Ядрен физик: Задава се Второто пришествие

исус

Наближава времето на Второто пришествие. Това обяви ядреният физик и философ академик Божидар Палюшев, позовавайки се на научни твърдения, базирани на новата наука „Физика на Бога“.

„Очевидно наближава времето на Второто пришествие на нашия Господ Исус Христос. България не може да се оправи поради краткото време, което ни остава“, коментира той, пише „Телеграф“.

Според Светото писание Второто пришествие ще настъпи в края на човешката история, когато Исус Христос се завърне на Земята и установи тук Божието царство. Второто пришествие се свързва и със Страшния съд, когато грешниците ще бъдат наказани. Библията обаче не посочва конкретен ден на неговото настъпване, но казва, че определени знаци и събития ще го предшестват.

Според акад. Палюшев тези събития са близо. „Живеем в последното време на Земята!“, категоричен е той.

Академик Божидар Палюшев дълги години е работил в ядрения и философския институт на БАН. Защитил е дисертация върху Теорията на елементарните частици в Московския държавен университет. Сега преподава в Лондонското училище по икономика.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Исус Христос е най-значимата личност на всички времена

Най-прочутите конспирации в древния свят: Цезар се е самоубил, а Исус е син на Клеопатра

Археолози откриха мястото, на което Исус е превърнал водата във вино

Евангелие разбуни духовете с думите: И рече Иисус – това е жената моя

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.