ТВ каналът на Роскосмос говори за пришълци от Венера и апокалипсис

pixabay.com

Руският аналог на NASA TV разказва невероятни истории

На 4 март в ефира се появи новият спътников тв канал „Первый космический“. За неговото създание и съдържание отговарят федералната космическа агенция на Русия – Роскосмос и тв компанията Первый ТВЧ. Новият проект тръгна с разкази за пришълци от Венера и приближаващия се апокалипсис.

В пресрилийза на Роскосмос се споменава, че съдържанието на новия канал ще са научно-популярни предавания за устройството на Вселената, новини от руските космически отрасли, както и тематични игрални и документални филми. Авторите на проекта обещаха преки предавания от излитането на руски ракети и преки включвания от космоса. Журналисти и телевизионни експерти предполагаха, че Первый космический ще обедини научния подход към тази сложна материя с достъпност на повествованието. Замислен като аналог на американския NASA TV, руския космически канал тръгна със сериала „Тайните на космоса“, наречен документален…

Първият епизод е посветен на Венера. Поканените в студиото експерти разказват, че в пясъците на планетата живеят същества, приличащи на скорпиони. Те съобщават за странни канали на повърхността на планетата, наподобяващи буквата Н. Гостът на предаването Виктор Архангелски, обявен като доктор по философия, въз основа на снимки на Венера прави извод, че тези канали са пътища, останали от древна изчезнала цивилизация.

В аргументите си за своята хипотеза професорът се осланя на Платон и древногръцки предания за управлението на боговете. Според Архангелски, митовете описват реални събития, а боговете Озирис, Хор и Изида са пришълци от Венера.

Другите участници в предаването, цитирайки неназовани американски биолози, говорят за кървав дъжд, произхождащ от „космически частици, лишени от земно ДНК“. Според тях тъмните петна на снимките на Венера са микроскопични същества, които може да са отговорни за най-страшните епидемии на Земята.

Във втори епизод на „Тайните на космоса“ Алексей Диашев, генерален директор на Научно-изследователския институт по национална сигурност (автономна некомерсиална организация), разказва за „земните аналози на черните дупки“  – гигантски резервоари с вода под земята, която изригва на повърхността и става причина за потопи, подобни на описания в Библията. Авторите на епизода описват предстоящия апокалипсис и твърдят, че Русия вече е готова да го посрещне с помощта на уникалния комплекс от стомана в Красноярск, наречен БИОС-3.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Възможен намек за живот, открит на Венера?

Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае

Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Пентагонът потвърди за прихванатите триъгълни НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.