Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

зодии

Овен

Представителите на този знак се отличават с плам и страст в любовта. Техните ерогенни зони са най-често в областта на корема, слабините, бедрата. Както мъжете, така и жените много се възбуждат от докосване по стъпалата.

Телец

Необходимо е само да прекарате ръка през косата на Телец – и той вече се е побъркал. От това буквално му спира дъха. В допълнение, Телецът обича целувки по шията.

Близнаци

Близнаците са малко студени в леглото, но това не означава, че нямат ерогенни зони. Близнаците обичат, когато партньорът им ги докосва по гърдите, корема, долната част на гърба.

Рак

Мъжете и жените под знака на Рак са чувствителни по цялото тяло. Специално удоволствие им доставят ласки по ушите. Изключително „отзивчиви“ са техните устни.

Лъв

Лъвът безумно обича ласки по гърба. Не по-малко важни ерогенни зони са тях са главата и шията.

Дева

Този знак е експерт в удоволствията. Девите знаят всичките си ерогенни точки. Но за техните партньори би било хубаво да знаят, че у Девите са много чувствени и чувствителни устните, раменете и гърдите.

Везни

Везните харесват да ги докосват по стъпалата и краката. За отпускащ масаж на краката те са готови да се отблагодарят тройно.

Morkadis

Стрелец

Стрелците не са много чувствителни по отношение на ерогенните зони. И въпреки, че те обичат веднага да преминат към действие, все пак имат една слабост – това са зоните около устните.

Скорпион

Скорпионите са майсторите в секса, те винаги искат да научат нови неща с партньора си. Например да изследват всеки сантиметър по тялото му. Ерогенни зони на Скорпиона са бедрата, раменете и кръста.

Козирог

На Козирозите е присъщо любопитството в секса. Те с удоволствие ще се включат в почти всеки експеримент. Техните „лакоми“ места са ръцете, раменете и ушите.

Водолей

Разкрепостените Водолеи обичат дългата прелюдия, която им помага да се отпуснат напълно. Обичат докосвания и целувки по гърдите, вътрешната част на бедрата и пъпа.

Риби

Ключът към удоволствие за Риби е масаж. Те обичат всяко докосване, но трябва да сте умерено настоятелни с тях.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.