Хороскоп за месец април

Овен – Скъпи Овни, април ще бъде месец на адаптиране за вас. Ще са нужни много търпение и предпазливост, за да се справите с всички периоди, през които трябва да минете. Проблеми може да срещнете в различни аспекти на живота. Неутралността ще бъде най-силното ви оръжие в този бурен период. Знаете как да заобикаляте емоциите и да продължите да си вършите работата.

Благоприятните аспекти на Слънцето и Марс обаче ви дават възможност да си поставите малко по-различни цели. Вие ще имате пълен контрол върху ситуацията. Бъдете решителни и успехът ще бъде гарантиран. Някои ще предпочетат да се придържат към принципа: “Който рискува, печели!“

Здравословното състояние ще претърпи известни колебания. Следователно грижите ви към тялото и ума трябва да станат приоритет. Стресът ще бъде най-големият ви враг. Ето защо е необходимо да запазите спокойствие и да си осигурите авариен клапан, за изпускане на парата, когато стане напечено. Старайте се да поддържате балансиран начин на живот.

Април ще бъде много сантиментален месец, който може да накара необвързаните да искат да се впуснат в нещо, което да отговори на техните нужди. Ако не сте в емоционална връзка, ще имате многобройни шансове да влезете в такава.

Ако сте във връзка или брак, секстилът на Венера с Марс на 6 април ще внесе повече динамика във връзката ви с любимия човек, което и двамата ще приветствате с удоволствие, защото точно това ще ви е най-необходимо, за да вървят гладко емоционалните ви отношения. Страстта ви също ще се увеличи. Но в средата на месеца може да има турбуленции поради по-агресивното ви отношение от обикновено. Фокусирайте излишната си енергия върху физическата активност.

Телец – Скъпи Телци, очаква ви един интересен и динамичен месец. Ще трябва да държите конците в ръцете си и да ги подръпвате, когато трябва. Вие имате пълен контрол върху ситуацията и свободата да правите необходимите промени според вашите собствени желания.

Април ви носи много работа, но резултатите може да изостанат. Очаквате всичко да се случва бързо и да получите увеличение на заплатата, но това едва ли ще се случи този месец. Планетарните аспекти показват, че може да има големи промени в сферата на кариерата. Истинското предизвикателство ще бъдат работни места на по-високи длъжности, заради които ще бъдете готови да рискувате.

Уран трайно е заседнал във вашия знак. Постепенно през месеца ще се присъединят към него Слънцето, Меркурий и Венера, което ще усили енергията. През последната десетдневка на април може да има важни събития. Това е вашето време.

Прекарвайте възможно най-много време на чист въздух, сред природата. Това ще бъде приятно не само за тялото ви, но и за психичното ви здраве.

Секстилът на Венера с Марс на 6 април ще ви позволи по-интимни моменти с любимия човек. Вашите страсти ще бъдат усилени. Марс ще направи квадратура с Нептун на 9 април и това може да ви донесе конфликти с партньора ви. Избягвайте неискреността. На първо място, трябва да работите върху общуването и да решите проблемите, които ви притесняват. Подкрепата и разбирането са ключови в този период. Време е да планирате заедно бъдещето си.

На свободните представители на знака, първата десетдневка на април може да донесе вълнуващо приключение с човек, който ще ви привлича силно, но едва ли ще се получи нещо трайно. Любовта може да дойде оттам, откъдето не сте очаквали, и ще бъде трудно да се противопоставите на изкушенията.

Близнаци – Скъпи Близнаци, април е социално активен месец за вас. Кариерата и личното удовлетворение играят съществена роля този месец. Вие сте много амбициозни. Съсредоточете се върху постигането на целите си. Фокусът е върху областта на финансите, но рисковите начинания не се препоръчват. Времето е наистина щедро към вас и вие го заслужавате. В момента визията ви е практична и искате да видите осезаеми резултати за вашите усилия. Вашата кипяща жизнена енергия трябва да бъде насочена в правилната посока.

Не винаги можете да предвидите къде ще бъде успехът ви по време на този транзит, така че бъдете отворени за всичко, което ви попадне. Няма случайности. Добре е да разчитате на вашата отлична интуиция.

Лесно прибързвате със заключенията, като дразните хората около вас и създавате напрежение в най-близките ви отношения. Не отправяйте обвинения без да ги подкрепите с доказателства.

