Солта премахва негативната енергия в дома

pixabay.com

Солена вода за пречистванена пространството от негативна енергия

Само една чаша солена вода може да спаси семейството от кавги и неприятности.

Какво се случва, ако оставите чаша солена вода под леглото?

След като брат ми се срещна с тибетските монаси,той стана различен човек. Отърва се от проблемите с гърба и дори външният му вид се подобри: кожата му е чиста, очите му светят и той изглежда спокоен. И най-важното е, че с жена му се сдобриха, а преди това мислеха за развод.

Всяка вечер преди лягане пълня чаша вода и слагам сол в нея. След това, слагам тази чаша под леглото, в краката ми.

На следващата сутрин трябва да погледнете чашата и съдържанието й. Чашата може да се замъгли или в нея да се появят мехурчета, солта може да се утаи на дъното и дори да потъмнее – всичко това предполага, че в мислите и къщата ви е имало много негативизъм.

Тази вода трябва да се излее в тоалетната, а вечерта да се повтори процедурата.

Ползи от солената вода
Много езотерици казват, че солта има способността да абсорбира отрицателната енергия. Следователно чаша солена вода е своеобразен капан за отрицателната енергия и тъмните сили. Водата също е в състояние да промени структурата си.

Отрицателната енергия първо действа на фините нива, а след известно време започва да се изразява в човешката физика. Тоест човек започва да се чувства зле, потъва в униние и меланхолия. Той може да показва признаци на раздразнение, страхове, мании и лоши мисли. И, разбира се, това засяга семейните отношения.

Солената вода премахва натрупания през деня негатив от човека и подобрява благосъстоянието. Солената вода може да помогне да се отървете от безсънието, но в този случай езотериците съветват да поставите чаша вода под главата.

Тези, които работят с голям брой хора или чувстват претоварване с информация (гледането на вечерните новини по телевизията или скролването в социалните мрежи може да допринесе за това) и особено тези, които имат неспокоен сън, трябва да поставят чаша солена вода под леглото.

Как да си приготвите солена вода за пречистване на енергията?
Добавете 2 супени лъжици сол към чаша вода. Можете да добавите и супена лъжица оцет. Всичко това трябва да се смеси добре, но не прекалявайте, за да не се разтвори солта във водата.

Наблюдава се емоционално облекчение, появяват се сила и положителна енергия.

източник: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Моцарт понижава кръвното налягане. Доказано

6 начина да пречистите аурата си

Лечителят Панайот Трифонов: Известните хора да спят върху сурови яйца

Лоши очи и уроки – 5 вещи, които ще ви предпазят

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.