Третото око – Най-пазената тайна в човешката история

око

Епифизната жлеза, известна повече като третото око е малка ендокринна жлеза с формата на шишарка, която се намира в междинния мозък, точно между двете полукълба. Тя произвежда хормоните мелатонин и серотонин, които оформят събуждането/съня и сезонните функции.

Какво не искат да знаете за третото око?

Епифизната жлеза или третото око на всеки човек може да бъде активирана спрямо честотите на духовния свят и да придаде смисъл, единство и невероятна еуфория на всичко около вас. Епифизната жлеза може да се настрои на подходящата честота с помощта на медитация, йога или посредством различни езотерични и окултни методи. Веднъж настроена тя дава възможност да се пътува в други измерения, по-известно като астрално пътуване, астрална проекция или отдалечено наблюдение.

С помощта на някои древни методи и по-усъвършенствани упражнения е възможно да се контролират мислите и действията на хората във физическия свят. В САЩ и бившия Съветски съюз много организации в сянка, свързани с правителството са правили опити свързани с епифизната жлеза.

Епифизната жлеза често се изобразява в католическите църкви под формата на шишарка. Древните римляни и египтяни също са знаели за силата на третото око и затова символите на око са широко застъпени в културата им.Епифизната жлеза е представена и на гърба на банкнотата от един долар, където е наречена многозначително „Всевиждащото око”. Това е препратка към възможността да използвате епифизната жлеза за духовни пътувания в други измерения (духовни светове) и от там да контролирате мислите и действията на хора във физическия свят. По същия начин могат да се четат и мислите на хората във физическия свят.

Редица проведени изследвания потвърждават, че през определени периоди по време на съня в мозъка се освобождават химикали, които носят чувство на свързаност с някакво по-висше съзнание.

Конспирацията: Как се опитват да „убият” вашата епифизна жлеза

В края на 90-те години една дама  Дженифър Люк направи първите проучвания за ефектите на натриевия флуорид върху епифизната жлеза. Изследванията показали ясно, че епифизната жлеза абсорбира повече флуорид от всяка друга част на тялото, дори костите. Тя е като магнит за натриевия флуорид, а това води до калциране на жлезата. Калцирането намалява значително нейната ефективност и тя повече не може да балансира хормоналните процеси в тялото.

Проведени са още много подобни изследвания, които недвусмислено доказват, че натриевия флуорид атакува епифизната жлеза. Затова може би ще ви прозвучи шокиращо, че натриев флуорид се съдържа в храни, напитки и дори в питейната вода. Водните филтри не могат да уловят флуорида във водата, затова единствената възможност е да си закупите воден дестилатор.

Безалкохолните, храната и водата, натриевия флуорид се среща навсякъде, като основната му задача е да държи масите в подчинение. За пръв път флуор във водата използват нацистите и руснаците в своите концетрационни лагери. Целта естествено е била да държат затворниците в подчинение и да не поставят под съмнение тяхната власт.

инфо: media.newage.bg

Вижте още:

КАК ДА ПРЕЧИСТИМ ОРГАНИЗМА СИ ОТ КЕМТРЕЙЛС, ФЛУОРИРАНА ВОДА И ДРУГИ ТОКСИНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Irina Petkova 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.