Астропрогноза за 7 август: Това е един от опасните критични дни

хороскоп 1

Ден богат на космически събития и разнородни влияния

В 02:29ч Венера преминава в знак Везни, където ще пребивава до 9 септември. Засилва се потребността ни от любов, партньорство, към романтиката и красотата, нуждата от общуване. Време, в което трябва да се прояви изкуството на любовта.

Слънцето образува квадратура с Юпитер – Силната проява на емоциите може да предизвика различни стълкновения. Снижение на творческите импулси, работоспособността е почти на нула. В този период лесно се престъпват границите на закона, на установените правила или на нравствеността. Създават се излишни конфликти. Намаляване на творческата енергия, на работоспособността – повече време се отделя на философстването, което може да стане подводен камък в общуването. Възможно е да се злоупотреби с алкохола, а оттам и негативни последици. Тези, които искат да отслабнат, трябва да са особено внимателни, тъй като дисхармоничното разположението на Юпитер е свързано с преяждане, неумерено ядене. Неподходящо време за нов запознанства. Влиянието ще се усеща още поне два дни.

Уран става ретрограден до 7 януари 2019 година.

Луната е в знак Близнаци до 07:02ч на 8 август.

Когато Луната е в знак Близнаци, лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недообмислени изказвания. Това е прекрасно време за литературна дейност срещи с приятели, писане и изпращане на текстови съобщения. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. Дългосрочните инвестиции, началото на продължителни дела, закупуването на недвижими имоти и мебели трябва да бъдат отложени за друго време.

Не се препоръчва да има хирургическа намеса в областта на раменете, ръцете, ръцете, белите дробове, бронхите. Избягвайте запушени, замърсени помещения. Уязвима е още нервната система.

От 10:56ч Луната започва да се движи на празен ход, което ще продължи чак до 07:02ч на следващата сутрин. Както се вижда Луната е неефективна почти през целия ден. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

26 лунен ден от 02:02ч на 7 август до 02:52ч на 8 август

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят напразно, бърборят излишно, сплетничат. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни.

Благоприятно за посещение на църква или храм.

Диета – Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се направи гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Morkadis

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Този период е опасен за бизнес. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.