Хороскоп за март

Овен – Скъпи Овни, през март вие сте в много добра форма и най-вероятно работите ви ще вървят много добре. Парите са вашата мания през този месец, така че ще трябва да се организирате добре. Тези, които търсят постоянна работа, вероятно няма да намерят подходяща такава, но може да приемете всичко, което се предлага за кратко време. Вашите финанси може да се объркат малко поради неочакван разход.

Докато щастливецът Юпитер продължава пътуването си през вашия знак, вие ще бъдете изпълнени със смели идеи и нетърпеливи да преследвате невероятни възможности. Освен ентусиазъм и силна воля е необходима и добра стратегия за вашите действия. И все пак първите няколко дни от месеца може да започнат напрегнато.

Преминаването на Венера през вашия знак до 17-то число ще предизвиква успехи и още добри моменти, като единствената ѝ „агресивна“ фаза се определя от квадрата с Плутон на 16-ти. С Венера и Юпитер във вашия знак, късметът има главната дума. Във всеки случай ще имате чувство за самодостатъчност и повече възможности да си прекарате добре, докато добрите неща ще продължат дори след като Венера се премести в Телец и вашия 2-ри слънчев дом.

Вашата духовна зона придобива по-голям акцент, докато Слънцето се придвижва през знака Риби, вашият дванадесети дом. Март е магическо и специално време за вас, вашия характер, вашата сила, вашата смелост, пътуването на вашата душа, вашия социален живот, вашата вътрешна психология, вашето бъдеще и вашето минало. Това е вашият шанс сега да се отпуснете и да презаредите с енергия отново.

Ще бъде месец на любов, нежност, изкушения. Необходимо е да бъдете търпеливи и да правите компромиси с партньора си. През този месец трябва да проявите много повече разбиране и толерантност към най-близкото си обкръжение, било то семейство, приятели или дори любов.

Телец – Скъпи Телци, март обещава да бъде продуктивен и интересен месец. Положителни промени ще настъпят в почти всички сфери на живота. И всичко, което правите през март, ще бъде отлична основа за бъдещи постижения, макар че ще го усетите много по-късно.

Сега е шансът да се стабилизирате и да започнете да обмисляте нови планове за предстоящия период. Идеите ви ще кипят, няма да можете да спрете да мислите за работа дори докато си почивате. Ще искате да приложите някои неща на практика. Този месец е за мъдри компромиси и решителни стъпки. Не вземайте импулсивни решения, слушайте интуицията си и обмисляйте алтернативни възможности във всяка ситуация, по този начин можете да обърнете лошите перспективи във ваша полза. Избягвайте сложни житейски ситуации, в които хората около вас могат да ви въвлекат.

Грижете се добре за себе си този месец и се грижете също за душата и енергията си. Преди да вземете каквото и да е решение – особено по въпроси, които са важни за вас – опитайте се да направите крачка назад и да ги видите от разстояние и възможно най-обективно и едва тогава направете своите ходове.

Предстои ви един много интересен и доста романтичен месец по отношение на емоционалния живот и от вас зависи да съхраните хубавото и да се опитате то да продължи възможно най-дълго. Ще има много романтични и чувствени моменти, които ще задълбочат интимността и разбирателството в партньорството. Ще има възможности за създаване на нови запознанства и изглежда, че те ще станат чрез хора от вашата приятелска среда. Или може да се сближите с човек, с когото досега отношенията ви са били по-приятелски. Ако сте необвързани, не бързайте да започвате връзка с човек, който е зает. Подобна авантюра може да ви коства спокойствието и нервите.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през март ще дойдат важни и напълно положителни промени. Скоро ще откриете, че някои големи промени се случват под повърхността и като променлив знак, вие сте щастливи да ги прегърнете! Как ще подходите към промените зависи само от вас.

Помислете за превръщането на творческите си идеи в реалност, защото Вселената ще бъде на ваша страна! Засега имате само големи планове, идеи. Трябва да се стабилизирате, за да можете да изпълните идеите си на реалистично ниво. Вие сте в състояние да отстоявате позицията си и да се налагате повече от обикновено този месец. Имате готовност да придвижите плановете си по-нататък и сте по-предприемчиви. С преместването на Сатурн във вашия 10-ти слънчев дом след 7 март, за следващите две години, професионалните ви дела навлизат в доста стресиращ и ограничителен период.

