Хороскоп за ноември

Овен – Скъпи Овни, през месец ноември всичко, което планирате, лесно ще бъде изпълнено и ще почувствате допълнително удовлетворение. Вие сте от онези хора, които се движат бързо и динамично към определена посока, но понякога може да се наложи да забавите темпото и да отделите време на себе си. Трябва да си зададете някои важни въпроси и да намерите отговорите, за да можете да продължите напред. Понякога дори едно малко пътуване ще ви помогне да си починете достатъчно, а благодарение на него ще преоцените и мислите и нагласите си.

Това ще бъде променлив месец, пълен с интензивни емоции. В работата ще срещнете някои пречки и трудности. Висящите проблеми ще изискват постоянно разрешаване. Планетарната обстановка не изглежда да благоприятства незабавното им разрешаване. Останете съсредоточени и гъвкави, ако искате да сте в състояние да се справите. Внимавайте за нови възможности за пасивни потоци от доходи или шансове.

Бъдете внимателни към новите предложения. Палите се много бързо, така че внимавайте с провокациите, които ще ви бъдат отправени. През този период ще можете да се съсредоточите върху важните неща, които липсват в живота ни. Все пак имайте предвид по-нематериални неща, които бихте оценили. Със сигурност бихте се зарадвали на повече нежност, любов, доброта от хората и похвали от околните.

Любовните връзки може да не вървят толкова гладко за вас, колкото би ви се искало. Ако сте оставили нещо необяснено в миналото, въпросът ще се върне в центъра на дебата. Ако цените връзката си с човека, опитайте се да поддържате баланс в отношенията. Запитайте се защо наистина се разклаща лодката. Простете на всички хора, но най-вече на себе си. Продължете напред в живота и хванете ръката на партньора си по пътя към красиво и чисто бъдеще. Без миналото и на двама ви. Ако сте необвързани, отстоявайте принципите си, но не поставяйте летвата твърде високо. Никой не е съвършен и вие също имате своите грешки.

Телец – Скъпи Телци, този месец ще трябва да вземете важно житейско решение. Не стойте на заден план и не позволявайте на другите да определят посоката и живота ви. Не забравяйте, че сте под положително звездно влияние и следователно няма грешен път, по който да поемете.

Първата половина на този месец ще изисква по-голяма работна ангажираност. Релаксацията ще фокусира вниманието ви върху проблемите, които са наистина важни в живота ви и ще ви помогне да успокоите ума си. Това също ще има положителен ефект върху вашето психическо здраве, а то трябва да бъде ваш приоритет през този месец. Не забравяйте, че здравият дух спи в здраво тяло. Ето защо трябва да поддържате тялото си в добра физическа форма и не забравяйте за качествения сън и редовния режим, което е много важно за вас сега. Опитайте се да поддържате диетата си под контрол този месец.

Вашите колеги не са непременно ваши приятели. Опитайте се да разделите личния и служебния си живот, в противен случай ще създадете неразрешими проблеми на работното си място. Не е нужно да се харесвате на всички. Избягвайте спонтанността, особено по отношение на работата и взаимоотношенията. Опитайте се да бъдете ясни с хората, с които общувате, за да избегнете объркване и катаклизми.

Звездите през този месец положително ще влияят върху способността ви вътрешно да лекувате вашите проблеми, трудности и емоционални разочарования. Несигурността и съмнението не са необичайни. Естествено е в някои моменти от живота и в някои посоки да не знаете накъде да продължите. В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще са малко монотонни, но след средата на месеца постепенно ще се подобрят.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през ноември вашите творчески способности ще бъдат повишени и това ще ви направи проницателни, гъвкави и ефективни. Ще можете да популяризирате плановете си, да осъществите контакти с важни хора и да вземете важни решения относно следващите си стъпки. През този месец може дори да намерите сили да довършите нещо старо и да започнете нещо ново. Новите начала са предпочитани и имат потенциал за бъдещ растеж и продължителност. Вече можете да поставите нови основи, където е необходимо и да вземете важни решения, които ще определят хода на личния ви живот по-нататък. Във финансите бъдете по-внимателни, за да не изпразните бюджета си. Бъдете по-консервативни и харчете пари само за необходими неща.

