Астро: Благотворителните постъпки днес увеличават благата карма

Намаляващата Луна продължава да бъде в знак Риби до 05:39ч на 25 юни

Оптималното време за общуване с противоположния пол и близки приятели. Романтиката и мечтателността присъщи на Луната в Риби, ще ви помогнат да установите по-тясна връзка и да опознаете малко повече даден човек.

Щедростта и благотворителността не трябва да се пренебрегват. Ако започнете седмицата с добро дело, ще изкарате в добро настроение всичките седем дни.
Понеделник се управлява от Луната, тя се характеризира с неспокойна енергия, която може да се прерасне в стрес. В никакъв случай не се опитвайте да правите всичко наведнъж и на бързо, започвайте с малките проблеми и задачи, постепенно преминавайки към по-големите проекти. Дръжте се в ръце и не хабете нервите си в конфликти.

Уязвими са ходилата на краката, избягвайте да ги натоварвате.

Доминиращ 21 лунен ден от 01:11ч на 24 юни до 01:36ч на 25 юни

21-ти лунен ден е силно енергиен ден, носи космически оттенък. В този ден става символично съединение на Дух, Душа и Знания.
Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо е за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение. Един от най-творческите дни в лунния месец.
Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Препоръчва се пътуване, разходка сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.
В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.
Подходящо за общи семейни дела, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.
Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.
Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.
6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Старайте се да направите нещо приятно за другите, правете искрени комплименти, малки подаръчета, изразете благодарност, признание. Непременно отделете повече време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целият месец ще намирате щастие.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.