Дълго време бяхте под силното влияние на Марс, тъй като той прекара доста време във вашия знак. На 25 март Марс най-накрая ще ви напусне, което означава, че е вероятно да почувствате вълни от свежа енергия, които да навлизат в живота ви. Може да сте открили, че докато Марс се движи през вашия знак, трябва да работите върху балансирането на мъжката си енергия малко по-добре, независимо от пола ви.

Пълнолунието на 7 март попада в знака Дева и може да привлече вниманието към вашия дом и семеен живот. Ако сте в брак или връзка може да се появи проблем в общуването с партньора си. Трябва да сте до него/нея и да се подкрепяте взаимно.

Началото на март се отразява на настроението на Близнаците. Обградете се с близки и позитивни хора и дори когато настроението ви е променливо, всичко е по-лесно и красиво, когато сте заедно. В сферата на любовта имате шанс да затвърдите статуса си, да подновите близостта и да подобрите отношенията. Свободните Близнаци имат шанс да срещнат нова любов в своето обкръжение или от познанство, което вече е пуснало корени.

Morkadis

Рак – Скъпи Раци, месец март за вас ще бъде по-ведър от предишния. През март вече се успокоявате и се отваряте за нови възможности, които просто не сте забелязвали преди, защото постоянно сте живели във външната среда, без да чувате или разбирате какво наистина иска душата ви. Позитивността и оптимизмът ще ви отведат до най-добрите пътища и възможности, ще ви дадат необходимото самочувствие.

Март ви носи импулси и от вас зависи как ще се разпоредите с получената енергия. Нещата ще се подобрят и вие ще бъдете по-иновативни в подхода си към живота. Благодарение на влиянието на Юпитер ще можете да изпъкнете в работата си. Няма нужда да се страхувате да приложите на практика нещо, за което сте сигурни, че работи. Най-благоприятен ще е месеца за хората на свободна практика – свободните професии и хората, които се занимават в сферата на услугите.

Вашата креативност ще бъде толкова видима в професионалния ви живот, колкото и в личния ви живот. Затова се възползвайте от този период, за да подобрите имиджа си. Често ще се отдавате на импулсивно харчене на пари, което ще се отрази на бюджета ви.

Включете в менюто си повече зелено, жълто и оранжево, особено зеле, праз и броколи, а от плодовете – портокали, ябълки и банани.

Не трябва да се придава твърде голямо значение на парите и светските блага: какво струват те, ако няма с кого да ги споделите? Опитайте се да поддържате баланс между материалното и духовното богатство – това е най-мъдрият и най-продуктивен начин. Желанието ви да изследвате тайните на любовта и секса нараства. През март ще преобладава сексуалната енергия и буря от емоции. В този контекст звездите предвещават при някои избухване на внезапна луда любов. Но дали това ще донесе щастие на влюбения Рак е трудно да се каже. Трябва да живеете днес, да се наслаждавате на всяка минута, да отделяте време на любимите си хора.

Лъв – Скъпи Лъвове, може да имате малко сложно начало на месец март, но енергията на Пълнолунието на 7-ти, ще ви помогне да се свържете с онази вътрешна сила, която притежавате, и ще събуди вашата жизненост, желанието ви да се наслаждавате на живота и неговите удоволствия. Март е двусмислен месец и често отваря тайни врати, разкрива истината, вади скритото. Лесно ще можете да разрешите някоя мистерия.

Това е месец на промяна за вас. Те могат да бъдат както външни, така и вътрешни, също и неочаквани. Най-важното е, да не вземате решения набързо и под влияние на емоциите. Ще станете по-енергични и активни. Ще намерите начин да материализирате всички онези идеи, които имате наум, за да постигнете успех. Зашеметяващото Новолуние в Овен на 21-ви носи вълшебна атмосфера. Това е страхотен момент да започнете нови творчески или духовни търсения.

Във финансовия сектор има разширени възможности за печалба. Особено през първата декада, когато Венера е в съвпад с Юпитер. Някои ще получат повишение, други ще намерят допълнителен доход. Успехът винаги се постига от тези, които не са били предубедени, че това е невъзможно. Определено ще постигнете успех, ако сте позитивни, започнете да се доверявате на партньори и колеги, да вярвате в себе си и силите си.

