3 магически ритуала за привличане на позитивна енергия

Едно от най-прекрасните неща в магията е, че може да се направи навсякъде и по всяко време. Не е нужно да носите специално наметало или да танцувате около бълбукащ котел…

Въпреки че всички искаме голяма любов, много пари и живот, пълен с приключения, понякога се нуждаем от съвсем малко магия: нещо, което да ни накара да се чувстваме по-добре всеки ден. Ето три прости магически ритуала, които ще ви помогнат да бъдете позитивни, уверени и съсредоточени. Опитайте ги и вижте как магията се случва в живота ви!

Ритуал за защита на енергията

Как да го направите: Има много вариации, но ето два от най-приятните. Първата техника се нарича „закопчаване с цип“, където си представяте огромен цип, който започва от таза ви и минава чак до върха на главата. Всичко, което трябва да направите, е да си представите как затваряте този цип и по този начин запечатвате цялата си доброта и позитивизъм!

Какво прави: Защитата на вашата енергия е начин да държите негативните влияния далеч от себе си. Случвало ли ви се е да влезете в стая и да чувствате сякаш поглъщате лошите вибрации на някой друг? Не си го измисляте!

Кога да го направите: Най-добре е преди да напуснете къщата за деня, въпреки че можете да го повтаряте през целия ден, когато се чувствате изтощени.

Втората техника за привличане на положителна енергия включва виждане на себе си вътре в сфера. Някои хора обичат да се визуализират вътре в голям розов балон, през който може да проникне само положителна енергия (и цялата негативност, ревност и лоши вибрации се връщат обратно! ).

Ритуал за повишаване на увереността

Как да го направите: Вземете парче карнеол и го заредете под светлината на пълната луна. Поставете го на перваза си и задайте намерението този камък да събуди отново силата ви да се движите уверено във всяка ситуация, да запали вашата жизненост и да ви изпълни с положителна енергия. След като го оставите да се зарежда за една нощ, можете да го използвате, когато пожелаете! Дръжте го в джоба си по време на интервюта, поставете го на бюрото си и го разтривайте, когато имате нужда от малко енергия и кураж!

Какво прави: Този талисман ще ви държи фокусирани и уверени, независимо срещу кого и какво се изправите. С помощта на този камък можете да продължите уверено напред, независимо от всичко.

Кога да го направите: Първоначално при пълнолуние. След това всеки път, когато се насочите към ситуация, в която искате да бъдете най-добрата си версия.

Ритуал медитация

Излезте навън. Събуйте обувките си и стъпете на тревата. Намерете тихо място и застанете с разтворени крака, наклонете глава назад и затворете очи. Представете си дълга връв, която тръгва от коронната ви чакра и влиза в земята, слизайки толкова дълбоко, че докосва земното ядро. След това визуализирайте разширяването на тази връв, така че да стане като красив космически улей, през който целият гняв, тъга, ярост и объркана енергия се стичат надолу. Когато почувствате, че сте го пуснали, можете да взривите кабела (в ума си, разбира се! ) и след това да визуализирате слънцето, изпълващо тялото ви със златиста светлина.

Какво прави: Тази супер проста техника за медитация е един от най-добрите начини, които познавам да се отпуснете наистина. Вместо да се задушавате и да се чувствате обзети от безпокойство, избирате да се свържете със земята и да позволите на вашата негативна енергия да изчезне. Като по този начин привличате позитивна енергия.

Morkadis

Кога да го направите: Всеки път, когато се чувствате стресирани, претоварени, разочаровани, ядосани.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

4 ритуала за привличане на пари

Магически ритуали с ориз

Защитен ритуал със сол

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.