Morkadis

Помагайте на семейството и приятелите, когато е възможно, но не забравяйте за собствените си интереси. Месецът като цяло е благоприятен за вас. Само горчивата самота може да се превърне в проблем, поради което рискувате да станете заложник на депресия и апатия. За да се предпазите от това, често излизайте сред хората. Средата на пролетта за Близнаци не е най-доброто време за уединение. Под влияние на Венера ще станете по-емоционални от всякога. В това няма нищо лошо. Възникващите у вас емоции ще бъдат предимно положителни.

Това е и чудесно време за създаване на нови приятели и връзки, особено с хора, които могат да помогнат да разширите вижданията си и да отворите очите си за нов начин на мислене. Комуникативният Меркурий, вашият управител ви създава страхотно настроение и отваря вратата за много нови и обещаващи възможности.

Рак – Скъпи Раци, идва периодът, когато трябва да вложите всички усилия и да положите солидна основа за щастливо бъдеще. Успехът в кариерата носи чувство на удовлетворение. Поддържайте баланс между вашата независимост и общителност. Напредъкът във всички сфери на живота този месец до голяма степен зависи от другите хора и тяхната подкрепа. Благоприятните планетарни аспекти ще имат дългосрочно въздействие върху вашия бизнес/делови живот, особено ако делата, с които се занимавате са свързани с икономиката и финансите.

Бъдете внимателни и избягвайте спорове с колеги. Може да забележите значителни промени в кариерата си. Планетарните аспекти в областта на финансите са изключително благоприятни този месец. Очаквайте допълнителен приток на пари, но и увеличаване на разходите. След 20 април ще трябва да се държите по-икономично и изгодно.

Тъй като сега сте склонни да гледате положително, може да не видите (или решите да игнорирате) определени предупредителни знаци, които биха могли да бъдат важни. Погрижете се за начина, по който общувате с близките си, защото може да бъдете неразбрани. Квадратурата на Меркурий-Сатурн в края на април може да ви накара да казвате неща, които нямате предвид, което води до спорове и разногласия с хората, които обичате. Ако се чувствате нервни и раздразнителни, опитайте се да прекарате колкото се може повече време сами, за да избегнете започване на битки с хората около вас. Научите се как да се справяте с импулсите си, да спрете да бъдете капризни.

Семейните хора и обвързаните ще могат да се насладят на хармония в общуването си с партньорите си. Тези, които се чувстват самотни, време е да станат по-решителни. Ще имате доста почитатели. Не очаквайте човекът, когото харесвате, да се интересува пръв от вас. Покажете своите емоции и чувства, но първо се опитайте да опознаете по-добре потенциалния си партньор. Възможно е да ви разочарова и желанието за изграждане на връзка с него само по себе си ще изчезне.

Лъв – Скъпи Лъвове, април е месец на екзалтация, истинска духовност, интелектуален и морален растеж – истински космически дар идва при вас. Време да преосмислите концепциите си. Това също ще бъде възможност да придадете последователност на вашите идеали. Не се отказвайте веднага, защото началото е трудно за всички. Ще постигнете целите си благодарение на вашата общителност и адаптивност. Вашият напредък този месец зависи от други хора. Адаптивността и подкрепата на други хора този месец е пътят към успеха. Можете да забележите значителни успехи в областта на кариерата след 20 април. Също така, планетарните компилации показват по-изразен финансов просперитет.

Ако се чувствате предпазливи и обезсърчени, не губете време да размишлявате за миналото. Пренасочете останалото от енергиите си и се съсредоточете върху уникалните преживявания от живота си и нещата, които ви правят специални. Ще почувствате възторг, интелектуално и морално израстване ще ви завладее. Оставете го да попие във вас и отново ще почувствате подновено желание за живот. Вашето непосредствено бъдеще носи по-ярка светлина за вас. Докато пренасочвате нагласите си, ще почувствате как вашите ценности стават по-силни и вашите идеали по-вдъхновени.

Страхотно време е да поработите върху външния си вид и маниерите си. Посветете се на работа върху себе си и усъвършенстване на придобитите знания и умения. В мисленето ви има много повече баланс и хармония. Със сигурност носи по-голямо удовлетворение и радост от преди. Освен това дава много по-силно усещане за посока. Някои ще започнат да виждат вашата по-възхитителна, състрадателна и привлекателна страна.

Здравето може да се подобри чрез достатъчно почивка и релаксация.

Венера ще направи секстил с Юпитер на 10 април, който преминава през вашето любовно поле и ще ви донесе дългоочакваната хармония и подкрепа във връзката ви с любимия човек.