Хороскопът показва, че ще станете много критични към действията си. Сега обаче не е най-доброто време за демонстриране на перфекционизъм. Спрете да пренебрегвате гардероба си, сега много зависи от външния ви вид. Близките ви ще изискват специално внимание и грижи от ваша страна. Покажете, че ги обичате и цените. Организирайте за домакинството малък празник, който ще се хареса на всички.

Имате право да се заредите с оптимистично настроение! Звездите са в добра позиция за вас този месец. Явно пробуждането на природата ще се отрази положително на представителите на вашия знак.

Дева – Скъпи Деви, март ви носи промени и помага да осъществите плановете, които отдавна кроите. Целите се изпълняват и това ви кара да се чувствате доволни, че някои от най-големите ви очаквания са реализирани. Усилията и борбата, които сте вложили във вашите дела, сега изглежда, че ще ви се изплатят. Ще постигнете много добър етап в бизнеса си и ще завладеете нещо, което сте смятали за трудно, ако не и за невъзможно. Но не забравяйте, че трябва да се възползвате от всяка идваща възможност, трябва да сте активни, за да го постигнете всичко това.

Анализът на ходовете, които сте направили в предишния период, няма да навреди, но не се обръщайте много назад, рационалната оценка на текущата ситуация, с поглед към близкото бъдеще, ще има много по-голямо значение и по-положителен ефект. Енергията на промяната ще ви съпътства и ще изплува всичко добро, на което можете да разчитате. Необходимо е най-накрая да си разчистите сметките по някои ситуации, които ви натоварват.

Няма съществени предупреждения по отношение на здравето, най-важното е адекватната почивка и релаксация, създайте баланс между работа и почивка, защото са възможни главоболие и безсъние. Погрижете се и за диетата си.

Март ви носи добро настроение. Нуждата ви от общителност ще е силна. Една новина, предложение или подарък ще ви зарадват много. Този месец може да донесе големи предизвикателства на Девите поради възможно преплитане на работа и любов, т.е. съчетаване на красивото с полезното.

Започва месец изпълнен с любов за вас. Този месец ще дадете неограничена любов на близки, семейство и приятели, които ще имат нужда от вашата подкрепа. Вашите чувства са пълни с романтика, нежност, прегръдки, ласки и признания от сърце. Ще почувствате, че чувствата, които ви свързват с едно лице са взаимни. Ако нямате връзка, то в живота ви ще влезе човек, който полека-лека ще ви напомни какво означава любов.

Везни – Скъпи Везни, през март ще бъдете водени от желание за положителни промени. Ще се чувствате обнадеждени от предпролетно настроение и ще се изпълните с оптимизъм.

Астрологичните аспекти предвещават месец на голяма ангажираност и средни резултати в сферата на професионалната дейност. Фокусът ще бъде насочен към вече поетите ангажименти и договорености, които са били постигнати преди това, което означава най-добрия възможен сценарий, за да направите това, което се очаква от вас, качествено и професионално.

Ще има няколко по-кратки интервала от време, в които са възможни положителни отскоци, но също и цикли, при които крайните диапазони ще бъдат под средните. Цялата започната работа и предварително поетите задължения трябва да се извършват в съответствие с тяхната отговорност. Планирайте задълженията си по-добре, за да може да преодолеете трудностите, които могат да възникнат. Въпреки трудностите, ще имате способността да гледате на всичко с оптимистично око.

Ще имате неочаквани разходи, свързани с дома и семейството, така че управлявайте по-добре финансите си. Относно здравето: възможни проблеми с кости и стави, спад в имунитета може да ви създадат проблеми през март. Повишената нервност ще изисква повече почивка и релакс.

Ще се разделите с някого независимо по какви причини, но друг човек от вашата приятелска среда ще ви докаже, че ви цени повече, отколкото сте предполагали.

През март ще изпитвате силни емоции, а романтични моменти няма да ви липсват. Приятна изненада в областта на емоционалните и романтични отношения може да дойде от приятелските кръгове или работната среда. Флиртът може да ви освежи, но внимавайте, защото нещата няма да са такива, каквито изглеждат. Не влагайте емоции в истории, където се вижда, че няма бъдеще. Не мислете за неща, които не си струват.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, месец март ще бъде доста разнообразен – периоди на силна активност ще се сменят с времена на апатия и мързел, ще се чувствате самотни, а след това обратното, хората ще ви притесняват с присъствието си и ще искате бързо да се скриете от тях. Може би всичко е в нестабилния емоционален фон. И за да не създавате проблеми с другите, опитайте се да се контролирате, по-скоро се опитайте да намерите хармония в себе си. Само след като направите това, имате всички шансове да промените живота си към по-добро.

