Феномен посочи гроба на Левски

4

Гробът на Левски е пред западния вход на църквата „Св. Петка Самарджийска“. Там преди около 48-52 години се прави ремонт и тогава са били изхвърлени костите на дякона. Никой тогава не обръща внимание на този факт, съобщава Иван Милев в писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов, Нова телевизия, ТV7, БНТ и вестник „Компас“.

Феноменът от Димчево, чиито способности са били признати и от Тодор Живков, започнал да работи с полета на починали хора след смъртта на съпругата си.

„Установих, че те се явяват всеки петък вечер, остават на гроба си 24 часа и в събота вечер си отиват. Ако на починалия се прави някакъв обред, то полето му се явява за този ден, а после се отправя към небесните селения“, добавя радиестезистът.

инфо: snews.bg

Вижте още: 

ВАНГА: КОГАТО НАМЕРЯТ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ, ЧУДО ЩЕ СТАНЕ С БЪЛГАРИЯ!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.