Това е най-мощната билкова рецепта с безброй ползи

бор

Когато е налице чернодробно заболяване. Когато искате да се предпазите от заболявания на черния дроб и жлъчката. Когато имате необходимост да прочистите организма си:

В половин литър вода се слагат шепа борови връхчета и още толкова сушена мащерка. Вари се на водна баня за около 20 минути. Пие се по половин чаша на ден, сутрин на гладно. Курс на лечение – един месец.

Иглолистни „витамини“

Внимателно измити борови връхчета се накъсват на малки парченца и се покриват със захар в съотношение 1 към 4 в полза на боровите връхчета. 2 супени лъжици от получената маса се изсипва в 4 чаши топла преварена вода и настоява за 3 дни. Прецежда се и се пие по 1/2 чаша сутрин и вечер, три или четири дни в седмицата.

Редовната употреба на този иглолистен витаминен комплекс укрепва имунната система, повишава потентността при мъжете и стабилизира менструалният цикъл при жените.

инфо: vchas.net

Вижте още: 

ЧУДОДЕЙНИТЕ РЕЦЕПТИ НА ДЯДО ВЛАДО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. ivelinapopova 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.