Щастлив и успешен ден за тези, които вършат добри дела

Луната е знак Овен до 02:48ч на 10 май

Емоционалното напрежение може да се увеличи, възниква импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Днес компромисът едва ли е възможен. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

27 лунен ден от 05:01ч на 8 май до 05:22ч на 9 май

Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. В този лунен ден добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Получаваме възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва напрежението и вълненията. Не е ден да се занимавате с битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата ситуация.

Болестите започнали сега не са опасни. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Всяка химия е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща. Смята се, че средствата, насочени днес към благотворителността, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство – духовно и материално.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

19 слънчев ден –  Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате желанията им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.