Дева – Скъпи Деви, април е особено интроспективен месец, през който имате шанса наистина да разкриете личните си сили и таланти. Това е месец на ново начало и можете да постигнете голям успех. Ако имате идеи, които искате да представите на хората, не се колебайте, а направете план и започнете да реализирате идеята си. Звездите ще ви подкрепят в това намерение. Марс ще засили волята ви, ще ви окаже положително влияние, което позволява на човек да достигне нови висоти без излишни енергийни разходи. Ще имате достатъчно сила, както физическа, така и морална, за да подобрите позицията си на работа, в личния си живот, в социалната сфера като цяло.

Предстоят неочаквани промени, но не трябва да им се оказва съпротива. Адаптирайте се към променящите се обстоятелства. Иновациите няма да са излишни, както в работата, така и в социалната сфера. За да поддържате хармония около себе си, ще трябва да реагирате спокойно на коментари. Не са изключени проблеми с документацията. Подхождайте с максимално внимание към детайлите. Това, което ще ви зарадва, е възможността за укрепване на материалната база. Имунитетът е слаб, препоръчително е да промените диетата си и да приемате повече добавки.

Желанието ви за изследване на тайните на любовта и секса се увеличава, като се чувствате по-живи от обикновено. Ще бъдете по-приветливи от сантименталната страна, като ще предпочитате простите форми на чувства, отколкото демонстрации. Ще се чувствате леки и спокойни. Преобладаващите страсти няма да привличат вниманието ви.

Секстилът на Венера с Юпитер ще ви донесе повече хармония във връзката ви с партньора ви през първата половина на април и ще можете да подобрите отношенията си, като бъдете по-отворени към нуждите и предложенията на любимия човек. Ще бъдете готови да окажете подкрепа и да проявите повече инициатива. Ще осигурите най-доброто от себе си, както емоционално, така и чрез доказване на думи в дела. Втората половина на април ще се окаже продуктивна за постигане на общи планове и цели, благодарение на тригона на Марс с Юпитер. Вашият партньор и вие ще се разбирате чудесно във всичко и ще имате успех във всичко, където обединявате сили.

Везни –  Скъпи Везни, април ще бъде успешен и продуктивен месец. Ще почувствате сила, която ще съживи вътрешните ви енергии. Дисциплината и точността трябва да са на първо място. Марс във вашия слънчев девети дом до 23 април, ще ви направи нетърпеливи да се издигнете до нови хоризонти. Без значение как се проявява, вие ще бъдете нетърпеливи да постигнете напредък сега, вместо да седите и да се застоявате на едно място. Постоянството и ентусиазмът ще отворят нови пътища за развитие. Мнозина ще попаднат в съвсем нова сфера на дейност.

В процеса на работа, дозирайте сила и енергия. Не прекалявайте, пестете вътрешните си ресурси. Намерете време да се насладите на почивка и релаксация. Препоръчва се също да останете известно време сами, да си починете и да съберете мислите си.

Трябва да бъдете по-уверени в себе си, за да намерите солидна почва под краката си. Тренирайте волята и ума си, всичко това е полезно за духовното развитие и за осъществяване на контакти. Пазете се от ненужни разходи, научете се да спестявате. Бъдете особено внимателни с финансите.

Добре е да се държите нежно и деликатно в отношенията с хората. Емоционалното състояние е изключително изострено, внимавайте за поведението и думите си. Има възможност за необмислени действия и грешни решения. Опитайте се да създадете комфорт и хармония в себе си и в отношението с любимите хора.

Обвързаните Везни ще имат много неразрешени ситуации с партньор този месец. Предстоят ви големи решения и не трябва да позволявате на трета страна да се намесва във вашите планове и отношения. Чувствате се несигурни и имате чувството, че всички са обърнати срещу вас.

Прекрасен период за онези, които са били срамежливи да покажат чувствата си. Важно е да действате винаги тактично и без натиск върху избрания от вас човек. Трябва да проявите качествата на дипломат. Дръжте се разумно и градивно. Благодарете на съдбата за всичко, което ви е дала.  Радвайте се и се наслаждавайте на малките неща.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, април е доста благоприятен и обещава промени, а вие знаете как да обърнете обстоятелствата в своя полза. Бихте могли да постигнете сериозен напредък в професионален план. Този месец акцентът ще бъде върху упоритата работа, но и върху постигането на бизнес планове и задачи. Пазете се от несериозни действия и тогава всичко ще върви по план.

В началото на месеца ще бъдете в стрес, поради натрупани задължения, но ще успеете да разрешите всичко в определения срок. Период, в който някои ще започнат да се тревожат за позицията си в професионалната сфера, не без причина. Не се фокусирайте върху негативното.  Може би е време да опитате силите си в нещо ново. Това е изход от трудна ситуация за тези, които вече трудно издържат ситуацията на старото работно място.

