Астронавт: Извънземни спят на обратната страна на Луната (видео)

Със засекретен полет открили 5-километров звезден кораб.

Извънземни спят на обратната страна на Луната и го правят от векове. Това твърди Уилям Рътлидж в книга, която описва засекретен общ полет на американци и руснаци до естествения спътник на Земята, пише „Телеграф“.

Според тези твърдения, Рътлидж е бил командир на този полет, състоял се през 1976 г. Другите двама от екипажа са руският космонавт Алексей Леонов и американският астронавт Лион Снайдър.

Проблемът е, че нито НАСА, нито Роскосмос потвърждават, че някога е имало съвместен полет до Луната, а още по-малко, че Аполо 20 някога е летял, а на всичкото отгоре изобщо никой не споменава името на Рътлидж като астронавт и то командир на полет.

Аполо 20

Рътлидж твърди, че на 16 август 1976 г. Аполо 20 каца от обратната страна на Луната, в кратера Циолоковски. Според него в близост е имало гигантски извънземен кораб, с форма на пура, за междузвездни пътувания. Размерите му са били приблизително 5 километра на дължина и 500 метра на широчина.

Той видимо е бил катастрофирал, но на него са намерени извънземни, някои от които са били в хибернация и са спали в очакване на спасение. Рътлидж казва, че екипажът на Аполо 20 е взел едно от тези извънземни, което било опаковано със защитен костюм. То било доставено на Земята, в американска база, за изследвания.

Рътлидж обаче казва, че апаратите Аполо летят с мисии 18, 19 и 20, като последният кацнал точно до въпросния извънземен кораб. За тази мисии нищо не се знае. Още Аполо 11, който е първият кацнал официално земен кораб на Луната, през 1969 г. бил направил снимки на катастрофиралия извънземен обект от обратната страна.

Жена

Рътлидж казва пред своя биограф Тиери Шпет, че направили изследвания на кораба и било установено, че той се е разбил преди около 1,5 милиарда години. Около кораба имало разрушени сгради, които аеронавтите нарекли град.

В самия апарат били намерили два хуманоида, високи около 1,65 м. Именно единият от тях се оказал въпросната Мона Лиза, която била донесена на Земята. На ръцете си и лицето тя имала странни устройства, които според аеронавтите навеждали, че Мона Лиза е пилот на звездния кораб. Телата на хуманоидите били запазени заради липсата на атмосфера. Части от кораба и образци от извънземните били донесени на Земята.

Другото извънземно същество било мъртво и от него взели само образци от тъканта, но го оставили на Луната. След като бяха тиражирани снимки на Мона Лиза, някои уфолози започнаха да твърдят, че тя много прилича на древни мумии от Перу и Боливия в Южна Америка.

Morkadis

Мона Лиза имала 6 пръста. В останалото си приличала на жена и имала всичко характерно. Тя била покрита с прозрачна защитна материя, която сякаш я пазела в дълбока хибернация. Другият намерен хуманоид бил мъртъв. Той бил от мъжки пол, но астронавтите не се съсредоточили върху него – именно, защото бил мъртъв. Те предпочели да вземат Мона Лиза за изследване. Тя обаче починала по време на пътя към Земята.

Трябва да се отбележи, че скорошните мисии на китайци и израелци около Луната нищо не споменават за въпросния извънземен кораб на Рътлидж.

източник: blitz.bg

Вижте още:

„Луната потрепваше от болка и се гърчеше като ранена змия“

Луната съвсем не е това, което казва за нея науката

Армстронг: Дадено ни беше да разберем, че Луната е заета

Луната е холограма?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.