7 причини да се влюбите в жена Рак : Лоялна, страстна и цени мелките жестове.

Когато мислите за жената, родена под знака на Рак, вероятно си я представяте с доста труден характер, която би могла да изкара извън нерви и човек със спокойствието на монах. Това обаче е доказателство, че не винаги можете да съдите един човек според неговата зодия, пише mozache.com Истината е, че жените, родени между 22 юни и 22 юли, са известни с това, че създават едни от най-щастливите семейства и са истински пазителки на домашния уют. Ето няколко причини да бъдете благодарни, ако имате такава дама в живота си!

1. Жената Рак знае какво прави

Ако нещо се обърка или изскочи непредвидена ситуация, няма място за паника. Винаги можете да разчитате на нея да задвижи нещата, защото в главата си тя не само има план Б, но и поне още 5 варианта. Раците винаги са подготвени!

2. Лоялна е към половинката
Независимо дали мъж, или жена, всички родени под този знак са хора на честта. Ако ви е дала сърцето си, вашата любима никога няма да отклони вниманието си другаде, да залитне или да попадне в неловка ситуация.

3. Когато са спокойни, Раците са ужасно мили
В момента, в който се почувстват сигурни и спокойни във връзката си, Раците стават по-мили и от козлета. Няма любов, толкова топла и радостна, колкото тази на жена Рак. Ако сте си я спечелили, насладете й се.

4. Пази гърба на близките си хора
Ако искате стабилност, лоялност и романтика в едно, изберете жена Рак. Тя може да донесе Ада на земята, ако някой застрашава спокойствието на любимите й.

5. Изслушва и дава добри съвети
Нуждаете се от помощ при сложен проблем или просто някой да ви изслуша, без да съди? Ракът е вашият човек! Те бързо успяват да влязат в ситуация, не прибързват с изводите, но пък винаги дават адекватни съвети.

6. Страстна е

Ако жената Рак, която желаете, ви е избрала, страстните й целувки ще са първата улика, че сте на прав път. Тезми дами целуват смело и опитно, сякаш правят любов, а всъщност само загатват какво ви очаква.

7. Не е материалистична
Тези жени знаят какво наистина има най-голямо значение в живота. Раците не се интересуват от парите, колите или дрехите ви. Разбира се, че ценят лукса, но предпочитат да си го спечелят чрез здрава работа.

Една огнена жена, която огрява всичко до което се докосне. Винаги усмихната, и с уникална аура, жената Рак ще направи живота ви една идея по-добър и завладяващ.

Обичайте я, пазете я, но не я наранявайте, защото жената Рак умее да поставя на място всеки, който се осмели да си играе игрички с нейното сърце.

източник: mozache.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.