Съберете дланите си и обърнете внимание на линиите по тях

Смята се, че линиите на дланите са вид карта, която може да разкрие много за личността и характера, а понякога дори и да предскаже съдбата.

Науката хиромантия изследва и изучава всички тези различни линии и знаци в продължение на много години.

Разбира се, вие може и да не вярвате на всичко това, но практиката показва, че професионалистите дават много точни прогнози.

Сега ще имате чудесна възможност да научите малко повече за себе си, като гледате само линиите на дланта си.

И така, обърнете двете си ръце към себе си и погледнете линията на любовта, както е показано на фигурата.

Ръцете на човек могат да разкрият какъв е той в любовта. Те няма да ви подведат и ще ви дадат надеждна информация за техния притежател.

Допрете дланите си и изберете варианта, който пасва на вашата линия на любовта на ръцете ви.

1) Линиите са на една и съща височина.

Този човек има сериозни намерения и предпочита здравите и постоянни отношения. Той е рационален и не обича драстичните промени в живота. Той е разумен човек с мек характер, за който е важно мнението на другите.

2) Линията на лявата ръка е по-надолу.

Този човек предпочита по-стари партньори. Той е много мъдър за своята възраст. Притежателят на такива линии е добър в любовта, романтичен и независим от обществения ред. Той често слуша интуицията си, която рядко ще го подведе.

3) Линия на лявата ръка е по-нагоре.

Този човек не бърза да започва сериозна връзка, любовта за него не е ключът към щастието. Но когато реши, със сигурност ще избере човек, който е по-млад от него или дори от друга националност. Той обича с очите си, уверен е в себе си и в силата си. Целеустремен и независим човек, който лесно се справя с трудностите по пътя си.

инфо: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Характерът ви е изписан на лицето

Коя от 4-те форми на ръката имате? Ето какво ви казва тя

Формата на носа издава много за характера на един човек

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.