. Оправете нещата и запазете мира във връзката си.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Мнозина ги очаква много предизвикателна седмица. Звездите ще ви дадат силата и тласъка, от които се нуждаете, за да оправите нещата. Занимавайте се само с ежедневната си работа и със собствените си задължения. Не се намесвайте в проблеми, които не ви интересуват. Осмелете се да правите нови кариерни планове и да реализирате творческите си идеи. Здравословното състояние е стабилно, възможни са леки проблеми с дихателните органи и болки в ставите. Не пропускайте никоя възможност да се забавлявате.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Планетите създават правилните условия, които ще ви помогнат да се изправите пред реалността и да изразите себе си с повече разбиране и гъвкавост. Ще можете ясно да видите пътя, който се очертава пред вас. Енергията и тласъкът, които ще почувствате, ще ви дадат способността да правите големи и стабилни стъпки към мечтата си. Няма съмнение, че успехът ще дойде скоро. Склонност към главоболие, алергични реакции, нужда от повече сън и внимание да се обърне на диетата.

Благоприятни дни – 7, 8, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.