Странен камък с извънземни знаци от японски плаж взриви мрежата

Потребител на Reddit публикува в сайта снимка на странен камък. По думите му, по време на почивката си на японския остров Окинава на един от местните плажове той е попаднал на малко бяло камъче, което се отличавало страшно много от всички останали.

То било покрито с рисунки под формата на подозрителни равни линии, квадрати и триъгълници, изписани с тъмно червен цвят.

Мъжът, натъкнал се на мистериозната находка, смята, че странните символи са част от структурата на камъка. Според него камъкът не е дело на природата, защото тя не е в състояние да го нашари с толкова много странни символи. Не е изключено този камък да е произведение на изкуството, зад което стои извънземна цивилизация.

Голяма част от коментаторите в мрежата поддържат тази теза. Според тях в символите е зашифрована важна информация. Не е изключено камъкът да притежава някакви анормални свойства и служи за определени манипулации.

Между другото, напълно възможно е камъкът да е наследство от древна цивилизация, най-вероятно много по-развита, отколкото предполагаме. Поддръжници на тази теория съветват мъжа да се обърне към опитни археолози и независими историци, които да му помогнат дали това е ценен артефакт или просто става въпрос за шега на природата.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

5000-годишен камък в Шотландия остава загадка

Златен берил – камъкът, с който се развалят черни магии

Истини и легенди за философския камък

Розуелския камък

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.