Ежедневието ще бъде пълно с изненади, както положителни, така и отрицателни.  Опитайте се да бъдете новатори, борете се със скучна рутина. Отворете се за всичко ново, адаптирайте се към обстоятелствата, опитвайки се да се промените към по-добро. Колкото по-гъвкави ставате, толкова повече шансове има да направите живота си динамичен и приятен. Време е да демонстрирате своите организационни умения, способността да планирате всичко правилно.

Чувствате се чудесно, имате много енергия и ентусиазъм, така че е добре да използвате това време за реализиране на вашите идеи. Вашият партньор ви дава подкрепа и любов, а вие ще се радвате на моменти прекарани заедно, изпълнени с щастие. Мислите за разширяване на семейството, за започване на съвместни бизнес или други дейности, за съвместни ваканции. Отпуснете се и не се притеснявайте, защото звездите са на ваша страна и ще подкрепят постигането на целите.

В края на месеца дома на партньорството и брака в хороскопа ви се активира от транзитите на Слънцето, Меркурий, Венера и Уран. Всички тези планети заедно могат да внесат глобални промени в личния ви живот.

Стрелец – Скъпи Стрелци, началото на април ще започне малко летаргично, но после дните ви ще се оживят. Ще се почувствате вдъхновени и обнадеждени. Сега е моментът да поемете отговорността и да опитате нови неща. Всичко, което предприемете през този период, има шансове да ви донесе успех. Проблемът е, че се увличате само от онези неща, които са ви интересни. Използвайте вдъхновението си и бъдете спонтанни.

Може да се сблъскате през месеца с различни ситуации. Не замитайте проблемите си под килима, тъй като те няма да се решат сами. Поемането на рискове и спекулациите трябва да се избягват. Това, което се препоръчва, е да бъдете малко по-търпеливи.

Високото кръвно налягане ще е проблематично за мнозина през април, така че хроничните пациенти се съветват да се придържат към предписаната терапия. Препоръчително е да почивате възможно най-много и да не се поддавате на стреса. Стремете се да го избягвате.

Влизането на Меркурий в знака Овен в началото на април ще ви донесе повече забавление и много динамика в живота. Транзитът на Марс в сектора на партньорството продължава до 23 април. Влиянието на червената планета е противоречиво, така че всичко зависи от вашето поведение. Тактът и дипломатичността в отношенията ще ви бъдат много полезни, защото Марс, освен страст и любовен стремеж, е склонен да провокира конфликти. През втората половина на април Меркурий ще направи връзка със Слънцето, което ще ви позволи да преодолеете някои разногласия и недоразумения от преди, да видите по-ясно какво искате във връзката си, какво очаквате от партньора си и след това опитайте се да го постигнете. Ще внесете нещо ново в отношенията си, което ще допринесе за по-добро съгласие към нови общи цели.

Има много различни неща в живота, на които можете да се насладите и в момента имате достъп до тях; хората, местата и нещата, които ви интересуват, са на ваше разположение. Април ще бъде добър месец за любов. Слънцето и Венера ще повлияят на тази област, тъй като са се установили във вашия дом на любовта, което означава, че личният ви живот ще е изпълнен с приятни вълнения. Подобно положение на планетите може да доведе до нов любовен интерес, който да прерасне в роман. Радвайте се на любовта, но не рискувайте. Ако сте необвързани и свободни, месец април ви носи много любовни предизвикателства.

Козирог – Скъпи Козирози, първата половина на април обещава да бъде спокойно време за вас.  Сега трябва правилно да си подредите приоритетите, да решите какво искате да промените в живота си. Този месец Плутон ще бъде вашият диригент, което ще ви позволи да изпитате иновативни и нетипични ситуации, така че бъдете отворени за нови идеи. Действайте според интуицията си и в същото време се приспособявайте към външните обстоятелства. В професионалната сфера ще имате повече отговорности. Възможно е също така да бъдете принудени да поемете отдавна отложени дела. Ще станете по-решителни и ще се отървете от всичко, което ви е стояло на пътя. Това ще ви даде шанс да реализирате плановете си и да следвате целите си. Защитавайте идеите си и не позволявайте на никого да ви обезсърчава.

