Уран става ретрограден в знака на Телец – период на промени

Добри новини за Стрелец, Дева, Близнаци и Риби

На 19 август 2021 г. Уран – планетата на пробуждането, освобождаването и промяната, влиза в ретроградна фаза и така ще остане чак до 18 януари 2022 г.

В първите няколко месеца от ретроградното си пътуване, планетата ще се присъедини към Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон, създавайки силна редица от ретроградна планетарна енергия.

Ретроградната фаза на Уран се случва на всеки 7 месеца, което е част от неговия цикъл. Можем да се замислим относно това какво ни се е случило през последните 7 месеца. Дали е имало някакви изненади, шокиращи събития, които са ни накарали да предприемем промени.

Уран е планетата на внезапни промени и сътресенията. Помислете в кои области сте имали такива емоции.

Хубавото е, че по време на това негово ретроградно движение може да се възползваме от енергията на Уран, за да си поемем дъх, да преценим и да видим къде сме попаднали.

Шокът около всякакви изненадващи или резки промени ще намалява и ще започнем да виждаме нещата в нова перспектива.

Също така ще установим, че към неща, за които сме се чувствали несигурни, сега започваме да се усещаме по-сигурни, решителни, намираме повече свобода. Това, което трябва да знаем за планетата е, че никога не въвежда промени без причина. Всичко ни се случва, за да погледнем на живота си по нов начин. Освобождаваме се от ограниченията, старите вярвания, от застоя. Изчистваме пътя си за новото, което е предназначено да ни намери.

Друго важно, което трябва да знаем е, че Уран ще бъде ретрограден в знака на Телец. Това може да въведе някои напрежения относно посрещането на новото и освобождаването от старото.

Темите, които ще ни вълнуват ще са пари, сигурност, стабилност, храна, земеделие. Уран в Телец често създава доста напрежение, тъй като енергията на Телец може да бъде малко упорита, докато Уран носи промяна, дори и да не ни се иска.

Въпреки че всеки знак ще се справи с това космическо събитие по различен начин, Овен Козирог, Везни и Рак  ще почувстват ефектите му по-интензивно от другите зодиакални знаци. Лесно ще преминават през трудностите, за да излязат на върха.

От друга страна Лъв, Телец, Водолей и Скорпион вероятно ще бъдат подложени на по -голямо предизвикателство и може да им бъде трудно да останат гъвкави на промените.

Добри новини за Стрелец, Дева, Близнаци и Риби – желанието ви да се развивате и променяте за хубаво, ще се осъществи, но също ще е важно да сте адаптивни и да не се страхувате от предизвикателствата.

Ето някои примерни въпроси, които може да си зададете по време на този ретрограден Уран:

Как сте израснали за последните 7 месеца?
Какви новости са се появили в живота ви и как са ви променили?
Какво ви кара да се чувствате нестабилно и има нужда от промяна оттогава?
Как може да създадете повече свобода в живота си?
Вселената ще ви изправи своите знаци, а Уран ще ви насочва в правилната посока.

източник: az-jenata.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.