Хороскоп за Септември

Овен – Скъпи Овни, през септември ще бъдете по-мотивирани и оптимистично настроени, ще изживеете творчески период. Това е много добър период от годината, когато сте вдъхновени творчески и емоционално. След период на самозащита, сега сте по-отворени, по-спонтанни и по-склонни да поемате рискове. Подправката на живота за вас е в разнообразието от интереси, дейности и чувства, които трябва да изпитате този месец.

Не летете твърде високо или твърде далеч – избягвайте рискованите ходове, прибързаността, прекомерната увереност, че нищо не може да се обърка или просто безразсъдното поведение. Може да ви дебне някаква опасност или възможна злополука. Поемането на големи рискове, спекулации трябва да се избягват.

Може да се окажете водени от нетърпеливо желание да направите нещо; но без добре дефинирана цел, може да сте склонни към необмислени действия и да си навлечете проблеми. Може да се захванете с нови проекти или да подновите съществуващи.

Важно е да се опитате да завършите всички предишни работни задачи, преди да приемете нови отговорности. Самият край на месеца отново може да донесе проблеми с колегите и организацията, с някои спънки, които не зависят пряко от вас. Постарайте се да избягвате големи и най-вече ненужни покупки и инвестиции.

Ще имате моменти, когато ще сте нервни, но наистина няма нужда партньорът ви да усеща нервността ви чрез атаки или натиск от ваша страна. Избягвайте да прибързвате и с емоции и действия в сърдечна сфера, особено, ако сте необвързани и която може да ви остави наранени, ако не и разбити. Лесно може да тръгнете по грешен път и да влезете в конфликти.

Втората половина на месеца носи тенденция към физическа умора и възможни леки травми на крайниците. Не се претоварвайте и се опитайте да намерите необходимия баланс между задължения и почивка. Ще имате осезаем спад на енергията в самия край на месеца.

Телец – Скъпи Телци, първите дни на септември изглеждат приятни по свой начин, въпреки че може да дойде раздразнение от Венера в Лъв, което ще ви направи малко по-избухливи, малко по-нервни.  Всичко се ускорява, така че дори проблемите придобиват други измерения. Ще трябва да се справите с взискателни колеги, с кратки срокове и много бързане. Успявате да свършите всичко навреме, но това ви изтощава доста и ви натоварва. Опитайте се да избягвате ненужни словесни конфликти.

Определете приоритетите си и се фокусирайте предимно върху най-важните задачи. Финансовите въпроси все още заслужават специално внимание този месец. Здравословното ви състояние е стабилно през по-голямата част от месеца, възможни са проблеми с гръбначния стълб.

Марс в Близнаци, ще ви даде желание да поемете в различна посока в ежедневието. В най-комуникативния знак от зодиака Марс не само носи нови стимули, но и отключва някои ситуации, които са били временно блокирани. Благодарение на подкрепата му може да се почувствате изпълнени с нови идеи, които отварят нови врати за работа и бъдещи взаимоотношения. Можете да започнете да се подготвяте за промяна, като се опитате да работите върху  подобряването на вашия вътрешен и психологически живот.

Втората половина на септември носи по-добра комуникация между вас и партньора ви и по-добър климат в съществуващите отношения. Ако сте необвързани, през втората половина на месеца ще има повече приключения, любовни изненади, флиртове. Много интересни преживявания, свързани с нови хора, ще бъде по-динамично от обикновено. Би било желателно да отидете на почивка и да избягате от всичко, да се дистанцирате по някакъв начин от лоши новини, информация, тревоги и негативни хора.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през септември вашето чувство за хумор, креативност, образование и комуникация отварят вратите към много добри неща. Благоприятният аспект между Марс и Юпитер още в началото на месеца предполага време на по-голямо самочувствие и увереност във всичко, което е постигнато. Вашият ентусиазъм може да се отрази върху вашите приятели и колеги. Недоразуменията от миналото ще бъдат изчистени и преодолени.

Претоварването с отговорности на работното място може да ви накара да се почувствате стресирани или отпаднали, непредвидените събития от ежедневието могат да променят настроението ви, изисквайки повече спокойствие и проницателност. Пазете се от конфликт на интереси. Не се увличайте от усещания или чувства. Всичко трябва внимателно да се обмисли и анализира, за да се рационализира. Това ще бъде добър месец да се погрижите за дома, да декорирате или преместите някои неща.

