Шаманско гадание, което ще ви каже какво да очаквате скоро

Много интересно гадание, просто трябва да изберете един ударен музикален инструмент!

Преди хилядолетия и преди началото на всички религии, когато човечеството все още живеело на племена, в трудни ситуации, хората винаги се обръщали към най-мъдрия човек от племето – шаманът. Шаманът лекувал болести, предсказвал бъдещето и давал съвети. Той нямал право на грешки, тъй като древните хора били достатъчно жестоки.

Това древно шаманско гадание било използвано в трудни ситуации или в такива ситуации, когато наистина е бил необходим съвет.

Разгледайте картинката и изберете този, който ви харесва най-много.

Номер 1
Животът е самодостатъчна система, която се стреми да поддържа баланс. Когато пожелаете нещо силно, или обратно, насилствено отхвърлите нещо, животът започва да ви хармонизира. Да предположим, че сте силно привлечени от някого и чувствата му постепенно изстиват към вас или просто изчезва от живота ви. Животът ви учи първо да обичате себе си – само тогава можете да обичате другите. Същото се случва, ако сте обсебени от парите.

Парите започват да ви заобикалят – докато се успокоите и оставите събитията да се развиват естествено. Има много начини да си върнете хармоничното състояние. Медитирайте сред природата, помолете Висшите сили да ви помогнат да почувствате хармония.

Номер 2
Вселената е живо същество. Ако я помолите за нещо и получите това, което сте поискали, не забравяйте да благодарите. Не забравяйте, че липсата на благодарност спира източника ви на изобилие.

Искрената благодарност, напротив, кара Вселената да иска да продължи да действа във ваша полза. Не забравяйте да благодарите и на себе си за всичко, което правите за себе си и за хората около вас. Благодарността не винаги може да бъде изразена с думи, но определено трябва да получите награда за труда си. В противен случай ще загубите интерес към тази дейност и ще изпаднете в апатия. Опитайте се да поддържате баланс – както за себе си, така и за околните.

Номер 3
Магията е това, което помага да се изживее една мечта. Това е искрата на възможностите – възможността за чудо, което идва от сърцето. Забележете всички прекрасни неща, които ви заобикалят във вашето ежедневие. Вие сте под влиянието на някои магически сили, можете да използвате тези магически сили в полза на себе си и на хората около вас.

Не забравяйте, че най-голямата магия и чудо е вашият живот и животът на вашите близки! Радвайте се на даровете на Вселената, наслаждавайте им се и бъдете благодарни за всичко, което ви е дадено. Нека магията донесе мир в душата и да отвори нови възможности. Изчистете страховете си.

Номер 4
Луна. Външните енергии ви обръщат голямо внимание. Може би в момента се случват по-важни събития, отколкото изглежда на пръв поглед, но сега можете да бъдете напълно спокойни за изхода от ситуацията. В близко бъдеще всичко ще се реши от само себе си и всички, които са замесени в тази ситуация, ще бъдат доволни.

Вие сте на кръстопът. Направете своя избор в съответствие с това, което ви казва вътрешният ви глас. Не се обвързвайте със старата система от вярвания, отървете се от всички ограничения. Не забравяйте, че самата Вселена ви подкрепя. Сега е чудесно време за промяна към по-добро. Можете да постигнете голям успех. Продължавайте напред.

Този път е безкраен. В центъра на знака за безкрайност е концентрирана вашата вътрешна мъдрост. Днес получавате достъп до нея. Предприемете стъпки в правилната посока.

Номер 5
Сега е подходящ момент да вдъхнете живот на мечтите си. Огледайте се и се запитайте, живеете ли по начина, по който искате? Ако не, опитайте да направите положителни творчески промени. Помолете Вселената да ви насочи в нова посока. Често природата ни дава вдъхновение. Седнете в градина или парк, разходете се.

Morkadis

Мислете за добри неща и оставете мислите ви да текат свободно. Божественото се опитва да ви насочи в нова посока. Слушайте вътрешния си глас и помолете за помощ от други измерения. Оставете Духа да ви води и защитава. Трябва да вдъхновите редица хора. Но не забравяйте, че не трябва да лишавате човек от свободния му избор.

Номер 6
Желание: Време е да използвате ума си, за да изведете вътрешните си блокажи на повърхността. Ако искате да постигнете нещо, не мислете, че го нямате. Представете си, че вече го имате. Създайте образ на това, което искате. Заредете го с енергия и жизненост. Помислете над всички детайли, опитайте се да видите картината възможно най-ясно.

Мисълта е материална и когато образът ви най-накрая се формира, той ще се превърне в независимо живо същество, което ще намери възможността да бъде въплътено в реалността. Ако ви е трудно концептуално да си представите какво искате, можете да нарисувате това, което искате и да поставите рисунката на видно място.

Използвайте всеки метод за визуализация, удобен и достъпен за вас и вашето желание със сигурност ще се сбъдне. Отнасяйте се към този метод като към игра и не забравяйте да благодарите на съдбата за това, което ще получите.

Древно шаманско гадание, което ще ви помогне да подредите живота си.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Тест: Разберете какво се крие в дълбините на подсъзнанието ви!

Дървото на любовта – визуално-психологически тест

Гимнастика за мозъка — забавен тест + отговори

Формата на краката разкрива вашия характер!

Ако обичате да ни четете, можете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.