След средата на месеца трябва да сте по-предпазливи и сдържани. Планетите ще ви донесат объркване, така че контролирайте какво говорите и не се забърквайте в ситуации, които не ви засягат пряко. Действайте по такъв начин, че вашите решения да не навредят на другите. Този месец инстинктът ви ще бъде толкова силен, че може да ви измъкне от неприятности на няколко пъти. Вие сами чувствате известна нужда от трансформация и следователно осъзнавате, че можете да действате по различен начин от преди.

Обърнете внимание на семейните си отношения, за да балансирате атмосферата и да разсеете напрежението. Не пропускайте възможността да заздравите семейните връзки, които са важни за цялостния жизнен баланс. Опитайте да експериментирате в любовния си живот и внесете нови идеи в спалнята си, които партньорът ви ще оцени високо. Този месец е идеален за кратки пътувания. Уикенд с половинката, на релаксиращо и зареждащо място, е много добра идея. Вашият любовен хороскоп през този месец предупреждава необвързаните и свободни представители на знака да бъдат по-активни в личен план.

Рак – Скъпи Раци, ноември ще бъде положителен за вашия знак, носейки ви късмет и енергия за постигане на целите ви. В началото на месеца бъдете малко предпазливи и не се увличайте от емоционалните си пориви. Вашата проницателност ще е необходима, за да вземете правилни решения по въпроси, които засягат хода на вашите професионални или лични планове. Трябва да имате предвид, че колкото по-добре управлявате нещата, толкова по-плавни ще бъдат те в бъдеще. Вероятно ще се появят неочаквани добри възможности.

Ако напоследък работата ви изтощава, крайно време е да се отпуснете и да си вземете почивка. Понякога дори почивен ден преди уикенда ще ви помогне да се отпуснете напълно. Един от вашите колеги не е приятелят, който си мислите. Той просто иска да ви очарова със сладки приказки, за да му кажете нещо, което би представлявало интерес за ръководството. Финансите ви ще бъдат изправени пред известни затруднения.

Някои от вас от доста време подценяват здравословните си проблеми. Този месец е повратна точка и много важен за вашето здраве. Време е вашият лекар да направи всички изследвания, от които се нуждаете.

Morkadis

Този месец имате възможност да работите с вътрешното си Аз и да се посветите интензивно на разбирането на чувствата и емоциите си. Независимо дали става дума за дома, който сте създали, или за дома от детството си, това е време да се свържете с любимите си хора. Само ако забравите всички грешки от миналото, само тогава ще се почувствате истински щастливи и уравновесени.

Ако сте необвързани, крайно време е да продължите напред. Въпреки че може да не го осъзнавате, минали решения все още контролират настоящето ви. Изчистването на енергията ви от миналото сега е най-важната стъпка.

Лъв – Скъпи Лъвове, през ноември настоящото планетарно влияние върху вашия знак носи период на хаос, но и разрешаване на несъответствията. Пригответе се за нови предизвикателства. Ще трябва да се адаптирате към ситуациите, които са пряк резултат от вашите минали действия. Ще има дни, в които ще почувствате по-голямо напрежение и задълженията може да са по-сложни за вас. Ако имате възможност, най-добре ще е да не вземате важно решение през този период. Вече сте затрупани със задължения, не добавяйте нови и не затруднявайте себе си.

Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете целите си. Ще има конфликт между професионални интереси и семейни проблеми. Отношенията ви с някои членове на семейството или колеги вероятно ще претърпят известен смут. Трябва да балансирате нещата и да успеете да проявите еднакво внимание и в двете области, справяйки се с различните проблеми, които ще възникнат. Вероятно ще усетите, че не е време за големи промени.

През този месец има вероятност да хванете всяка болест в зародиш. Ето защо е изключително важно да наблюдавате тялото си и да си обърнете специално внимание. Планетните движения показват определени усложнения, които ще засегнат главно вътрешните ви органи.