Марс ще бъде дълго време във вашия знак, активен транзит, който ви помага да се освободите от стари зависимости и страхове. Дойде време да се борите с някои от вътрешните си блокажи, задължителни за укрепване на вътрешния ви баланс. Тази промяна ще ви помогне да видите себе си в различна светлина. Планетата ще ви дари със смелост и енергия. Внимавайте да не прекалите, защото  ефектът на Марс  е смесица от борбеност и агресия и понякога е лесно да се увлечете от лека свръхреакция. В този период може да сте по-чувствителни към несправедливости, към атаки (истински или предполагаеми) срещу вашата личност, към това, което смятате за заплаха за вашата идентичност. Марс в астрологията символизира  гнева: тази емоция, която идва от усещането за незачитане на някои от основните ни нужди и права.

Ще бъдете със сърце, пълно с любов и страст, готови да споделите много любовни преживявания. Сърцето ви ще вибрира за нови преживявания.

Morkadis

Рак – Скъпи Раци, септември няма да пропусне да отговори на вашите очаквания. С  Юпитер  във вашия сектор на кариерата, промяната е точно зад ъгъла! Сега той се отличава с по-щедро и уверено представяне, което насърчава всеки да даде най-доброто от себе си. Някои добри възможности и предложения идват към вас, помислете много внимателно какво ви се предлага, защото това може да отвори много благоприятен бизнес период за вас. Обърнете внимание на знаците около вас в ежедневието. Ще имате страхотни идеи.

Проверявайте отново всичко, свързано с документите, преди да подпишете или изпратите. Не разчитайте много на солидарността и лоялността на обкръжението си през този период, ще трябва да правите всичко сами. Обърнете внимание на важни детайли, защото има вероятност от пропуски, грешки, загуба на важни документи. Има и известна тенденция към претоварване или изоставане в задачите, което може да причини разочарование. Вярвайте, че ще бъдете достатъчно силни, за да преодолеете всичко.

Септември е малко по-гъвкав период, ще успеете да подобрите финансовото си състояние и може би да съберете някои неуредени искове. Вашата финансова интуиция ще бъде на върха си, така че ще можете да вземате добри решения. Това ще бъде чудесно време за допълнителни печалби. Ако мислите да инвестирате в друг имот, това може да е идеалният момент.

Това е времето за проучване и размисъл върху вашите цели. Също така може да е време, когато голяма част от усилията ви са насочени към лични/тайни въпроси. Може би с някои ситуации от настоящето ще успеете да разрешите проблеми от миналото.

Месец септември ще донесе много предизвикателства за вас и някой от близките ви приятели или някой от обкръжението ви може да предаде доверието ви, изпивайки напълно емоциите ви. Подобряването на вашите междуличностни отношения изисква да инвестирате доста време и усилия. В момента обменът на вашите идеи или други дълбоки мисли трябва да има предимство пред емоционалния обмен. Любовният живот е страхотен, ще изглеждате добре и привлекателно. Хората ще ви забелязват доста лесно, особено противоположния пол.

За необвързаните любовните и щастливи срещи ще се увеличат. Бъдете отворени за спонтанни срещи или други събирания.

Лъв – Скъпи Лъвове, септември е период, в който ще вложите много сила и воля в работата си. Всичко това ще ви се отплати, както усилията, така и знанията ви и ще достигнете позиции, които обективно отдавна заслужавате. До края на месеца ще имате различни дни и ситуации, доста променлив период. По пътя има малки препятствия, които въпреки това ще успеете да преодолеете блестящо. Вероятно ще се борите с хора или ситуации, които поставят на изпитание търпението ви. Отношенията с най-близките сътрудници и колеги могат да се влошат, независимо колко вие и отсрещната страна се опитвате да намерите общ език. Дори отношенията с началниците няма да са идеални, така че се пазете от спорове с хора, които са над вас по позиция.

Марс в Близнаци ви отправя покана за приемане на нови предизвикателства и нови перспективи, вместо да се забивате в класическия си начин на правене на нещата. Опитайте се да използвате тази енергия добре и се опитайте да разберете къде трябва да бъдете по-гъвкави и отворени за промяна. Вие сте фиксиран знак и като такъв сте склонни да останете вкоренени в определени мисли, вярвания, начини за правене на нещата.

