19-годишната Джорджия Ранкинг, която изглежда като малко дете

2

19-годишната Джорджия Ранкинг от Великобритания страда от рядка форма на скелетна дисплазия, заради която тя прилича на двегодишно дете. Момичето признава, че постоянно изпитва болки, но при това се гордее с твоята уникалност.

3

Състоянието на Джорджия е толкова рядко, че тя няма дори официална диагноза. Все пак момичето не може да бъде наречено обикновено джудже: тя е много по-ниска от всички останали, ръстът ѝ е само 80 сантиметра. При това Джорджия не се безпокои от ниския си ръст, а от постоянните болки, с които никакви лекарства не могат да се справят, пише в. „Мирър“.  „Изпитвам болки от събуждането си до заспиването си“, споделя Ранкин.

4

Освен това, гледайки на Джорджия, трудно е да се повярва, че тя изпитва мъки – момичето постоянно се усмихва. Тя със смях разказва с какви трудности се сблъсква при избора си на дрехи, като твърди, че въобще не се притеснява от външния си вид. „Харесва ми да съм такава уникална. Аз и самата вече не искам да съм като всички останали“, казва момичето.

5

Не винаги обаче е било така – в училище момичето постоянно се сблъсквало с неприязън от страна на своите връстници и много се разстройвала заради своите различия с тях. Освен това, първите десет години от живота си Джорджия била принудена редовно да постъпва в болница – нейният необичаен организъм постоянно се сривал, а на 13 години момичето се лишило от възможността да ходи. Въпреки това, сега Джорджия живее пълноценен живот. Единственото, което я безпокои, са непрестанните болки.

„В един момент аз разбрах: каквото и да правя, хората винаги ще ме съдят. Значи, това не трябва да ме спира по пътя ми към моите цели“, казва Ранкин.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Особняците от цирка, които наистина са съществували

Запознайте се с истинския Шрек – Морис Тиле

Трогателната история на ‘най-грозната’ жена в света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.