В любовния ви живот планетите ще ви благоприятстват с положително настроение и ще ви дадат перспектива да намерите любов или да съживите забравени чувства. Обърнете достатъчно внимание на партньора си. Не забравяйте да го ласкаете. Бъдете този/тази, който ще има повече самоконтрол и ще избягва по-големи конфликти. Внесете малко безгрижие в ежедневието, нужна е релаксация. Ако сте необвързани, пригответе се за нова възможност. Този месец ще ви даде шанс да започнете нова връзка.

Дева – Скъпи Деви, този месец ще се фокусирате предимно върху вътрешните си проблеми. Ситуациите по някакъв начин ви предупреждават, че сте закъснели по много въпроси и че е време да се раздвижите. Вашата енергия е на високо ниво, така че няма да имате проблеми да се справите с всичко. Някои ситуации изискват съвет от опитен и доверен човек и със сигурност помощ. Това е добър период, особено за довършване на някои работи, които са били в застой.

Фактът, че Юпитер ще бъде в Риби за известно време определено е добра новина за вас, тъй като отново ще видите късмета да съпътства много от вашите начинания. Инстинктивно знаете какво работи най-добре за вас. Просто давайте разумно напред. Малките стъпки са тези, които ви водят напред. Финансовите въпроси стават важни или поне основният фокус, но добрите ходове трябва да се обмислят. Не се опитвайте да получите бързи пари.

Гърлото и стомахът ви ще бъдат много чувствителни. Не консумирайте твърде студени напитки, защото лесно можете да настинете. През втората половина на месеца ще трябва да обърнете повече внимание на състоянието на тялото си и да промените някои лоши навици. Възможни са и проблеми със сърдечно-съдовата система, колебания в кръвното налягане и главоболие.

Началото на месеца се характеризира с малко по-напрегната ситуация в обкръжението ви, ще бъде по-динамично, което съответно предизвиква малко повече нервност в общуването. Бъдете готови за спорове и караници за някои дреболии.

Този месец ще бъде положителен за любовния ви живот. В началото на месеца емоционалната ви връзка ще бъде подложена на някакъв вид изпитание. Осигурете подкрепа на партньора във всичките му дейности и дела. Ако сте необвързани, това може да е месецът, в който ще срещнете следващия си партньор. Ще бъдете привлекателни и няма да останете незабелязани от хората около вас. Това ще ви помогне да създадете нови запознанства.

Везни – Скъпи Везни, интересът ви ще бъде насочен повече към дома и семейните проблеми. Трябва да сте по-внимателни и сдържани. Ще се посветите на семейни въпроси, като работите с цел създаване на хармонична среда, която също ще подобри собствената ви умствена сила.

Външният свят ще ви изглежда малко объркан: може да се почувствате претоварени от всички ангажименти, които сте поели, или да имате чувството, че не разбирате кои са истинските ви приоритети.

Собствените ви сили ще бъдат достатъчни, за да постигнете целите си и да вървите смело към постигането им. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите. В работата не позволявайте на някой, който не ви желае успех и завижда, да ви обезсърчи. Звездите ще ви насърчават да експериментирате и да правите още повече иновации през този период.

През този месец ще се справите най-добре, ако се съсредоточите върху детайлите на всеки ден, за да се насладите на положителните малки неща, които съдбата ви поднася. Пазете се от прекомерна самоувереност, която може да ви постави в неудобна ситуация в края на месеца. Не е време да мислите, че можете да правите всичко по-добре от другите. Всеки е майстор в своята област.

Астрологичното влияние върху вашия знак ви напомня за стойността на самотата и колко свободното време е страхотен дар от живота. Затова не бързайте за никъде и сега се фокусирайте основно върху себе си. Възползвайте се от възможностите, които ви се предлагат. Погрижете се много за себе си и се грижете за душата и енергията си през целия месец.

По отношение на семейния живот през този период не се откриват негативни астрологични влияния, които да повлияят на семейното ви щастие. Затова се съсредоточете върху подобряването на добрите взаимоотношения.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през вашият месец ще се съсредоточите повече върху личния си баланс и удоволствие. Наслаждавайте се на силните емоции и благоволението на Вселената.

