Седмичен хороскоп от 18 до 24 юли

Астро-аспекти

На 18 юли Венера преминава в знак Рак

На 18 юли Меркурий опозиция Плутон

На 19 юли Меркурий преминава в знак Лъв

На 20 юли Слънце опозиция Плутон

На 22 юли Слънцето преминава в знак Лъв

На 23 юли Меркурий тригон Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците –Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване  по лунен ден –  19, 20, 23 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата  по лунен ден –  18, 20, 21, 22, 23 юли

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

18.07. 09:44 – 18.07. 14:19
20.07. 17:20 – 20.07. 21:24
22.07. 02:46 – 23.07. 08:12

Овен – Търсите нещо ново и не изключвате възможността да направите промени в професионалния си живот. Обърнете голямо внимание на взаимодействието с колегите. В работата проявявате инициатива и изявявате професионалните си умения, което е много добре, но личният ви живот изглежда има някои недостатъци. Би било добре да видите какви са те и как можете да ги поправите възможно най-скоро. Имате нужда от нови идеи, силна воля, адаптивност към всяка ситуация, честна игра, но също така да можете да вземете решение веднага и да започнете да действате.

Благоприятни дни – 23, 24

Morkadis

Бъдете внимателни –19, 20

Телец – Със сигурност няма да скучаете през тази седмица. Ще откриете, че можете блестящо да преодолеете несигурността, да оправдаете незначителните грешки и да спечелите доверието на когото пожелаете. В емоционалните въпроси ще придобиете смелост и ще кажете това, което искате. Ще се събуди спящия досега демон на вашата чувственост в тялото ви и ще му позволите да доминира над всичките ви сетива. Не трябва да правите нищо, което партньорът ви не харесва, защото може да имате сериозни проблеми с това. Няма да имате проблеми с бюджета, ако харчите пестеливо и разумно. Ако сте безразсъдни, ситуацията ще тръгне надолу.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Близнаци – Седмицата носи импулсивност и вълнение, че определени събития най-накрая се задвижват. Около вас вибрира наелектризиращо напрежение и е трудно да го пренебрегнете и да не се поддадете на страстите. Това означава, че вашият път е ясен и нищо не ви пречи да вървите напред. Ако досега сте смятали, че държите всичките си желания под пълен контрол и че нищо на света не може да ви извади от равновесие, то сами ще се убедите, че сте грешили напълно. Събитията от тази седмица ще ви донесат много промени, които значително ще повлияят върху живота ви.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

Рак – Колелото на съдбата ви носи неочаквана и внезапна промяна, която обаче е необходима за по-нататъшното ви развитие и прогрес в живота. Всички сме подчинени на по-висши закони и справедливост по време на житейския си път. Ще се съгласявате с околните, но ще постигнете каквото искате с хубава усмивка. Всичко ще дойде при вас от само себе си. Никога не е късно да промените това, което ви притеснява и да намерите ново и по-изгодно решение. В емоционалната сфера обаче ви очакват приятни изненади, нежни щуротии, малко разсейване.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –19, 20

Лъв – Няма да се напрягате много на работа и да си давате зор. Приемайте всичко с хумор и не се тревожете за дребните неща. Може би известен самоконтрол не би ви навредил, така че казвайте по-малко, отколкото наистина искате. Тази седмица ако подходите много по-практично към определени въпроси, само така ще можете да си осигурите комфортен живот. Очакват ви няколко приятни изненади, може би дори интересни запознанства и срещи. Може да има щастливи съвпадения, които ще бъдат във ваша полза. Дръжте очите и ушите си отворени.

Благоприятни дни – 9, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Дева – Това ще бъде много добра седмица. Ще можете да изразите своята креативност перфектно и ще сте в перфектна хармония със заобикалящата ви среда, ще се наслаждавате на живота във всичките му форми. Ще бъдете търпеливи и упорити в работата. Може да се изморите малко, но в крайна сметка ще стигнете там, където сте планирали. Ще се опитате да намерите решение за всеки проблем. Ако трябва да направите нещо, от вас се изисква да направите решителна крачка напред, без колебание или съмнение.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

Везни – Тази седмица не само, че няма да постигнете своето, но ще почувствате тъгата на разочарованието, ще се почувствате уязвими в най-чувствителното място на душата си. Може да бъдете измъчвани от силно страдание от нещастна и неосъществена любов (или друго), чувство на самота и меланхолия. Скръбта е достигнала дълбоко в сърцето ви и сега трябва да се излекувате от мъката си. Но нищо не е загубено и скоро късметът ще се усмихне и на вас и вие отново ще заживеете дните си както преди. Внимавайте с действията, които предприемате. Възможни проблеми със съня. Вземете необходимите предпазни мерки, но не прекалявайте с лекарствата.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –19, 20

Скорпион –  През тази седмица ще бъдете практични и оптимисти. Изпълнявайте задълженията си навреме, така ще намерите вътрешен баланс и благополучие. Не решавайте лични въпроси, осланяйки се мнението на другите, дори и да са приятели. Разчитайте на собствените си желания, решения. Ще се чувствате добре, ще успеете да запазите душевното си равновесие, дори някъде да има късо съединение. Опитайте се да мислите за себе си, отделете време за четене на добра книга, почивка или разходка сред природата. В любовта не си играйте с огъня.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Стрелец – През тези дни ще имате нужда от по-дълбоко разбиране и ще успеете да затворите определена глава от живота си и да стигнете до ясно решение. В същото време може да откриете съществено обстоятелство, което сте пренебрегвали досега и което е повлияло на отношението ви към цялостното възприятие на ситуацията. Избягвайте конфликти и поддържайте позитивно настроение с подходящо чувство за хумор. Този подход ще гарантира вашия успех и ще ви помогне да развиете своята личност.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

Козирог –  И най-тайните копнежи и очаквания могат да бъдат изпълнени, пазете се от пренасищане с някои удоволствия. Избягвайте да оказвате прекалено голям натиск върху тези, на които наистина държите. Нещата през седмицата постепенно ще се стабилизират. Ще сте концентрирани в работата и ще постигнете всички цели, които сте си набелязали. В някои моменти ще сте нервни и стресирани. Старайте се да се отпускате от време на време. Опитайте да промените обстановката, разместете мебелите. Новото преразпределение в дома променя енергийните вибрации в пространството и стават малки чудеса!

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –19, 20

Водолей – Не си създавайте излишни притеснения, тъй като постоянният стрес може да навреди на здравето ви. Придържайте се към обичайните коловози, за да избегнете проблеми. Фокусирайте се върху решаването на ежедневните проблеми и довършвайте започнатото. Сега е най-подходящо да планирате ваканция със семейството си или любим човек. Въпреки интензивният период, все пак ще имате време за романтични срещи. Отделете време за себе си, за да се отпуснете, да се социализирате или да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие, някое хоби. Някои запознанства ще се случат неочаквано.

Благоприятни дни – 9, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Риби – Седмицата за мнозина ще бъде малко повече натоварена.  Погрижете се повече за себе си и не се фокусирайте върху проблемите на другите. Вземете всичко в свои ръце и не се оставяйте някой да ви диктува правилата и действията. Не трябва да просвещавате други лица в личните си планове и намерения, не бъдете прекалено приказливи, това може да ви навреди много.  Подходящо време да се погрижите за решаване на някои „висящи“ въпроси, за които сте били възпрепятствани по една или друга причина да се справите.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.