Мъртва котка се завърна при стопаните си

koteБританско семейство се убеди, че котките наистина имат девет живота, след като техният котарак се завърнал в дома им девет месеца, след като лично те го погребали.

 Анджело Петрило, който живее във Великобритания, погребал в присъствието на семейството си любимеца на къщата – рижавия котарак Алф.

Котаракът загинал, сгазен от кола, и стопанинът му го открил близо до двора на дома си. Скоро след случката Анджело заедно със съпругата и сина си преместили в друг град.

Преди да заминат, те взели друга котка, Фреди. Техните бивши съседи обаче им се обадили и казали, че някакъв рижав котарак постоянно мяучи под прозорците им и се опитва да влезе от мястото, от което се прибирал в къщата Алф.

Анджело бил потресен, тъй като заровил тялото на Алф със собствените си ръце в земята. Въпреки че бил убеден, че това не може да е неговият котарак, той заминал, за да провери какво става.

За негово учудване рижавата котка наистина била Алф. Той не само че бил жив и здрав, а дори успял да надебелее. След като разровил мястото на погребението, Анджело не намерил никаква следа от труп.

Цялото семейство било много щастливо от факта, че домашният им любимец се е завърнал от гроба. Те дори не искали да търсят обяснение на този странен факт.

Според някои има вероятност котката да не е била наистина мъртва и да е успяла да излезе от земята, след като е била заровена. Но процесът на възстановяване е отнел доста време, затова не се е появила веднага при стопаните си.

Други смятат, че има вероятност котката наистина да е умряла, но да се е случило нещо необяснимо и тя да се е върнала от мъртвите, за да бъде отново със стопаните си.

Източник: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.