Упражнението “Вълшебният полет“

щастие

Използвайте тази практика да създадете стабилна основа за вашия успех. Творете и се радвайте! Запомняйте всички свои приятни усещания и ги използвайте след това в процеса на работа върху мечтата си.

Представете си, че лежите на поляна, заобиколени от ароматни цветя. Към вас се приближават любимите ви животни или герои от любими приказки. Почувствайте как всички ви се радват. Всички ви поздравяват с нежни думи и нежно ви докосват. Лек ветрец гали лицето ви и носи омайния аромат на цветята. Вие сте в пълна безопасност. Всички ви обичат и вие обичате всички.

А сега забелязвате че недалеч е лазурното море. Отдайте се на звуците и на ритъма на вълните. А когато почувствате, че ви е много хубаво – значи е настъпило времето да „въведете“ най-съкровеното си желание. Това трябва да се прави правилно, а именно – с удоволствие.

Представете си това удоволствие, което изпитвате, когато желанието ви се е превърнало в реалност. Почувствайте радостта от успеха си, който вече сте постигнали. Вие сте победител!

Имате всичко, за което сте мечтали: къща на брега на топлото море, яхта, която се поклаща в лазурните вълни, висок социален статус и прекрасен любим човек.

Вие вече живеете живота на мечтите си. Почувствайте възхитителната миризма на дебелите пачки пари.

Мечтайте за всичко, от което имате нужда, докато почувствате, че сте изпълнени с вашата сбъдната мечта. След това можете да се върнете към нормалното си състояние.

А някъде напред задължително ви очаква така желаният късмет.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.