През първата половина на месеца сърдечно-съдовата система и главоболието може да ви създават проблеми. Опитайте се да почивате повече и да укрепите имунитета си.

Не можете да повлияете решително на поведението на любимия човек, а що се отнася до вашето отношение, ще са необходими повече предпазливост и такт. Втората половина на месеца носи малко по-спокойна атмосфера и повече радост и за двете страни. Горе-долу можете да постигнете всичко, което сте планирали и замислили. Ще имате възможност да започнете някои неща, да възродите емоциите и страстите си, така че се възползвайте максимално. Радвайте се на свободата, живота, приятелите, общуването.

Дева – Скъпи Деви, пред вас се открива период с нови шансове, нови промени, които могат да ви отведат много по-далеч, отколкото си мислите в момента. Пазете се от неточни споразумения или лошо проектирани цели, що се отнася до крайните срокове. Резултатите от тези проблеми стоят преди всичко в екипната работа, която предполага споделяне на отговорностите, но и тежестта на задълженията. Това се отнася особено за външните работи. Самият край на месеца може да донесе определени проблеми в областта на финансите, избягвайте рисковани финансови ходове.

Първите дни на месеца носят спад на имунитета и енергията, което може да се отрази най-вече в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата активност, повече движение. През втората половина на месеца притокът на енергия е по-голям и настроението ви ще бъде по-добро. В края на месеца е необходим по-редовен сън и прекарване на малко повече време сред природата.

По-голямата част от септември би трябвало да представлява изключително благоприятен период за цялостните събития в любовната сфера за представителите на знак Дева. През първата половина на месеца ще получите повече подкрепа от човека, когото обичате. Средата на месеца отново носи лека нестабилност и проблеми в комуникацията. През втората половина на месеца преобладаващата стабилна и благоприятна атмосфера на любовния фронт трябва да доведе до положително чувство на удовлетворение.

Въпреки стабилните аспекти и относително стабилната ситуация в областта на емоционалните и любовните отношения, определен процент от представителите на този знак могат да „заспят“ и да попаднат в капана на инерцията, поддавайки се на линията на най-малкото съпротивление.

Свободни Деви, това е прекрасен период за вас да се раздвижите, най-напред в посока на забавление и общуване с приятели. Емоционално, въпреки възможността да започнете връзка или да се появи човек, който би ви харесал, не бързайте за никъде.

Везни – Скъпи Везни, месец септември ви носи много задължения, работа както по стари вече започнати работи, така и по нови проекти, които отдавна чакат реализация.  Може да бъдете принудени радикално да промените някои процедури, за да се вместите в някои нови професионални рамки. В този период можете да решите някои финансови задължения.

Събитията, които се случват сега, ще имат голямо значение за бъдещето ви и ще имат дългосрочен ефект. Това е време, когато може да се постигне голям напредък и да се постигне лично признание. Ще трябва да установите добри работни отношения и с колеги, подчинени и шефове. Не е време да предизвиквате системата!

Ще имате усещане за осъзнаване на вашите собствени ограничения през този месец. Във вас се натрупва определена решимост да промените не само живота или обстоятелствата си, но и на практика да се превърнете в нов образ. Блясъкът, стилът и нотката на класа са вашата силна страна сега. Този месец сте повече от всякога страстни и смели. Изпитвате известна възбуда и желание за вълнуваща дейност. По същество търсите да разширите дейностите си. Вашата амбиция и/или желанието ви да получите признание за постиженията си излизат на преден план. Независимо дали на професионално или лично ниво, вероятно ще имате повишено желание другите да ви забележат.

Везните, които са в емоционални връзки, ги очакват повече хубави и приятни изненади от тези с негативна конотация. Свободни Везни, през първата половина на месеца ви очакват много излизания, забавления и флиртове. През втората половина на месеца ще направите по-конкретен ход към човек, който ви е интересен от дълго време. Трябва да положите усилия да дръпнете спусъка в правилния момент, за да не загубите ценно време.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през септември вашият магнетизъм се оформя от елемент на мистерия и елемент на очарование.

В началото на месеца ще се появят разногласия с колегите, хората рядко могат да приемат истината, а вие трябва да бъдете честни. Наложете себе си, своя начин на организация, колкото и всички да влизат в сблъсък с вас. Слагайте всички карти на масата и предприемете всички стъпки, за да наложите своя начин на правене на нещата.

