Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото

Луната е на празен ход почти през целия ден – от 09:06ч до 18:25ч. Нищо важно не предприемайте!

Луната е в знак Скорпион до 18:25ч на 9 октомври

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар – 4 лунен ден от 11:00ч на 9 октомври до 12:19ч на 10 октомври

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

На четвъртия лунен ден човек може да получи защитата на егрегор. Това се случва, когато научаваме уроците си, трансформираме се, правилно оценявайки ситуацията, което лежи върху нас като тежък товар.

Четвъртият ден се нарича „Аум“ – гърлената чакра, ларинкса, се свързва с този ден, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве – Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.