Природният Фън Шуй

Възможно ли е според вас природата да създаде нещо, което ние хората трудно успяваме? Ако не сте сигурни какъв е отговора, то той е да, възможно е. Дори понякога се справя много по–добре от нас. Нека видим как.

Балансиращата скала – Дигби, Канада

а1

Тази скала е висока около 9 метра и се намира в Нова Скотия, Канада. В случая е точно до морският бряг, където макар и труднодостъпна е една доста известна атракция.

Ел Торкал де Антекуера – Андалусия, Испания

а2

Намираща се на юг от планината Антекуера в Испания в националния парк Ел Торкал може да бъде видяна тази невероятна скала. Просто красиво.

Кйерагболтен – Норвегия

а3

Станала доста известна напоследък, главно в интернет тази скала определено има с какво да впечатли. Начинът, по който стои между другите две скали е впечатляващ.

Скалата на Нефертити – САЩ

а1

Честно да си кажем не можем да определим доколко тази скала прилича на известният бюст на Нефертити, но като цяло е наистина изумително как успява да балансира.

Балансираната скала – Колорадо, САЩ

а2

Известна като Балансираната скала, този огромен камък наистина впечатлява с начина, по който успява да виси сякаш на косъм над долината.

Дъ Чизиринг – Англия

а3

 Определено поглеждайки тази снимка, човек остава с впечатлението, че това е създадено от човек, но в случая няма нищо такова. Е, тази скала наистина успява да събере погледите.

 

Скалата Идол – Бримхан Мур, Англия

Morkadis

а1

Погледната отстрани тази скала наистина напомня на обърнато с главата надолу древно божество. А самият факт, че се държи върху толкова малко повърхност ни кара да си мислим, че това наистина е някакъв идол.

Пиро Клавадо – Сидюбре, Франция

а2

В превод името на тази скала означава “Закованата скала”. Мисля, че е донякъде ясно защо французите я наричат така. Особенно като се има предвид издължената и предница.

Прочетете още: Загадките на Наска

инфо: http://neshtoto.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. takaini 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.