Хотели, обитавани от духове

Тези шест, обитавани от духове хотела, изглеждат на пръв поглед съвсем нормално. Но, когато влезете в тях и особено, когато се опитате да заспите ще видите призрак да излиза от банята, лице в огледалото или може да ви извикат с асансьора, докато сте в него, на 19-я етаж, въпреки, че никой не натиска копчето.

Хотел Рузвелт

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Говори се, че Мерилин Монро е обичала да отсяда в този хотел. Тя е имала запазена стая на нейно име там и често са я виждали да се скита безцелно сама наоколо.

Хотел Каза Моника

2

Един мъж се е обесил в този хотел и се говори, че се носят слухове за духове на деца, появяващи се в залите на хотела.

Хотел Галвес

3

„Нещастно влюбената дама“ е причина за слуховете носещи се за този хотел. Говори се, че една жена се е самоубила тук, докато очаквала мъжът и да се върне от морето. Казват, че тя все още броди из залите на хотела, очаквайки завръщането на любимия си.

Хотел Лорд Балтимор

4

Момиче се самоубива на 19-я етаж на хотела. Говори се, че то все още броди наоколо и може да заседнете на 19-я етаж с асансьора, по нейна вина.

Хотел Стенли

5

Morkadis

7

Този хотел е вдъхновил Стивън Кинг за книгата му „Сиянието“. Това говори само по себе си!

инфо: lifebg.net

Вижте още: 

ЗАМЪЦИ И ИМЕНИЯ, ОБИТАВАНИ ОТ ТРАГИЧНИ ДУХОВЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Снежана Апостолова 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.