Изгонете злите сили с мента

мВсички познаваме ментата като растение, от което се прави приятен за стомаха чай. Но в езотерично отношение ментата има много приложения. Ето някои от тях:

 • помага за установяване на връзка с предците;

 • премахва магии;

 • просветлява съзнанието;

 • възстановява нарушеното душевно равновесие;

 • отваря сърдечната чакра;

 • подобрява процеса на получаване, обработка, предаване и съхранение на информация в мозъка;
 • подобрява енергийното състояние и отделителната способност на ендокринните жлези;

 • заздравява повредените части в ефирното тяло на човека, премахва или спира растежа на излишните „израстъци” върху фините тела;

 • прогонва и унищожава паразитиращите във фините тела и във физическото тяло

енергийни същности;

 • отнема нервното напрежение;

 • защитава от противници и техните нападки;

 • повишава екстрасензорните способности, изпълва с любов и очиства;

 • регулира енергиите в ефирното тяло.

Ментата осигурява спокойна обстановка, мир и добри отношения в семейството. За да постигнете семейна хармония, е достатъчно един път на ден да изпивате по една чаша чай от мента.

Morkadis

Ако искате да имате спокоен и благословен сън, направете си седем ментови възглавнички. За максимален ефект, те трябва да бъдат ушити от памучен плат, бял на цвят. Не е нужно да бъдат големи, важното е да ги разположите из цялото легло, на което спите. Сменяйте ментата от възглавничките на всеки три месеца.

Друга полезна способност на ментата е това, че тя очиства помещенията от зли духове и привлича добрите духове.


Ако искате да прогоните злите сили, наберете или внесете в дома си на растяща или пълна Луна рано сутринта листа и клончета от мента. Разположете ги в дома си произволно. Вечерта, след залез слънце, обходете всички стаи със запалена зелена свещ, като започнете от входната врата и продължите обратно на часовниковата стрелка. След като обходите навсякъде, поставете свещта в свещник в центъра на някоя стая и я изчакайте да догори до край. След една седмица съберете ментата и я занесете на полето.

В случай че искате да призовете в дома си добрите духове, на растяща Луна направете достатъчно на брой връзки от мента и ги поставете във всички ъгли на къщата, включително и на входната врата – за тази цел трябва предварително да сте преброили броя на ъглите.

Ако имате нужда от пари, сложете няколко листа мента в портмонето си.

За привличане на успех, пригответе вана, в която добавете ментови листа, събрани на растяща Луна. Друг начин да извикате късмета си е да носите няколко листа мента в десния си джоб.п

За да се самоочистите от неволната злоба, която ви е завладяла, пригответе следната очистваща напитка: 3 суп. лъж. мента залейте с 2 литра вряла вода. Оставете запарката да кисне 10 минути и след това я прецедете и добавете към чая един ситно нарязан лимон, заедно с кората. Изпийте цялото количество за един ден. Правете този очистващ ритуал всеки ден в продължение на една седмица, като започнете на намаляваща Луна. За да подсилите очистващия ефект, палете всяка вечер по залез слънце жълта, бяла, светлозелена или розова свещ.

През зимата е добре да очиствате енергийно дома си, като го опушвате със запалена мента.

инфо: http://psihobg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.