Учен ще съди НАСА, иска да признае, че крие база на извънземни (ВИДЕО)

2

Учени от университета в Колорадо проведоха изследване, според което обекти на Марс, считани за естествени образувания, не е възможно да бъдат такива, а само изкуствени структури.

Тайванският експерт за НЛО Скот Варинг публикува фотография от повърхността на Червената планета, на която се намира нещо, което според него е тайна база на извънземни, пише Дейли нюз.

„Базата е открита преди доста години, но все още е там. Снимката не е изтрита. Това е доказателство, което може да бъде представено пред съда с цел да се застави НАСА да открие истината за съществуването на извънземни в пределите на нашата слънчева система,“ твърди Варинг.

През август 2012 г. роувърът  „Curiosity“ се спусна на Марс и оттогава изследва поръвхността му. И макар и да е изминал само 18 километра, той е открил невероятни неща, включително и доказателства, че Червената планета е имала условия за живот в миналото.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Български художник свидетелства за извънземните след 20 години мълчание

Защо някои хора вярват, че шумерите са били посетени от извънземни?

Извънземни крачат сред нас

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.