От самото начало на месеца се настройте за рационални и практични действия. По-добре е да започнете месеца премерено, с ясен план как искате да го прекарате. И няма нужда да бързате за никъде, да вземате решения набързо – вашите възможности няма да изчезнат никъде.

Може да усетите известно напрежение и нервност в семейството и/или на работното място. Но не е нужно да се поддавате на това състояние, опитайте се да поддържате оптимизъм и радост от живота. Всичко минава. Склонността ви да изпадате от една крайност в друга през този период също ще играе роля. Но такова поведение все още не е довело до нищо добро. Опитайте се да се придържате към „златната среда“ във всичко. Способността да правите компромиси ще ви позволи да преодолеете разногласията с другите. Не се опитвайте със сила да повлияете на хода на събитията.

Любовният климат ще е благоприятен най-вече за свободните Скорпиони, докато за заетите представители на знака нещата ще останат същите като миналия месец. Може да бъдат предприети стъпки за стабилизиране на връзката. Вашето въображение е достатъчно, за да разнообразите личния си живот. Вашето „сияние“ ще бъде оценено от противоположния пол, което ще се превърне в допълнителен източник на сила.

Стрелец – Скъпи Стрелци, март ще бъде продуктивен месец за мнозина. Особено успешни ще бъдат отдавна планираните, но все още неосъществени дела. Време е да се върнете към това, което е отложено! Началото на месеца обещава да бъде енергично във всички отношения, а вие ще имате достатъчно енергия, за да се справите с всичко. Положителните промени ще се редуват с трудности и ще трябва да се използват всички налични сили за изпълнение на желанията. Особено благоприятен месец ще бъде за тези, които са заети в сферата на маркетинга и продажбите, както и красотата и личната грижа.

Въпреки активния и наситен живот, ще трябва да обърнете внимание и на вътрешния си свят. Това е най-доброто време да започнете да учите нещо ново. Правете всичко, което ви помага да се вдъхновите. Не забравяйте обаче, че в живота има не само вдъхновение, но и рутина.

Трябва внимателно да следите баланса между работа и почивка. Отрицателните ефекти от претоварването и липсата на сън сега все още няма да се усетят, но могат да се натрупат и да се проявят в бъдеще. Дайте необходимата почивка на душата и тялото си.

В личния живот ви очаква доста благоприятен период. В края на март Стрелците най-накрая ще усетят влиянието на положителните пролетни енергии. Нови приятели и интересни събития буквално ще нахлуят в живота ви. Истински пожар ще бушува в душите на мнозина, емоциите могат да ви завладеят толкова много, че да забравите за други области от живота си. Ако сте готови за нови отношения, ще имате достатъчно възможности да създадете връзки, които лесно могат да прераснат в нещо повече.

Козирог – Скъпи Козирози, март за вас ще бъде период на пробуждане и стремеж към нови върхове. Късметът ще бъде на ваша страна почти през целия месец. По-скромните представители на знака неочаквано ще излязат от черупката си и ще опитат нови дейности. Всичко, което правите, ще бъде отлична основа за бъдещи постижения, макар че ще го усетите много по-късно.

През март, благодарение на повишения енергиен потенциал, ще можете да реализирате мечтите си. Ако имате някаква мечта, но все сте отлагали във времето, сега можете да започнете да действате. Винаги ще има много пречки, защото как иначе съдбата ще изпита истинското ви желание да сбъднете мечтата си. Затова смело преодолявайте трудностите и постепенно се придвижвайте към целта по планирания път. Научете се да маневрирате и е важно да разберете кога е необходима почтеност и кога е необходима гъвкавост, развийте интуитивните си умения, защото без тях е трудно да постигнете успех.