Професионалният сектор не е особено предпочитан към момента, така че правете плановете си сега и ги реализирайте по-късно, в по-благоприятни периоди. Автономията и силната воля преобладават и ще можете да налагате своите условия, когато е необходимо. Ако нещата не вървят по план, винаги можете да направите необходимите промени, за да ги приспособите към вашите изисквания. Ако търсите работа, обръщайте внимание на предложенията, които получавате и бъдете много внимателни.

Това ще бъде период на големи промени, наложени от сили, които не можете да контролирате. Вие сте просто свидетел на събитията, така че ги приемете и продължете напред. Запазете спокойствие и се възползвайте максимално от положителното влияние.

През този месец в живота ви все пак може да се появят неочаквани трудности. Трябва обаче да упорствате, дори когато се чувствате уморени и изтощени. Някой познат или случаен човек може да разбърка картите вместо вас. Пазете се обаче от недобронамерени съвети. Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка и внимавайте с кого споделяте тайните си. Понякога е по-добре да запазите нещата за себе си.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, пълен със страст и импулс. Необходимо е вие и вашият партньор да си кажете всичко, което ви мъчи или ви е притеснявало в предходния период. Вашият личен чар ще ви превърне в център на вниманието и лесно ще можете да привличате хора. Ако сте необвързани, излезте, забавлявайте се и се потопете в играта на съблазняване. Вие сте човек с голямо сърце, който може да обогати живота на някой друг с любов и разбиране.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през ноември ще се съсредоточите най-вече върху семейството и домашния си живот, тъй като планетите ви насочват към тази посока. Професионалните ви дела изглежда нямат значителен потенциал за развитие, така че не изразходвайте енергията си излишно. Ще се стараете да създадете хармония у дома, тъй като стабилността в личния ви живот ще бъде от голямо значение за вас в този период.

Планетарната обстановка не благоприятства инвестициите или динамичните стъпки като цяло. Така че по-добре се ограничете до ежедневните си отговорности, като внимавате да не оставяте проблемите висящи. Това ще ви даде време да се занимавате с личните си дела. Въпреки това ще се чувствате уверени и динамични, за да постигнете целите си. Не поемайте нови допълнителни отговорности през третата десетдневка на месеца, вместо това опитайте се да довършите вече започнатото.

Бъдете внимателни с онлайн разплащанията и следете достоверността на интернет адресите. Не давайте личната си информация или копия на лични документи на никого. Не се влияйте от краткотраен прилив на страст или любопитство. За вас е много по-добре да се съсредоточите върху бъдещето и да действате обмислено.

На този етап фокусът ви трябва да бъде върху вашето физическо и психическо благополучие. Не отлагайте посещението си при лекар, ако е необходимо. Голямата нужда от подобряване на средата в дома ви или мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си и да вършите задачи, които ви носят някакво удоволствие, ще бъде много важна за ежедневния ви баланс.

Този месец внимавайте какво говорите за приятелите си зад гърба им. Не мислете, че няма да разберат.

Енергията на месеца ще бъде по-благоприятна за тези, които вече имат връзки. Любовта за вас е нещо идеализирано. Не желаете да отворите своя свят за всеки, който иска да влезе в него.

Козирог – Скъпи Козирози, през ноември се фокусирайте върху приоритетите си и ги организирайте в ред. Ако притежавате собствен бизнес или сте предприемачи, може вече да не сте силен конкурент. Но е безполезно каквото и да правите, ако нямате добра стратегия за търговия.

Марс и Нептун са в квадратура през третата десетдневка на месеца. Този аспект може да засили съпротивата срещу промяната, колкото и необходима и спешна да е тя. Избягвайте излишните разходи и преформулирайте бюджета си обективно и рационално.

Бъдете по-внимателни към здравето си: не отлагайте срещите с лекар или изследванията и избягвайте самолечението. Ако имате възможност да сте близо до гора, планина, ще се почувствате много добре, ще постигнете нещо подобно на вътрешен мир.

За да отекне тази енергия вътре у вас и да можете да продължите да я захранвате, практикувайте медитация, йога, малко танци и свържете тялото си с вашите най-вътрешни и духовни нужди.

Стабилността не е гарантирана, напротив, по-вероятно е да преминете през последователни фази на вълнение и разочарование, като лично-емоционалните проблеми може би са вашата „ахилесова пета“. Този месец събужда спомени от миналото, които все още не сте преодолели.