Склонни сте да преразглеждате своите избори и възможности. Няма нужда да поемате ненужни рискове или да правите нещо твърде екстремно. Сега определено не е моментът да правите вълни във водата. Не се опитвайте и не мислете, че можете да оправите проблемите на света. Използвайте това време, за да преоцените живота си и може би да промените това, което не работи добре за вас. Сдържаност и търсенето на това, което може да направи живота ви по-добър сега, ще доведе до положителни резултати за вас в бъдеще.

Що се отнася до областта на финансите, в този момент няма нужда от големи инвестиции. Започва период на стабилност и растеж в бизнес сферата, всичко върви по своя ред. Продължавате да се придържате към целта, която сте си поставили. Творческите проекти могат да процъфтяват с разширен фокус и удвоени усилия, които по никакъв начин не ви изморяват.

Може да срещнете трудности при изпълнението и задоволяването на вашите желания. Може също така да се случи, че сега сте толкова заети да работите или да се грижите за другите, че да нямате време за себе си и в процеса пропускате много хубави неща от живота.

Един бурен месец по отношение на емоционалните връзки. Използвайте цялото свободно време, за да общувате с хората като цяло. Подарете си излизания, общуване, тъй като имате изключително благоприятни аспекти за любовта. Вашият любовен живот е в добра фаза и можете да въздъхнете с облекчение. През втората половина на месеца ще се появят нови хора, които ще ви бъдат интересни и с които ще прекарате приятни и спокойни моменти

Стрелец – Скъпи Стрелци, началото на септември за вас носи шепа благоприятни възможности за нови проекти и вятър в гърба ви за сключване на някои по-големи сделки. Имате положителна инерция, която продължавате напред от миналия месец. Тези аспекти само ще станат по-силни за вас сега, стимулирайки вашата собствена креативност и стремежи.

Някои проблеми, свързани с работата, изглежда вероятно да ви занимават този месец. Септември може да донесе някои промени в плановете, които имате предвид, но това няма да развали настроението ви, особено ако следвате поговорката, която гласи „всяко зло, за добро“.

Копнежът да изпитате нещо ново, свободата да се разхождате около нови възможности, може да доведе до безпокойство, ако не знаете какво искате. Прекаленият оптимизъм може да доведе до загуби или разточителство. Може да има тенденция да прекалявате и да се отдадете на екстравагантности.

Вие достигате до сърцата на хората в проявата си на топлота, откровеност и приятелство. Това е доста щастлив, целенасочен месец, обещаващ оживено ежедневие. Привличате доста голям интерес към себе си. Правете това, което чувствате, че е вярно и правилно в сърцето ви. Това е време да следвате мечтите и идеалите си и да засадите семе под формата на желание за бъдещето.

Вие сте чувствени и земни в сексуалните си желания. Либидото е силно, но контролирано. Нещата са на път да потръгнат за вас. Ако сте необвързани, към края на месеца, много е вероятно да срещнете човек, който ще открадне сърцето ви!

Усещате положително настроение във взаимоотношенията и други аспекти от живота си. Наистина сте работили усилено за тези награди, така че седнете и им се насладете, вие заслужавате всичко това.

Козирог – Скъпи Козирози, пред вас през септември ще се открият страхотни възможности и се опитайте да бъдете първи на опашката, за да се възползвате от тях. Бъдете усърдни в работата си и вярвайте, че ще оцелеете при всякакви изпитания. Нервността и прибързаността могат да започнат още от началото на периода и е вероятно да се откажете от плановете си и да се адаптирате към новия ход на събитията.

Вкусът към нестандартното е предпочитан този месец. Редовните афери просто не изглеждат вече задоволителни. Очаквайте малко пътуване, очаквайте да срещнете нови хора. Ще изпитате удоволствие от всичко и всички, което разширява хоризонтите ви, както физически, така и емоционално. Далечните връзки и места могат да се харесат в по-голямата си част сега. Интересът от страна на другите се засилва и сте забелязани в почти всичко, което правите.

