Български езотерици в спор заради клипа на Animal Planet, показващ кадри на русалка (видео)

Български езотерици Кеазим Ходжа и Мариана Везнева, феномен и учен анализираха документалния филм на Animal Planet , показващ русалка в Гренландско море.

За първия те съществуват, а за изследователката те са измислица. Това споделиха в предавена на TV7.  „За мен това нещо не е истинско, но русалките съществуват“, каза Кеазим Ходжа. Според него това, което се вижда във филма на Animal Planet, е воден дух, нещо направено от етерични вещества. Той е от рода на падналите ангели, демони, но не е от русалките, които са от рода на херувимите.


Мариана Везнева заяви, че не съществуват русалки, а това, което се вижда е обикновена човешка ръка, защото има нокти. Дамата обаче се съгласи с Ходжа, че е заснето енергийно същество, нещо като призрак.

инфо: http://scandalplus.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.