Червилото издава характера ви

червило

Дали ще изберете огнено червено, класическо бордо или натурално прасковено – всеки нюанс червило разкрива много за вашата личност, твърди психологът Карън Пайн, автор на книгата „Mind What You Wear”. Авторката използва психологията на модата и познанията си по теория на цветовете, за да обясни как с избора на червило жените несъзнателно издават какви характери са. Психоложката анализира седемте най-разпространени цвята в палитрата на червилата.

Червено – страст, енергия и действие. Жените, които носят червено червило, са смели, уверени и сексапилни. Една от най-отличаващата се почитателка на този цвят сред звездите е 25-годишната Тейлър Суифт.

Пурпурно – любителките на този цвят са творци. Те обичат приятните разговори и обикновено действат на хората като просветление. Този оттенък внушава изтънченост и неповторимост. Почитателки на този нюанс са Чарлийз Терон и Риана.

Ярко розово – цветът на невинността. Електрическата версия на розовото обаче изпраща смесени сигнали за желание за близост и прикритост. Жените с такова червило често са объркани или просто не могат да намерят себе си. Ема Стоун превърна ярко розовото в тенденция през 2013 г.

Коралово – ентусиазъм, игривост и баланс. Жените, които избират кораловото, искат да бъдат забелязани, знаят къде отиват и бързат натам. През 2013 г. Джесика Алба изуми всички на червения килим с матови коралови устни.

Бордо – сила и загадъчност. Жените с влечение към този цвят червило не се разкриват веднага. Ще ви трябва време, за да ги опознаете. Ако искате връзка с такава жена, бъдете търпеливи. Дженифър Лопес наложи тенденцията през 2012 г. Три години по-късно тя се появи със същата визия на раздаването на наградите „Тони”.

Телесно – уязвимост и откритост. Жените с естествени устни са готови да дадат сърцето си, те са отворени към света и нямат какво да крият. Кери Уошингтън е овладяла изкуството на „голите” устни.

Без червило – жените, които са склонни да не носят нищо на устните си, търсят открит и честен човек, защото не искат да играят игри. 43-годишната Гуинет Полтроу често споделя снимки в Инстаграм без грам червило.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

ЛЮБИМОТО ЧИСЛО РАЗКРИВА ХАРАКТЕРА ТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.