Aлфа- състоянието като магически инструмент за изпълнение на желания

мисъл

Вие също си мечтаете за магическа пръчка?

Само си представете: едно замахване – и желанието е изпълнено! Просто така, за баналното „благодаря“.

Има и такива късметлии, които вече имат магически набор от инструменти, иначе как успяват толкова лесно да получават всичко? Всъщност повечето от тях знаят за тази уникална технология и я практикуват.

Оказва се, че всеки човек е способен на невъзможното. Визуализацията на желанията и Законът за привличането работят безотказно и са винаги ефективни за тези, които знаят как да настроят ума си на определена вълна и да влязат в алфа -състояние.

Какво е алфа – състояние?

Може да се определи като „изменено състояние на човека“, когато за осъществяването на една мечта се включва особена част на вашия Аз – подсъзнанието.

Дори не можете да си представите какво ще можете да постигате, когато се научите да влизате в алфа – състояние и да го управлявате. Всяко ваше желание ще се изпълнява точно така, както ви е необходимо. Освен това ще можете лесно да управлявате своите чувства, преживявания, както и да коригирате поведението си, и да се отървете, например, от лоши навици.

Как да влезете в алфа- състояние?

По принцип, вие сте в състояние алфа всеки път, когато се будите или заспивате, в периода между събуждане и заспиване. Така че най-ефективният начин да се научите на динамична смяна на състоянията е медитативен. Той идеално е представен в творбите на Хосе Силва, който е създал уникален метод, базиран на алфа -състоянието.

Затворете очи и насочете погледа си нагоре под ъгъл 20-50 градуса. Вие вече сте в алфа – състояние. Все още е неизвестно защо мозъкът точно по този начин лесно преминава в режим алфа.

За да запазите това състояние започнете да се броите от 99 към 1. Трябва да автоматизирате процеса , така че после лесно да го използвате. Максималнo се отпуснете.

Нарисувайте обекта на своето желание. След като стигнете до 1, мозъкът ви ще бъде напълно настроен на алфа вълна. Сега вече можете да поработите върху желанието си. Представете си картината на това, което искате да получите. Тя трябва да бъде много ясна и ярка. Смята се, че в алфа- състояние най-добре се възприемат визуални образи (визуализация). Ако не успеете от първия път, трябва да си представите нещо друго, по-елементарно, за тренировка. Насладете се на картината.

Излезте от алфа- състоянието. За да направите това, започнете да броите от 1 до 99. И с последната цифра отворете очи.

Колкото повече практикувате прехода в състояние алфа, толкова по-лесно ще ви бъде да се настроите на него. С течение на времето ще отпадне необходимостта да броите до 1 от 99, ще ви бъде достатъчно само от десет, пет или дори от три. И вие ще бъдете в състояние да правите това навсякъде, дори и по време на работа, на парти или на път.

Morkadis

Алфа- състоянието е истинска магическа пръчка. И тя може лесно да се се окаже и във вашите „ръце“. Тренирайте и развивайте своите способности. Те са безкрайни!

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.