Мнозина ще имат възможност да опитат силите си в нови проекти и с ентусиазъм да се заемат с предложените задачи. Не забравяйте обаче за компромиса: вашата любов да се съпротивлявате на целия свят може да създаде много проблеми. На работното място ще има доста нестандартни ситуации, ще трябва да проявите креативност. Бдителността и мъдростта в този момент също няма да бъдат излишни. Сега рискът от умишлени провокации, тайни или открити интриги ще се увеличи.

Като цяло нищо не заплашва здравето на Козирозите през март, освен възможната повишена нервност. Не забравяйте да отделяте достатъчно време за пълноценна почивка. Отпускайте се по-често, общувайте със семейството си.

Тези, които са необвързани, най-вероятно този месец най-накрая ще намерят другата си половинка и ще се потопят в бурен романс. Ако вече има връзка, може да очаквате пълно обновяване и прераждане на отношенията. Не забравяйте, че нещата до голяма степен зависят и от вас.

Водолей – Скъпи Водолеи, март ще бъде сравнително спокоен и премерен период в живота ви. Не се очакват големи промени. Имате натрупани много незавършени задачи. Всичко ще върви по план, а представителите на знака ще успеят да разчистят сметки и да създадат резерв за бъдещето. Доверете се на съдбата и просто се пуснете по течението.

Началото на месеца ще донесе добро настроение, животът ще тече премерено и спокойно. Разбира се, ще възникнат и някои проблеми, но можете лесно да се справите с тях без външна помощ. В средата на месеца звездите ви съветват внимателно да анализирате получаваната информация, в противен случай може да допуснете сериозни грешки. Вече в края на март можете да съставите ясен план за действие и да започнете уверено да се придвижвате към целите си.

Опитвате се да заобиколите някои установени правила или процедури в деловите или бизнес отношенията, но проблемите, пред които сте изправени, изискват допълнителни усилия и добра концентрация. Няма причина да обръщате внимание на второстепенни ситуации, които отнемат ценната ви енергия или време.

Желанието ви да доминирате в отношенията с най-близкото ви обкръжение има своите добри и лоши страни. Ако държите на установяването на хармонични отношения с любим човек, понякога трябва да използвате зрънце мъдрост или някои скрити козове. Добрата любовна стратегия предполага желание за преодоляване на различни ограничения. Любовните грешки се прощават, ако има искрени чувства и взаимна привързаност.

Самотните Водолеи също могат да оцветят живота си, най-важното е да не се затваряте в намирането на избраник/избраница. Също през този период звездите обещават на представителите на знака тайна романтична връзка, която ще се превърне в източник на вдъхновение.

Риби – Скъпи Риби, март е вашият месец. Слънцето ще ви дава своята благословия преминавайки през вашия знак до 20-то число. Докато животът ви се усмихва, възползвайте се от възможността да го оставите да се случи. Нищо няма да ви попречи да изпълните желанията си. Ще бъдете свободни да действате както желаете. Умът ви кипи и ще намерите всякакви неща за вършене, но бъдете разумни.

Сатурн на 7 март преминава във вашия знак. След дълъг период, предназначен да ви освободи от миналото, вие започвате да изграждате отново върху нови и по-взискателни основи. Разчитайте на неговите ресурси, за да се обогатите и да общувате хармонично с околните.

Доброто настроение ще ви съпътства от самото начало на месеца. През март ще започнете да гледате на света много по-оптимистично и също така ще се усмихвате по-често. Пригответе се за големи промени. Вие обаче ги желаете отдавна и ще се опитате по всякакъв начин да промените обичайния си живот. Ще имате възможност да се ангажирате с важни стъпки през този месец.

През март избягвайте недоразумения с приятели. Не се намесвайте твърде много в техните решения и в живота им. Малко пътуване може да ви помогне да се отворите за нови идеи, както и идеи за други, по-креативни подобрения на вашето здраве. Понякога дори малка промяна на средата наистина е достатъчна, за да даде на вашите идеи и творчество ново измерение.

Март ще бъде смесица от лекуване на стари рани, динамични флиртове и отваряне на нови любовни глави. Вие сте във фазата на творчески възход, така че често изглеждате находчиви и оригинални по отношение на обкръжението си. Вашата повишена привлекателност ще привлече представители на противоположния пол. В любовния ви живот ще се открият нови възможности. Ще срещнете някое ново лице или ще се сблъскате с промяна в обстоятелствата, която ще постави връзката ви в нова посока.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.