Ангелска нумерология – значение на повтарящите се цифри

числа

Често се случва да виждаме еднакви цифри или комбинации от числа когато сме в къщи, на работа, в колата или на обществени места. Разтеглени във времето „случайности“ ли са когато от 09.09, 10.10, 11.11, 12.12…….до 22.22 ч. виждаме на дисплей на мобилния си телефон изписани тези числа? Случайно ли поглеждаме точно в тези часове и минути към дигиталния дисплей?…

Съществата от другите измерения често изпращат съобщения до нас, като ни показва поредици от числа. Те тихо шепнат в ухото ни този особен кодов език, за който трябва да сме отворени да тълкуваме, без излишни самовнушения.

Какво означават различните числови комбинации според редица изследователи и древни алхимици?

111 – Гледайте вашите мисли внимателно и се уверете, че мислите само за това, което е важно и не допускате опасно външно влияние. Тази последователност означава, че ще имате достатъчно възможности за да проявите вашите мисли във физическа форма за рекордно кратко време.

222 – Вашите новопосяти идеи започват да се превръщат в реалност. Продължете да ги подхранвате с нужните действия, любов и чистота

333 – Учителя Беинса ДУно дава пример за числото 333, че трептенията на звука във въздуха се разпространяват с бързина 333 метра в секунда. Баща, майка, син. С три сърца човек е по-силен, с три ума е по-силен, с три тела е по-силен. Вие влизате в един свят разумен.

444 – Ангелите са наблизо, тяхната защита и помощ е до вас. Можете да ги усетите. Учителя казва : Как бихте превели 444? Три по четири колко прави? Дванайсет….

555 – Затегнете коланите. Предстои ви промяна. Тази промяна не трябва да се разглежда като „положителна“ или „негативна“, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Може би тази промяна е отговор на молитвите ви, така че продължете да бъдете в покой.

666 – Това число иска да ви даде знак, че трябва да запазите вашите мисли в баланса между небето и земята. Трите шестици са захваните в земното, материалното и не е задължително да се асоциират с дявола или Ариман, но все пак – те показват, че сте се заземили прекалено много – попаднали сте в капаните на материалния живот. От друга страна, трите шестици могат да означават предупреждение за комуникация с конкретен човек, с когото сте в момента или общувате.

777 – Това е знак, че вървите в правилна посока. Нужни са още усилия, безупречност и сила, но това е верния път! Когато видите това, число, уж случайно, знайте, че то затвърждава това, с което сте се захванали. Ангелите одобряват това.

888 – определен етап от животае към края си, а това е знак за предупреждение за подготовка. Този набор от цифри, може да означава, че наближава завършване на нещо емоционално или връзка с човек. Това също така означава, че има светлина в края на тунела. Учителя Дънов казва: Ако имаш числото 888, като събереш трите осморки, получаваш 24. Като събереш 2+4=6. Числото шест означава прозорци на къщата, откъдето влиза светлината. Като се каже шест, отвори прозорците си, да ти стане светло. Ако искаш да разбереш природата, започни да работиш с нейните сили. Така ще разбереш Божествения език. Като дойде известно страдание върху тебе, да ти е приятно. Ако сгрешиш, пак да ти е приятно. – Защо? – Защото имаш възможност да се изправиш.

999 – Какво представлява числото 999? Учителя Дънов казва: То е хиляда без едно. В деветката се крият всички възможности за твоето повдигане. Като дойдеш до числото 999, не отлагай, в него са всички възможности. Ти имаш всички условия и в трите свята – във физическия, духовния и Божествения. Започни да работиш.

Но от особено значение са и цифрите, които са „отражение“: 12 и 21, 32 и 23, или се повтарят едни на други, – 12:12, 23:23, 11:11…

инфо: drugitenovini.com

Morkadis

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.