През първата половина на месеца атмосферата е благоприятна за планиране на социални дейности, събирания и излизания. Като цяло добрата комуникация ще бъде с най-близкото обкръжение и приятели. Разбира се, това се отразява и на партньорските отношения, комуникацията като цяло е добра. Използвайте този добър период за планиране на общи цели, насочете цялата си енергия към връзката ви. Средата на месеца носи още по-добър климат и се опитайте да приемете, че е настъпил моментът оптимизмът и вярата в любовта да се върнат в живота ви.

Ако се чувствате предпазливи и обезсърчени през септемврийските дни, не губете време в размишления за миналото. Пренасочете каквото ви е останало от вашата енергия и се съсредоточете върху уникалните преживявания в живота си и нещата, които ви правят специални. Ще усетите чувство на възторг, интелектуално и морално израстване. Оставете го да попие във вас и вие ще изпитате отново чувството на желание за живот.

Водолей – Скъпи Водолеи, стиснете зъби и се дръжте! През първите две седмици на септември водите ще бъдат малко по-бурни и може да ви е трудно да запазите спокойствие в ситуации, които са достигнали критична точка. Може да се раздвижат някои смущаващи енергии и да се разклатят основите, които трябва да се променят. Ще имате усещането, че нещо влиза под кожата ви, а с него и усещането, че наистина е дошло времето за промяна в живота, която може би не търпи повече отлагане.

Уран в Телец изисква ясни решения, които обаче със Сатурн в квадрат са трудни за вземане, отчасти защото ситуацията не го позволява, отчасти поради несигурност. Под въпрос може да има нерешени семейни и лични проблеми, решения, ясни разрези, които трябва да се направят.

Само бъдете търпеливи, това е благоприятен период за правене на планове, но и за решаване на натрупани дела, за да освободите място за нови неща. Получавате вятър в гърба си да завършите започнатите работи. През втората половина на месеца имате възможност за нови и много интересни контакти, предимно чрез приятели и социални мрежи. Вие сте достатъчно мъдри, достатъчно способни и достатъчно състрадателни, за да служите като светъл фар за другите. Позволявайки си да влезете в тази роля, може просто да откриете нова страна на вашата личност.

Свободни Водолеи, през първата половина на месеца се случва какво ли не, но като съберете и извадите и накрая нищо конкретно. През втората половина на септември имате шанс да срещнете някой нов човек или наистина да започнете комуникация със съществуваща любов, която някак си е била заседнала в предишните дни. Имате възможност, само не се затваряйте. Следвайте своите мечти и си пожелайте нещо. Ще се радвате, че сте го направили.

Риби – Скъпи Риби, септември започва добре, но ще срещате трудности. Астралният сценарий се променя радикално. Това е вид утвърждаваща енергия, към която не сте особено настроени и която може да ви направи по-нервни, неспокойни и импулсивни.

Транзитът на Марс ще засегне и някои въпроси от миналото, което може да реактивира стари рани, но ще ви позволи да подобрите или промените определени ситуации, може би не да ги промените радикално, но със сигурност да ги трансформирате във ваша полза. Ще бъдете активни, динамични, ще имате подход към нещата, който ще ви позволи да управлявате по-добре ангажименти, взаимоотношения, ситуации.

Юпитер в Овен може да помогне много, защото като ви стимулира да инвестирате ресурсите си и повишава личната ви увереност, той ви тласка да се стремите към нещо повече. Не да се задоволявате с това, което сте сега, а да тръгнете да търсите нови възможности.

През месеца ще почувствате нужда да се срещате с нови хора и благодарение на това желание за приятелство, влюбването е много възможно. Това е отлична стъпка, която освен че ви осигурява добра доза енергия, ще ви помогне да посрещнете събитията с по-голяма решителност и сила.

Подходящо време за създаване на нови запознанства, така че този период може да се окаже доста интересен. В лицето обаче на новите запознанства ще трябва да се опитате да бъдете по-конкретни, по-внимателни, по-малко мечтателни. Не идеализирайте потенциалните партньори, внимавайте на кои хора отдавате сърцето си. Възможно е някои от тях да изискват любов, внимание, ресурси, енергия от вас и да не ви дадат нищо в замяна. Със Слънцето в партньорският ви дом, е много лесно да се изгубите в мечти и илюзии, с риск от горчиви разочарования!

Септември също е чудесно време за работа по затворен проект, обучение, пътуване, научаване на нещо ново, но и да се посветите на любовта, на хората, на които държите най-много.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.