Ще бъдете по-интроспективни, по-аналитични за взаимоотношенията, отколкото за действителното взаимодействие. За вас връзката се основава на приятелство и споделяне на живота. Опитайте се да не създавате очаквания по отношение на другите и приемете това, което ви предлагат. Ако можете да намерите време да прекарате със семейството и приятелите си, направете го.

Човекът, който ви интересува, се нуждае от повече пространство и преди всичко от разбиране. Ако сте необвързани, през месеца се отварят нови хоризонти в областта на личните ви отношения.

Водолей – Скъпи Водолеи, професионалният ви живот ще бъде на преден план през ноември. Месецът започва с допълнителна предавка, връщате се на работа с по-ясни идеи за това какво трябва да направите, но все пак имате фино усещане за скрито неудовлетворение. Може да получите повишение или да ви бъдат дадени повече отговорности или дори да промените работната среда.

Вие сте доста амбициозни в работата си и правите всичко възможно, за да постигнете целите си. Плановете, които са били в застой, започват лека полека да се изпълняват. Тактът и търпението ще допринесат много за решаването на проблемите. Понякога животът върви гладко, понякога отнема много време. Пълнолунието в Телец на 8 ноември ви помага да видите приоритетите си по-ясно и може би ще осъзнаете, че трябва да промените контекста.

Този месец планетата Меркурий ще ви помогне да общувате с хората около вас на съвсем друго ниво. Във вашия живот планетарните движения носят разбиране и по-добро възприемане на другите. Тази ваша силна страна ще бъде забелязана и в работата ви, но най-вече ще внесе хармония в личния ви живот. Месецът носи социални възможности. Правете това, което чувствате, че е вярно и правилно в сърцето ви. Много неща в живота ви да бъдат повишени и направени по-добри.

Любовният ви живот се очаква да бъде интензивен този месец. Чувствате се по-уверени, можете да се радвате на допълнително внимание и да регулирате личния си живот. Не излагайте връзката си на ненужни рискове и конфликти. Не позволявайте на никой друг да се намесва в отношенията ви. Ако сте необвързани, ще сте доста общителни и ще сте в центъра на събитията и интересите. Вие сте чувствени и земни в сексуалните си желания. Либидото е силно, но контролирано. Нещата са на път да потръгнат за вас.

Риби – Скъпи Риби, този месец носи просперитет и положително развитие в работата и  живота ви. Планетарната настройка повишава вашето самочувствие, което ще ви помогне в постигането на вашите амбиции. Предходният месец имаше много върхове и спадове, с които трябваше да се справяте, но този месец ще бъде различен. Сякаш космосът ви помага по някакъв неразгадаем начин. Започвате с напълно свеж и нов подход към самия живот.

Ще има много въпроси, които ще привлекат интереса ви и ще се нуждаят от вашата енергия. В същото време ще почувствате силна увереност, която ще проправи пътя за реализиране на вашите проекти. Уверете се, че не правите рисковани ходове. Време е да представите добрите си идеи и да изпъкнете сред колегите си. Не всеки обаче ви желае успех. Внимавайте какво им доверявате и пазете някои неща за себе си.

През този месец забравете за безпокойството какво мислят другите за вас. Живейте предимно за себе си и трябва да се занимавате повече със себе си, а не с радикалните мнения или съвети на другите.

Може да се наложи да инвестирате време и пари в домакинство, ремонт на къща, повторно декориране или семейни дейности. В средата на месеца сте предразположени към настинки, вирусни инфекции и алергии.

Нещата в любовния ви живот няма да са идеални. Предстои период на преразглеждане на отношенията ви с партньора, така че внимавайте, не сте единствените с лупа, а и отсрещната страна. Вие сте свръхчувствителни, партньорът е твърде взискателен. Добре е да говорите, когато страстите се поуспокоят. Постепенно в рамките на месеца ще почувствате необходимостта да се отдръпнете и да се обърнете малко повече към вътрешното си аз. Ако сте необвързани, ще проявявате повече интерес към личните си стремежи и по-малко към сърдечните неща.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.