Уникални снимки на National Geographic за 2016 година

National Geographic винаги е бил витрина за най-емоционалната фотография в света. Неговите престижните ежегодни конкурси винаги са успявали да привлекат най-талантливите фотографи от цял свят.

Конкурсът Travel Photographer за 2016 година не е изключение и както можете да видите от селекцията на снимките по-долу, съдиите тази година имат нелесната задача да изберат победител.

Голямата награда е 7-дневно сафари за двама (включително самолетни билети) в Манитоба, Канада. Но истинската награда разбира се е просто да бъде обявен Travel Photographer на годината на National Geographic. Конкурсът приключва на 27 май, така че все още имате време да участвате. И така, какво чакате? Взимайте фотоапарата!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

2

3

Morkadis

4

5

6

7

8

9

1

2

инфо: viralno.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.