Намерете повече време за почивка, тъй като сте доста уморени през последните месеци. Квадратът на Марс с Нептун през първата половина на април ще ви донесе спад в имунитета и тенденция към респираторни проблеми. Просто се нуждаете от рестартиране сега, в противен случай здравословните проблеми не могат да бъдат избегнати. Участвайте в духовни практики, йога, ще ви бъде по-лесно да се отпуснете. Не забравяйте, че нищо не е по-важно от вашето здраве и спокойствие. Имате нужда от освежаване в живота, а новите запознанства носят много нови възможности за обмен на красиви преживявания.

Третата десетдневка на април ви носи повече забавление и общуване с приятели.

Слънцето и Венера преминават през четвъртия ви дом, така че  интересите на семейството са на първо място за вас. Съвместната връзка на Венера с Уран ще ви позволи да внесете нещо ново във връзката си. Не позволявайте на партньора си да се чувства изоставен и забравен, иначе ще съжалявате за поведението си.

Свободните Козирози ще имат възможност да срещнат човек, изпълнен с положителна енергия, който ги привлича. В средата на месеца ви очаква запознанство, което с течение на времето може да се превърне в дългосрочна връзка.

Водолей – Скъпи Водолеи, април може да се нарече положителен период за вас, през който ще се превърнете в смели, упорити и истински ентусиасти. Месецът ще бъде изпълнен със страст и живи емоции. С благост и кротост ще можете да достигнете до сърцето на всеки човек. Околните ще се обръщат към вас за съвети, а приятели ще ви канят да прекарате времето си заедно.

Що се отнася до кариерата ви, имате много нови планове и идеи, които искате да реализирате в краткосрочен план и звездите ще ви помогнат в това. Слънцето е в благоприятна позиция към вашия знак и ще ви влияе положително. Сега ще имате добри възможности за изпълнение на своите проекти, затова трябва да сте активни и да се възползвате от тях.

Първата десетдневка на април не обещава голям успех в кариерата. Понякога ще усетите, че нещата не вървят както трябва. Меркурий ще влезе в знака на Овен на 4 април и ще ви мотивира да планирате нови проекти. Квадратурата Марс-Нептун на 9 април предполага, че сте уязвими към измама или измамници. Избягвайте рисковани инвестиции, защото лесно можете да се окажете на загуба. Пазете се от прибързани и грешни ходове.

Вашето здраве ще бъде променливо, но повече добро. Избягвайте прекомерни усилия и ситуации, които предизвикват стрес във вас.

Вероятно нещата в личните ви отношения не винаги ще вървят гладко, но може би това е в името на научаването на някои важни житейски уроци, за откриване на истината, за постигане на напредък; да се научите да разбирате по-добре любимия човек. Вашата романтична връзка след това може да стане по-силна. Ако сте свободни, през първата половина на месеца ще имате повече шансове да срещнете някой специален човек, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да действате.

Риби – Скъпи Риби, готови сте за радикална промяна през април. Пълни сте с увереност и можете да получите всичко, което сте си поставили за цел. Вдъхновявате се от хора, които мислят креативно. В средата на пролетта ще трябва да дадете всичко от себе си, да решите редица трудни задачи. Приемайте всяко предизвикателство на съдбата като възможност да докажете многобройните си таланти на другите, да реализирате амбициите си, да се утвърдите като специалисти.

Дните ви ще протичат лесно, ще продължите с работата си без никакви специални усилия. Имате много спокойни отношения с колегите си. Ако се опитате да използвате другите за вашите цели, правете го предпазливо. Всеки, който се почувства използван, бързо ще оттегли своята подкрепа.

Лекотата, с която сега преминавате през живота, може да бъде пагубна. Чувствате се подценени, губите мотивация. Преди всичко психически трябва да се придържате към летвата. С подходящи упражнения ще възстановите баланса си.

По-голямата част от април е подходяща за активна работа в проблемни области и подобряване на семейните отношения. Често попадате в мрежата на несигурността или ревността, така че не можете да вземете решение и се лутате. Тези Риби, които вече имат стабилна връзка, ще бъдат сигурни в съвместната любов и няма нужда да се притесняват прекалено много. Венера и Слънцето ще направят секстил с Юпитер през първата половина на април. Ще имате време за интимни моменти с любим човек, които ще позволят на вас и партньора ви да се отпуснете, да подобрите интимността и комуникацията, както и да видите истинските ценности на връзката ви.

Близостта с другите хора е пропита от сладка лекота. Трябва напълно да се насладите на тази атмосфера, в която всичко изглежда възможно. Ако сте необвързани, може да получите интересни предложения, без да се налага да предприемате каквато и да е инициатива. След това трябва да решите сами. Бъдете отворени за нови срещи, интересни запознанства. През този период можете бързо да се сближите с някой, който смятате, че е вашата сродна душа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.